ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 26 d. 18:25:04
visi tai zino .bet lauros balsas nelabai kox.....
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
nu koks skirtumas kaip ta lietuva pasirodo, visvien Europai neitinka ir nepatinka.... nors mano muomone sitas lt pasirodymas lyginant su praejusiu metu gana geras....
2005 m. gegužės 26 d. 16:33:42
JuodasisAngelas rašė: Na, musu atstovu pasirodymas gal ir nebuvo tox visiskai "perfect", kazko biskuti truko, bet ta Graikijos atstoves daina man neitin patinka, tokia tik siaip sau, mano nuomone buvo ir geresniu. O apie Lietuvos pasirodyma idomiai paskaitinejau vienam laikrastyje, gan neblogai ten buvo parasyta: "Pasirodem gerai, bet kas netiko?! Gal VELIAVA?!" Is dalies gal ir teisingai pasakyta...
del sito tai sutinku.bebebe
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Na, musu atstovu pasirodymas gal ir nebuvo tox visiskai "perfect", kazko biskuti truko, bet ta Graikijos atstoves daina man neitin patinka, tokia tik siaip sau, mano nuomone buvo ir geresniu. O apie Lietuvos pasirodyma idomiai paskaitinejau vienam laikrastyje, gan neblogai ten buvo parasyta: "Pasirodem gerai, bet kas netiko?! Gal VELIAVA?!" Is dalies gal ir teisingai pasakyta...
2005 m. gegužės 26 d. 09:52:26
exlina rašė: man graiku daina visai nepatinka...cia kaip per misiu rinkimus- isrenka baisiausia lauros pasirodymas tikrai iki galo atdirbtas buwo
ne, tu klysti jos pasirodymas nebuvo geras.na, bent nebuvo tox isimintinas.o graikijos daina lb faina.
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 25 d. 21:06:13
siaip tai nieko keisto tikrai nes pastebejau kad daina ten nelabai ka reiskia o lietuva nebuvo paruosusi nieko panasaus i ispudinga pasirodyma nors tarkim su aivaro pasirodymu lauros tikrai nepalyginsi....per daug jos nesmerkiu nes kritikuoti visada labai lengva...
F. Dostojevskis
Alanas??!!! nu jis jau tai liurbiu liurbis!! nors liurbishkesniu uzh bavarija tikriausiai nebuna!!
o sheip manau, kad Laura gerai pasirode! bent jau gedos Lietuvaj tai tikrai nepadare!!
Šituo klausimu jau daug kalbėta ir iš esmės viskas išsakyta.
Nu bet ikisiu ir as savo 3 grasius.
Manau, koja pakiso nuostata, kad reikia isipaisyti i "eurovizini standarta". Atrodo viskas buvo tvarkoj: ir daina ir atlikimas, bet nera jokio isskirtinumo.
Vieni atlikejai issiskyre savo ivaizdziu, kiti gera daina, treti stipriais vokalais ar originaliu šou...mes gi paskutiniu metu neissiskiriam niekuo.
Apskritai eurovizija tampa nuspejama, daugelis saliu bando megdziot paskutiniu poros metu eurovizijos nugaletojus. Laimejo estai, padaugejo greitu popsiniu gabalu, laimejo latve, padaugejo sou elementu, laimėjo Turkija, padaugejo rytietisku motyvu, laimejo Ruslana, atsirado daugiau liaudies motyvu. Tai tampa savotiska klise
Geriausias budas issiskirti, manau, pateikti kazka priesingo tai madai.
Labai protingai padare latviai, pateike paprasta akustine balade. Bendrame kontekste jie is kart issiskyre, nepaisant silpnoku balsu ir vidutiniskos dainos. Pamenu pries pora metu labai sekmingai pasirode vaikinukas is Norvegijos, kuris sugrojo ant pianino paprasta nuosirdzia balade, uzeme berods 3 vieta. Manyciau, kad kitais metais mums reiketu kazko panasaus.
