| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. vasario 4 d. 10:06:01
db klausau, jei neturiu ko geresnio.
2006 m. sausio 30 d. 11:37:32
2006 m. sausio 29 d. 21:21:38
Paskutinė pastraipa , ,aš taip manau tiesiog. 'Popsinės' - sąlyginis žodis, nelaikau aš jų pop bet nepalygisni kokios nors 36 degrees ir My Sweet Prince.
Tas Placebo tikrumas, , išsakėm abu jau savo nuomones, tik nesuprask manęs klaidingai ;o. O kalbėdamas apie bet kokią grupę aš negaliu nepaminėti atskirų dainų, nes būtent tai man yra pagrindinis kriterijus viską vertinant. Ir pagalvojęs apie kokią nors grupę visada prisimenu konkrečias jos dainas, o ne tą kaip tu sakei visumą.
Naują albumą einu ieškoti
2006 m. sausio 28 d. 15:11:31
2006 m. sausio 28 d. 14:59:41
Žinai, aš Tavęs tokio dalyko paparšyt norėčiau
Nors gal ir negražu
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 28 d. 14:57:53
2006 m. sausio 28 d. 14:52:39
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 28 d. 14:51:43
Ewana, o Tu prisiekus fanė, ar ne?
2006 m. sausio 28 d. 14:34:12
Meds
Infra-Red( - kol kas man ši daina labiausiai patinka iš naujo cd. )
Drag
Space Monkey
Follow The Cops Back Home
Post Blue
Because I want You
Blind
Pierrot The Clown
Broken Promise
One Of A Kind
In The Cold Light Of The Morning
Song To Say Goodbye
Super :>
Negaliu nustoti svaigus. Ekstazė.
Hopeless - kažkaip man keistai paskutinė pastraipa nuskambėjo. ir man rodos Placebo nurodžiau aš tau. Beje tikrieji Placebo ar ne, ne tau spręsti. Jie kuria. Ir jų kūrybos rezultatas yra Placebo. Į viską įdėta daug širdies, viską jie kūrė darė, turėdami misiją. Darė sau ir kartu mums. Todėl visa ką mes gauname iš jų yra Placebo, o ne atskiros dainos. Ir kokie čia svaičiojimai apie popsą.. Gal tu popso neirdėjęs?
2006 m. sausio 27 d. 22:11:42
Atradau juos su dainomis Every You Every Me ir 20 Years. Paskuj prasidėjo siuntimas vis daugiau ir daugiau ir dabar pc yra gal kokia 30 Placebo kūrinių kurių kiekvienas savaip patinka. Jie yra kažkas kitokio, kažkas kas padeda atsipalaiduoti, Placebo parodo tikrąjį muzikos grožį. Galit sakyti kad tai gan melancholiška muzika bet kartais jų reikia paklausyti tiesiog norint atsipalaiduoti.
Brian Molko apskritai puikus žmogus, išskirtinė asmenybė, bet pagrindinis dalykas kas patinka jame - balsas. Nepakartojamas ir nesumaišomas su niekuo. Dėl kitų narių nieko perdaug pasakyti negaliu, bet visgi profesionalai jie, o to ir užtenka.
Kas man nepatinka Placebo tai tos tokios popsinės dainos 36 Degrees, Bruise Pristine. Kažkaip netinka jiem jas dainuot ir tiek. Man tikrieji Placebo tai Without You I'm Nothing, My Sweet Prince, Protect From What I want. Kada girdi tokia įspūdinga foninė muzika ir kada atsiskleidžia tikrosios Molko balso galimybės.
2006 m. sausio 27 d. 20:23:03
2006 m. sausio 24 d. 18:40:04
jie tik teigiamai vertinami ne tik manes bet ir mano draugu panku.
------
ok, back to the topic
Jooo, aš irgi visai su smalsumu laukiu naujo jų albumo ;]]] Jei kam įdomu - naujas albumas vadinsis "Meds" ir bus išleistas pagal idėją jau kovo mėnesį
LeTa_, joo, visai verta paklausyt
2006 m. sausio 10 d. 15:49:05
2006 m. sausio 10 d. 14:24:01
2006 m. sausio 7 d. 11:46:20
2005 m. gruodžio 19 d. 15:05:25
2005 m. gruodžio 19 d. 14:13:57
2005 m. gruodžio 19 d. 11:10:13
nepagaileciau net kokiu 500 lt jej jie grotu lietuvoj
2005 m. lapkričio 26 d. 00:31:47
2005 m. lapkričio 23 d. 21:01:45