Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mitochondrija (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 22 d. 08:41:17
nepateko, tai nepateko.....lietuviai jau pamazu pripranta

2005 m. gegužės 22 d. 08:37:59
man tai visai patiko ta Laura, ka as zinau... energinga tokia, euroviziska... man kaip daina tai zymiai labiau uz kokius latvius patiko... nu bet ka jau padarysi... as tai manau, kad dainas turetu vertinti ne zmones, o komisija... tik vat beda ta, kad ja papirkti galima, o siaip tai visa laika tie zmones nesamoniu pribalsuoja nu tai tokia ta mano nuomone, siaip gaila, visai potencialus variantas buvo ta Laura...

2005 m. gegužės 22 d. 08:26:26
bet tikrai galejo patekt i finala, jei nebutu balsuojama uz kaiminynes salis...

Atsakyti
ugnele55
2005 m. gegužės 22 d. 07:52:23
velnias

2005 m. gegužės 22 d. 07:22:30
bet tai aisq negerai kad nepateko.

2005 m. gegužės 22 d. 07:19:26
tai kur cia inai pateks.. vanda kazkokia..

2005 m. gegužės 22 d. 06:54:27
aij man ta laura niekad nepatiko tai net nepergyvenu..aishku butu buve puiku jei jau nors i finala patektume...bet....

2005 m. gegužės 22 d. 06:43:04
as ati manau kad laura pasirode gerai kad galetu patekti i finala. lietuviai uz savus balsuoti negalejo. o kas daugiau balsuos uz lietuva??? niekas.. beje ta politine situacija dar pablogino lauros padeti. jei butu buves balsavimas toks kaip seniau laura tikrai butu uzemusi daug aukstesne vieta

2005 m. gegužės 22 d. 00:36:57
jo nx....tik britai airiai ir latviai supranta muzika....bet laura liko paskutine....karoce,,,as tyliu...kuom buwom blogesbi uz kitus????????

Atsakyti
sq
2005 m. gegužės 21 d. 22:48:25
krc... dabar visai ne laikas aiskintis kas ir kodel buvo blogai... reikejo mastyt renkant zmogu, kuri siusim i eurovizija, o ne tada, kai paaiskeja jog is viso sito sudas gaunasi...

2005 m. gegužės 21 d. 19:22:58
kaip mano fortepiono mokytoja sako: "ne baluose esme! esme muzikoje, balas yra kaip krastutinis nereikalingasdalykas turintis nesimokancius priversti mokytis arba mesti." as dar labai gerai prisimenu siuos zodzius. as ir labai dziaugiuos Lauros pasirodymu, tikrai. labai patiko. o dar po tu kas pirmi buvo, tai tikrai maniau kad laura pateks. bet teisingai, kuo toliau tuo viskas kitaip.
lietuviams kitais metais reiketu isskirtinumo.
sejp is viso eurovizijoje turi pasirodyt tokie, kurie paruose kostiumus, judesiu ar soki, balsa ir muzika.

2005 m. gegužės 21 d. 18:50:21
As manau, jog mes per daug smerkiam, juk lengviausia pasakyti buvo sudas, galejo pasirodyti ir geriau. Man atrodo, jog ji tikrai labai stengesi ir pasirode maksimaliai gerai. Is pat pradziu tikrai buvo galima tiketis pergales, bet pamacius visus atlikejus, supratau, jog Lietuva taip gerai nepasirode, jog patektu i finala. Galiu pasakyti tik tiek, kad dziaugiuosi Lauros pasirodymu, ir per daug nesureiksminu sio konkurso. Gera muzika svarbiau uz kazkokius rezultatus, kurie galbut neatspindi tikroves, kiekvienas turi savo nuomone apie muzika ir tai svarbiausia. Mano nuomone, nereiketu muzikos vertinti pagal balus, tai kvaila, reikia tiesiog ja geretis.

Atsakyti
extramerga
2005 m. gegužės 21 d. 18:19:03
Gaila,kad nepateko...Bet man wiskas kazhkaip nudvesusiai atrode.Kai pradejo skaityt ta deshimtuka,supratau kad lietuvai dar daug reikia dirbt kad butu tarp 10finalistu...

2005 m. gegužės 21 d. 18:16:12
domantas56 rašė:
nesamonebet as skaiciau internete kad kaip buwo atranka y EUROVIZIJA isjunge numerius lgeru dainininku numerius uz juos balsuot ir pajeme LAURA AND THE LOVERS nes jeigu laimetu kas nors is lietuviu EUROVIZIJA musu LIETUVELEI pinigeliu truksta

Taip tai kainuotų nepigiai, tačiau pelno galima gauti žymiai daugiau.

2005 m. gegužės 21 d. 18:12:26
Nusivyliau šiemet Eurovizija tai totaly, o Laurai re5pect, nes padarė ką galėjo.

2005 m. gegužės 21 d. 17:55:59
City rašė:
Man tai zjbs Gerulaitis pasakė... O ant tos Lauros bybį dėjau.
as irgi

Atsakyti
domantas56
2005 m. gegužės 21 d. 17:54:02
nesamonebet as skaiciau internete kad kaip buwo atranka y EUROVIZIJA isjunge numerius lgeru dainininku numerius uz juos balsuot ir pajeme LAURA AND THE LOVERS nes jeigu laimetu kas nors is lietuviu EUROVIZIJA musu LIETUVELEI pinigeliu truksta

Atsakyti
melancholija
2005 m. gegužės 21 d. 17:24:35
Nu sorry, bet man neatrodo, kad labai jau sauniai pasirodem...
O siaip tai per daug Eurovizija sureiksminam

2005 m. gegužės 21 d. 15:46:43
vienu zodziu Lietuva pati nezino ko nori...taip visada buvo, daba yra ir bus...

2005 m. gegužės 21 d. 15:01:37
Krc tie kurie smerkia tj jus man trenkti... jums daina lieva nes dainuoja panele ir viena... plius visos buvo lievos ir aivaro ir simonos su lino nors is tiesu pas daug ka winampe garantuoju stovejo ir klausydavot... smerkti visi megsta...
Pirmas dalykas : Laura labai stengesi ir pasirode tikraj pujkiai. antras dalykas: jaj patekti i desimtuka neleido lietuvos padetis ( geraj raso siame straipsnyje) trecias dalykas: kad ir kas bebutu kad ir kokia daina bebutu esu 100procentu garantuotas kurie ziurejo tie sirgo uz ja ir laike spygas.. tik kuomet jau nepateko tada jau laura - lievake, butu laimejus eurovizija - visi butumet gerbe kauke rekia " mes tave mylim laura"... ismokit uzjaust ir ta kuris pralaimi... beje daina buvo gera, pasirodymas (50 proc) biskuti balsas is susijaudinimo strigo , bet siaip viskas labaj pujkiai..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LaFee LaFee
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2883
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 120617