| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. spalio 9 d. 11:38:33
2005 m. spalio 9 d. 11:29:51
2005 m. spalio 9 d. 11:24:58
Tu per daug subjektyvus. Jei pašiepiama tau nepatinkanti daina - tu visom keturiom už, tačiau jei parodijuoja ką nors tokio kas tau patinka - įsižeidi.
Jei nepatinkanti daina pašiepiama prastai, nejuokingai tada man ta parodija neatrodo gera ... ir aš nebūnu 'visom keturiom už'. O jeigu patinkančios dainos parodija yra tikrai gera ir man patinkanti, tada jei visiškai pritariu. (pvz Avril daina Complicated man visada patiko . .bet tas Constipated buvo puiku ir prieš jį nieko neturiu) O štai tas Nirvanos klipas ir daina nepatiko. Tiek
2005 m. spalio 9 d. 10:38:00
Nu jo, gerai pasistengta prie tų parodijų
Tu per daug subjektyvus. Jei pašiepiama tau nepatinkanti daina - tu visom keturiom už, tačiau jei parodijuoja ką nors tokio kas tau patinka - įsižeidi. Tai vaikiška ir kvaila. Parodijuoti galima viską. Ir jei tau atrodo, kad Nirvaną reikia palikti ramybėj, tai galbūt jis taip negalvoja... Ne viskas šiame gyvenime taip, kaip nori tu..
O apskritai apie temą, tai jų parodijos iršties gana linksmos... Nesu šio žanro mėgėja (bet nesakau kad ir nepatinka), tačiau jo stilius turi savitumo...
2005 m. spalio 9 d. 10:29:59
Soundgarden "Blackhole Sun" gerai perdarė į "Asshole Son", žvengiau klausydama, bet taip gerai sudainuota, taip grynai Cornellio stilium
ir RHCP "Under The Bridge" bei "Give It Away" gerai palazdavojo dainoj "Bedrock Anthem", linksmybes tenai;]]]]] klipas irgi geras.
Jooo, "What if God smoked canabis" man tai net geresnė už originalą. ir "My baby's in love with Eddie Vedder" jėga
Queen'ų 'Bohemian Rhapsody' neblogai padarė, Oasis 'Wonderwall' pakeitė į 'Wonderbra', Crash Test Dummies gabalą 'Mmmm Mmmm Mmmm' - į 'Headline News', irgi geras.
"Amish Paradise" tai man gal vienas geriausių klipų apskritai.
o man tai kaip tik atvirksciai, nei Hopeless, patiko 'Smells Like Nirvana', isvis man žymiai fainiau paklausyt tokių pasišaipymų iš mėgstamų grupių/dainų. Ten visokie popsai ir taip pakankamai ir nepagrįstų varymų, ir pagrįstos kritikos susilaukia, o čia vis įdomiau
2005 m. spalio 9 d. 05:25:22
2005 m. spalio 8 d. 22:08:34
2005 m. spalio 8 d. 21:45:25
Nu jo, gerai pasistengta prie tų parodijų
Nematautoj parodytoj parodijoj nieko blogo , nereiketu taip piktinintis . Ji buvo sukurta kai kobainas buvo gyvas, ir jam paciam patiko tas klipas ir daina ir jis pats nemate ten nieko baisaus .
Maciau viename interviu
2005 m. spalio 8 d. 20:54:56
2005 m. liepos 11 d. 17:23:02
2005 m. birželio 6 d. 20:54:28
2005 m. birželio 6 d. 20:16:47
o geras pagaliau yra diskusija apie ji ....
jis tikrai unreal.... Iki sioil zinojau tik amish paradise, bet db bus ka pasisiust...
2005 m. birželio 6 d. 20:08:55
2005 m. birželio 6 d. 20:01:12
2005 m. birželio 6 d. 19:03:39
2005 m. gegužės 25 d. 09:11:47
2005 m. gegužės 25 d. 07:32:40
2005 m. gegužės 25 d. 07:27:30
2005 m. gegužės 25 d. 07:19:04
2005 m. gegužės 25 d. 07:02:10