tejsybe...!!! kaj jau atsidaro tusinimosi sezonas...taj buna ziauru... geraj kad jis buna vasara.. taj bent nerejkia rupinsis mokslajs nors tada jajs ir nesirupini...
iki nereikalingu vaiku kuriuos veliau paliekam konteneriuose ir jie ten issigime uzauga arba tamoa bomzu uzkandele...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
wiena karta buwo taijp...kad atsikeliau galwa skauda...nu ka galwoju ''padauginau'',,,bet esme tame kad nieko neatsiminiau..kai ish draugu prisiklausiau ko prodariau..taij pradejau tusintis nuo tada su saijku...
hmm.. daug pasakytu zodziu, daug skaudanciu galvu (vakar rytas.. kaip galva gele..!! ). nesu dar nieko prisnekejus per daug. padarius- irgi tikiuos nepasikeisiu
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
del to as ir stengiuos neprisigert tiek, kad ryta reiketu galvot, ka as padariau
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
NegativeDaDeep (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:46:00
tusofkes priweda iki masinio zholes rukymo
So keep standin' on the corner,
the thrash-man will collect you in the mornin'
Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm,
tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes
Tha War Is On
http://odb.tinkle.lt
nu gali privest iki vsiko oj daug ko gali atsikeli ryte su plystanchia ga;va pramerki akis ir ziuri kad ant tavo rankos guli kosk kandis ir geriua sau ranka nusikastum negu ji prizadintum!!!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 14 d. 11:57:51
Na, man retai būna, kad atsibudusi ryte rasčiau nuogą merginą šalia...
2006 m. sausio 14 d. 11:51:02
2005 m. gruodžio 28 d. 17:21:15
tusofkes priweda iki masinio zholes rukymo
aaaaha tikrai
2005 m. gruodžio 28 d. 17:06:08
2005 m. lapkričio 23 d. 13:59:21
2005 m. lapkričio 17 d. 11:52:43
2005 m. spalio 31 d. 19:48:21
2005 m. spalio 23 d. 10:29:37
2005 m. spalio 23 d. 09:25:59
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. spalio 23 d. 09:24:37
2005 m. spalio 13 d. 06:50:28
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. spalio 13 d. 05:38:58
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 12 d. 20:26:16
aisku pagalvoju kartais...
apsiraminai galwot?
2005 m. spalio 12 d. 20:19:26
2005 m. spalio 4 d. 17:39:22
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:46:00
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:45:47
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:44:25
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:40:05
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:28:40