man tai visai patiko ta Laura, ka as zinau... energinga tokia, euroviziska... man kaip daina tai zymiai labiau uz kokius latvius patiko... nu bet ka jau padarysi... as tai manau, kad dainas turetu vertinti ne zmones, o komisija... tik vat beda ta, kad ja papirkti galima, o siaip tai visa laika tie zmones nesamoniu pribalsuoja nu tai tokia ta mano nuomone, siaip gaila, visai potencialus variantas buvo ta Laura...
aij man ta laura niekad nepatiko tai net nepergyvenu..aishku butu buve puiku jei jau nors i finala patektume...bet....
as ati manau kad laura pasirode gerai kad galetu patekti i finala. lietuviai uz savus balsuoti negalejo. o kas daugiau balsuos uz lietuva??? niekas.. beje ta politine situacija dar pablogino lauros padeti. jei butu buves balsavimas toks kaip seniau laura tikrai butu uzemusi daug aukstesne vieta
kaip mano fortepiono mokytoja sako: "ne baluose esme! esme muzikoje, balas yra kaip krastutinis nereikalingasdalykas turintis nesimokancius priversti mokytis arba mesti." as dar labai gerai prisimenu siuos zodzius. as ir labai dziaugiuos Lauros pasirodymu, tikrai. labai patiko. o dar po tu kas pirmi buvo, tai tikrai maniau kad laura pateks. bet teisingai, kuo toliau tuo viskas kitaip.
lietuviams kitais metais reiketu isskirtinumo.
sejp is viso eurovizijoje turi pasirodyt tokie, kurie paruose kostiumus, judesiu ar soki, balsa ir muzika.
As manau, jog mes per daug smerkiam, juk lengviausia pasakyti buvo sudas, galejo pasirodyti ir geriau. Man atrodo, jog ji tikrai labai stengesi ir pasirode maksimaliai gerai. Is pat pradziu tikrai buvo galima tiketis pergales, bet pamacius visus atlikejus, supratau, jog Lietuva taip gerai nepasirode, jog patektu i finala. Galiu pasakyti tik tiek, kad dziaugiuosi Lauros pasirodymu, ir per daug nesureiksminu sio konkurso. Gera muzika svarbiau uz kazkokius rezultatus, kurie galbut neatspindi tikroves, kiekvienas turi savo nuomone apie muzika ir tai svarbiausia. Mano nuomone, nereiketu muzikos vertinti pagal balus, tai kvaila, reikia tiesiog ja geretis.
Gaila,kad nepateko...Bet man wiskas kazhkaip nudvesusiai atrode.Kai pradejo skaityt ta deshimtuka,supratau kad lietuvai dar daug reikia dirbt kad butu tarp 10finalistu...
domantas56 rašė: nesamonebet as skaiciau internete kad kaip buwo atranka y EUROVIZIJA isjunge numerius lgeru dainininku numerius uz juos balsuot ir pajeme LAURA AND THE LOVERS nes jeigu laimetu kas nors is lietuviu EUROVIZIJA musu LIETUVELEI pinigeliu truksta
Taip tai kainuotų nepigiai, tačiau pelno galima gauti žymiai daugiau.
nesamonebet as skaiciau internete kad kaip buwo atranka y EUROVIZIJA isjunge numerius lgeru dainininku numerius uz juos balsuot ir pajeme LAURA AND THE LOVERS nes jeigu laimetu kas nors is lietuviu EUROVIZIJA musu LIETUVELEI pinigeliu truksta
Krc tie kurie smerkia tj jus man trenkti... jums daina lieva nes dainuoja panele ir viena... plius visos buvo lievos ir aivaro ir simonos su lino nors is tiesu pas daug ka winampe garantuoju stovejo ir klausydavot... smerkti visi megsta...
Pirmas dalykas : Laura labai stengesi ir pasirode tikraj pujkiai. antras dalykas: jaj patekti i desimtuka neleido lietuvos padetis ( geraj raso siame straipsnyje) trecias dalykas: kad ir kas bebutu kad ir kokia daina bebutu esu 100procentu garantuotas kurie ziurejo tie sirgo uz ja ir laike spygas.. tik kuomet jau nepateko tada jau laura - lievake, butu laimejus eurovizija - visi butumet gerbe kauke rekia " mes tave mylim laura"... ismokit uzjaust ir ta kuris pralaimi... beje daina buvo gera, pasirodymas (50 proc) biskuti balsas is susijaudinimo strigo , bet siaip viskas labaj pujkiai..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 22 d. 08:41:17
2005 m. gegužės 22 d. 08:37:59
2005 m. gegužės 22 d. 08:26:26
2005 m. gegužės 22 d. 07:52:23
2005 m. gegužės 22 d. 07:22:30
2005 m. gegužės 22 d. 07:19:26
2005 m. gegužės 22 d. 06:54:27
2005 m. gegužės 22 d. 06:43:04
2005 m. gegužės 22 d. 00:36:57
2005 m. gegužės 21 d. 22:48:25
2005 m. gegužės 21 d. 19:22:58
lietuviams kitais metais reiketu isskirtinumo.
sejp is viso eurovizijoje turi pasirodyt tokie, kurie paruose kostiumus, judesiu ar soki, balsa ir muzika.
2005 m. gegužės 21 d. 18:50:21
2005 m. gegužės 21 d. 18:19:03
2005 m. gegužės 21 d. 18:16:12
nesamone
Taip tai kainuotų nepigiai, tačiau pelno galima gauti žymiai daugiau.
2005 m. gegužės 21 d. 18:12:26
2005 m. gegužės 21 d. 17:55:59
Man tai zjbs Gerulaitis pasakė...
2005 m. gegužės 21 d. 17:54:02
2005 m. gegužės 21 d. 17:24:35
O siaip tai per daug Eurovizija sureiksminam
2005 m. gegužės 21 d. 15:46:43
2005 m. gegužės 21 d. 15:01:37
Pirmas dalykas : Laura labai stengesi ir pasirode tikraj pujkiai. antras dalykas: jaj patekti i desimtuka neleido lietuvos padetis ( geraj raso siame straipsnyje) trecias dalykas: kad ir kas bebutu kad ir kokia daina bebutu esu 100procentu garantuotas kurie ziurejo tie sirgo uz ja ir laike spygas.. tik kuomet jau nepateko tada jau laura - lievake, butu laimejus eurovizija - visi butumet gerbe kauke rekia " mes tave mylim laura"... ismokit uzjaust ir ta kuris pralaimi... beje daina buvo gera, pasirodymas (50 proc) biskuti balsas is susijaudinimo strigo , bet siaip viskas labaj pujkiai..