heheh, ka zinau. irgi jus kazkokie. pizdawojat ta laura. nu suprantu - naujoke be jokios patirties ir baigta. manau kokia violeta riaubiskyte ar ta merga kur su paklode dainavo arba alanas butu geriau pasirode ir tikrai manau kad butu pateke. nu nzn, bet man violetos daina patiko
Lietuvai reikia sekt sveicaru pavyzdziu, sukurt normalia daina, tiems kas sugeba, zinoma jei tokiu yra, o toliau lai visi ja bando kam geriausiai pavyks.... nera geru dainu....deficitas... O sveicaru daina super ir estukes gerai padainavo. Patiko ir Maltos, kroatu, serbu, latviu, svedu.... na o graiku tikrai neverta pirmos........patiko ir daugiau, lengviau parasyt kas nepatiko... Kirkorovo statytine nusidainavo, cia jai ne Misiu konkursas, meshlinas pladijatas vokieciu, ispanu taip pat, turku skystai.... o ukrainieciu is tiesu ko daugiau klausai.... to daugiau patinka... veza...
P.S. netikiu, kad Gerulaitis taip apie meshla ir netgi shuda kalbejo.
nu ka zinau. tiikrai kazkokia nesamone. as atsivertus zemelapi europos galejau sedet ir pati vietoj tu praneseju pasakyt kokia salis kokiai saliai kiek balu duos. mintyse taip ir dariau - gal kokie 95 pro. mano hipoteziu pasitvirtino. chia viskas nuo politines padeties ir santykiu sukaimyninem (bent jau) salim priklauso. o graikijos daina tai kazkox pasityciojimas. nesamone.
Eurovizija šiais metais buvo kaip niekad įdomi. dauguma dainų buvo tikrai vertos dėmesio. Bet tenka pripažinti, kad mūsų Laurutė pasirodė tikrai nekaip. Aiškiai matėsi kaip drebėjo jos rankose mikrofonas ir kokia susikausčiusi buvo.
ash nesuprantu ko cia dbr visi ant lauros puola:..."laura susikauscius buwo...laura negeraj ta padare,ana"...visi mandrus kalbeti kaj patys nebuwo jos vietoje!!Laura &the lovers pasirode sauniai,dare viska ka galejo geriausiai...tokia lietuviu tauta kad po konkurso sugeba iszwelgti tik minusus,o pliusu nemato....
nu tai juk blyn buvo fizz superstar ar kazkaip panasei - laimejo este o antroj vietoj liko sciogolovaite kuri beje praeitais metais atrankoj i eurovizija liko velgi antra
seip tada per fis superstar laimejo prima vieta vanilla ninja bet gaila nelaimejo su grupe vanilla ninja bet buvo pirmoje vietoje o ant galo 8
pvs rašė: [
nu tai juk blyn buvo fizz superstar ar kazkaip panasei - laimejo este o antroj vietoj liko sciogolovaite kuri beje praeitais metais atrankoj i eurovizija liko velgi antra
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 24 d. 11:47:56
2005 m. gegužės 24 d. 11:16:05
litas po lito...
aš laura ir uždirbu daug pinigų!
bevertes dainas...
apmulkintai visuomenei kišu
litas po lito...
aš su savo trumpu sijonu!
lietuvos visuomenę...
apmulkint meginu
nesuprantu ko jūs taip rimtai žiūrit į tą juokingą konkursą?
bevertes dainas?seip sia daina jai ikiso!!!pasidomek tada pakomentuok!!!
2005 m. gegužės 24 d. 09:47:36
aš laura ir uždirbu daug pinigų!
bevertes dainas...
apmulkintai visuomenei kišu
litas po lito...
aš su savo trumpu sijonu!
lietuvos visuomenę...
apmulkint meginu
nesuprantu ko jūs taip rimtai žiūrit į tą juokingą konkursą?
2005 m. gegužės 24 d. 09:16:20
2005 m. gegužės 24 d. 07:30:44
2005 m. gegužės 24 d. 04:48:22
2005 m. gegužės 23 d. 19:33:11
2005 m. gegužės 23 d. 19:10:47
2005 m. gegužės 23 d. 17:27:52
P.S. netikiu, kad Gerulaitis taip apie meshla ir netgi shuda kalbejo.
2005 m. gegužės 23 d. 17:04:19
2005 m. gegužės 23 d. 17:02:05
2005 m. gegužės 23 d. 16:55:47
2005 m. gegužės 23 d. 16:27:02
2005 m. gegužės 23 d. 16:26:58
2005 m. gegužės 23 d. 15:27:51
2005 m. gegužės 23 d. 15:20:49
2005 m. gegužės 23 d. 15:20:08
2005 m. gegužės 23 d. 15:01:14
seip tada per fis superstar laimejo prima vieta vanilla ninja bet gaila nelaimejo su grupe vanilla ninja bet buvo pirmoje vietoje o ant galo 8