| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2007 m. balandžio 28 d. 00:50:53
Placebo atradau tik prieš porą metų. Tiksliau ne atradau, o man pasiūlė ir tada, išgirdusi "Special K" atsakiau "Pff, nieko čia ypatingo" ir toliau klausiausi to, ko dabar nebesiklausau
Tikriausiai nėra tokios dainos, kuri man visiškai nepatiktų, bet norėčiau pakalbėti apie man labiausiai patinkančias, labiausiai įsiminusias.
"Without You I'm Nothing" albumas:
"Pure Morning". Klausyta, perklausyta, užklausyta, suklausyta. Anksčiau dar ir video žiūrėdavau ir žiūrėdavau. Labai patinka muzika. Nuo pat pirmų garsų. Puikiai pagauta nuotaika ir išlaikyta įtampa. Klipe labai gerai atspindėta. Pirmą kartą žiūri prilipęs prie ekrano.
"Ask For Answers". Kitokie Placebo. Ramus, mielas kūrinys. Mąstant, svarstant ką nors tinka, daug išgyventa su ja.
"Without You I'm Nothing". Dalykai, kurie apdainuoti milijonus kartų, bet čia kitaip. Daina, už kurią tikrai norėtųsi padėkoti. Labai pavykęs projektas, mano nuomone.
"Every You Every Me". Antroji išgirsta daina. Labai svarbi ir nuolat atsimenama. Pradžia. Dažnas nuo jos pradeda, tam tikra prasme Placebo veidas.
"My Sweet Prince". Nepaprastas grožis. Daina su atsiradimo istorija, gal dėl to. Tinka, kai norisi nusiraminti, arba kai jau būna vėlu ir protas atsisako dirbti. Mane kažkaip tinkamai veikia.
"Burger Queen". Ne vienas vasaros vakaras prastumtas su ja. Sėdint lauke, temstant. Na kažkas tokio. Ramybė ir lengvumas.
"Placebo" albumas:
"36 degrees". Klausau, kai kažką veikiu [pvz labai tinka tvarkantis ar panašiai]. Man visada patiko jo 'I'm 36 degrees' tarimas. Kažkaip labai gražiai skamba
Nancy boy. Ši vartojama tada, kai būna gera nuotaika ir norisi 'beleką' daryti
"Black Market Music" albumas:
"Taste In Men" Viena iš tų, kurią tikiuosi išgirsti gyvai. Ta muzika... Na, viskas joje nuostabu.
"Special K". Jau aptarta. Gravity, no escaping, gravity....
"Black Eyed". Tobula. Šiurpas eina klausantis, ypač kai atliekama per koncertus gyvai. Nepaprastai gražiai sudainuoja, ir tas balsas. Jis sutvertas šiai dainai
"Narcoleptic" Ar tai gali kam nors nepatikti? Tiesiog ji yra ir aš labai džiaugiuosi, kad ji yra.
"Peeping Tom". Nuo tada, kai gavau ją, taip ir nepaleidžiu. Kasdien. O prieš miegą būtinai
"Sleeping with Ghosts" albumas:
"English Summer Rain". Klausau ją neypatingai dažnai, bet kai užsinoriu, tai atrodo, kad priplosiu ką nors, jei tuoj pat jos neišgirsiu
"This Picture". Jinai man buvo tapusi nesveika manija. Kokias dvi savaites aną vasarą klausiau ją ir tik ją. Nesveikai gražiai skamba priedainis.
"Special Needs". Tiesiog fantastiškai graži daina, sužavėjusi iškart savo ypatingu paprastumu.
"I'll Be Yours" Mano naktinio playlist'o dalis.
"Sleeping with Ghosts". Hush, i'ts ok, dry your eyes. Net nežinau kaip pasakyti tai. Apie šią dainą. Na, jūs juk žinote... Soulmates never die.
"Meds" albumas:
Kažin ar dar kada nors bus toks albumas, kurio klausysiuosi tiek, kiek šio. Neidavo išjungti, perrašyti dainas ausinuke, nesinorėdavo nieko kito. Ne, neatsibodo ir dabar, neretai paklausau. Tikrai geras. Ne, 'geras' nelabai tinkamas jam žodis, per silpnai. Tai Nuostabus albumas.
"Meds". Ne daina, o šedevras. Iš pradžių buvo likusi antrame plane ir nustelbta, o paskui labai pamilta ir vis neatsiklausoma.