Dar variantas butu siust Riaubiskyte, su salyga, kad kas nors jai parasytu normalia daina ir normaliai aprengtu (nacionaliniam ture nebuvo nei vieno, nei kito). Pvz sekmingai pasirodziusi Izraelio atstove buvo panasi ir isvaizda, ir turejo panasu stipru vokala.
it says nothing to me about my life
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 27 d. 15:28:59
2005 m. gegužės 26 d. 18:25:04
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gegužės 26 d. 18:03:23
2005 m. gegužės 26 d. 16:33:42
Na, musu atstovu pasirodymas gal ir nebuvo tox visiskai "perfect", kazko biskuti truko, bet ta Graikijos atstoves daina man neitin patinka, tokia tik siaip sau, mano nuomone buvo ir geresniu. O apie Lietuvos pasirodyma idomiai paskaitinejau vienam laikrastyje, gan neblogai ten buvo parasyta: "Pasirodem gerai, bet kas netiko?! Gal VELIAVA?!" Is dalies gal ir teisingai pasakyta...
del sito tai sutinku.bebebe
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gegužės 26 d. 15:14:36
2005 m. gegužės 26 d. 12:42:14
2005 m. gegužės 26 d. 09:52:26
man graiku daina visai nepatinka...cia kaip per misiu rinkimus- isrenka baisiausia
2005 m. gegužės 26 d. 06:40:41
2005 m. gegužės 25 d. 21:06:13
2005 m. gegužės 25 d. 18:49:06
2005 m. gegužės 25 d. 16:14:33
o sheip manau, kad Laura gerai pasirode! bent jau gedos Lietuvaj tai tikrai nepadare!!
2005 m. gegužės 25 d. 15:11:46
2005 m. gegužės 25 d. 13:00:44
2005 m. gegužės 25 d. 13:00:23
2005 m. gegužės 25 d. 09:43:43
2005 m. gegužės 24 d. 19:58:48
2005 m. gegužės 24 d. 18:07:53
2005 m. gegužės 24 d. 17:00:32
2005 m. gegužės 24 d. 13:41:37
Nu bet ikisiu ir as savo 3 grasius.
Manau, koja pakiso nuostata, kad reikia isipaisyti i "eurovizini standarta". Atrodo viskas buvo tvarkoj: ir daina ir atlikimas, bet nera jokio isskirtinumo.
Vieni atlikejai issiskyre savo ivaizdziu, kiti gera daina, treti stipriais vokalais ar originaliu šou...mes gi paskutiniu metu neissiskiriam niekuo.
Apskritai eurovizija tampa nuspejama, daugelis saliu bando megdziot paskutiniu poros metu eurovizijos nugaletojus. Laimejo estai, padaugejo greitu popsiniu gabalu, laimejo latve, padaugejo sou elementu, laimėjo Turkija, padaugejo rytietisku motyvu, laimejo Ruslana, atsirado daugiau liaudies motyvu. Tai tampa savotiska klise
Geriausias budas issiskirti, manau, pateikti kazka priesingo tai madai.
Labai protingai padare latviai, pateike paprasta akustine balade. Bendrame kontekste jie is kart issiskyre, nepaisant silpnoku balsu ir vidutiniskos dainos. Pamenu pries pora metu labai sekmingai pasirode vaikinukas is Norvegijos, kuris sugrojo ant pianino paprasta nuosirdzia balade, uzeme berods 3 vieta. Manyciau, kad kitais metais mums reiketu kazko panasaus.
Dar variantas butu siust Riaubiskyte, su salyga, kad kas nors jai parasytu normalia daina ir normaliai aprengtu (nacionaliniam ture nebuvo nei vieno, nei kito). Pvz sekmingai pasirodziusi Izraelio atstove buvo panasi ir isvaizda, ir turejo panasu stipru vokala.
2005 m. gegužės 24 d. 12:15:08