"Infra-red. Pirmoji meilė iš šio albumo, labai gadinusi nervus kaimynams. Ui kaip 'veždavo'
"Drag". Man ji labiausiai išsiskirianti iš albumo. Galbūt ir mažiausiai mėgta iš jų
"Space Monkey" Kaip kažkas yra pasakęs, kelianti hormonų audras
"Follow The Cops Back Home". Nelieka nieko kito, kaip išpravardžiuoti ją šedevru. Ji to verta. Beprotiškai mylima ir vertinama. Kai liūdna, ji nepakeičiama. Grožis, gėris ir visi kiti geri epitetai jai.
"Post Blue", Ji man primena "Pure Morning". Patinka. Taipogi, iš ankstyvesnių meilių
"BIn The Cold Light Of Morning". Tokia 'pats tas' važiuojant ryte troleibusu, kai dar akys limpa ir galvoje išlikęs lovos vaizdas. Labai vykusi.
"Song To Say Goodbye" Oi, kiek ji emocijų sukėlė. Paskutinė albumo daina tokiu pavadinimu. Išgąsdino tada. Jei rinkčiau pačių mėgstamiausių dainų dešimtuką ar dvidešimtuką, ji tikrai patektų ten.
Nemažai čia priseilėjau, net nežinau kodėl. O skaityti tikrai nebūtina
2007 m. balandžio 10 d. 22:25:06
Eik šikt gerai?
Viskas, dingstu iš čia.
Su tavimi kažką kalbėti yra beprasmiška.
o vaaau...
2007 m. balandžio 10 d. 22:21:47
Viskas, dingstu iš čia.
Su tavimi kažką kalbėti yra beprasmiška.
2007 m. balandžio 10 d. 22:20:15
Išvis čia Mykolaitis nei prie ko! Tema yra apie Placebo muziką, jei neturi ko pasakyt, tai dink iš čia, o ne vapėk apie mėnulius [taip patinka daina, kad net nežinai kokia], Brian'o pokalbius apie seksą ir šiaip kad jis nevisai.
Bet taip tu rašai kur nori, ką nori. Gal tu dar ir dievas?
gal tu nusishneki....
2007 m. balandžio 10 d. 22:18:57
Bet taip tu rašai kur nori, ką nori. Gal tu dar ir dievas?
2007 m. balandžio 10 d. 22:15:59
Tu vien savo buvimu čia ir savo rašymu kažkokiu hibridiniu terši šitą temą!
Kitus dalykus jau minėjau.
o ash ant ju varau? vien todel,kad tau patinka mykolaitis,o man ne.tj nereishkia,kad varysi dbr ant manes... RASHAU KA NORIU IR KUR NORIU.
2007 m. balandžio 10 d. 22:12:59
Kitus dalykus jau minėjau.
2007 m. balandžio 10 d. 22:10:18
Žinai geriau neitum į temą apie grupę jei gali tik apsakyti "ai ten kažkokia daina apie mėnulį" ir tai, ką vokalistas mano apie seksą.
Neteršk Placebo temos savo nenormaliais komentarais!!!
mieloji,paskaityk visus komentarus. nieks nieko netershia...
2007 m. balandžio 10 d. 22:09:20
Neteršk Placebo temos savo nenormaliais komentarais!!!
2007 m. balandžio 10 d. 21:57:21
Daina apie mėnulį? Kokia?
tixleu menulis
2007 m. balandžio 10 d. 21:57:09
Daina apie mėnulį? Kokia?
nzn... kazkokia kur zodis apie menuli yra.
2007 m. balandžio 10 d. 21:40:15
2007 m. balandžio 10 d. 21:25:42
o sheip,man patiko jo pasakymas ,ka jis galvoja apie sexa ar kazka pan. zodziu gavos taip,kad jis pasake,kad jis ir yra sexas....
2007 m. balandžio 9 d. 18:03:15
2007 m. balandžio 9 d. 17:32:54
Apie "Placebo" arba gerai arba nieko..
as nieko pries ta grupe TIKRAI neturiu,gera grupe bet as jos neklausau
2007 m. sausio 27 d. 19:01:06
gyvi anekdotai
nu va vienas pasirodė
šiaip šita grupė rocks
2007 m. sausio 27 d. 14:21:58
2007 m. sausio 24 d. 22:05:40
2007 m. sausio 18 d. 19:26:16
2007 m. sausio 15 d. 09:28:17