Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2005 m. spalio 9 d. 11:38:33
Na gerai, o man ištikro patiko ta dainos pradžia iki priedainio ir tas kai jis dainuoja kažkokį garsą 'zouss' (per klipą dar kada rodo žodžius prie to 'zouss' klaustukas padėtas ;]. Tad nėra viskas jau taip blogai.

Atsakyti
Misantropia
2005 m. spalio 9 d. 11:29:51
O man patiko... Labai tiko žodžiai... "And I don't know what I'm singing.."

2005 m. spalio 9 d. 11:24:58
Misantropia rašė:
Tu per daug subjektyvus. Jei pašiepiama tau nepatinkanti daina - tu visom keturiom už, tačiau jei parodijuoja ką nors tokio kas tau patinka - įsižeidi.

Jei nepatinkanti daina pašiepiama prastai, nejuokingai tada man ta parodija neatrodo gera ... ir aš nebūnu 'visom keturiom už'. O jeigu patinkančios dainos parodija yra tikrai gera ir man patinkanti, tada jei visiškai pritariu. (pvz Avril daina Complicated man visada patiko . .bet tas Constipated buvo puiku ir prieš jį nieko neturiu) O štai tas Nirvanos klipas ir daina nepatiko. Tiek

Atsakyti
Misantropia
2005 m. spalio 9 d. 10:38:00
Hopeless rašė:
Nu jo, gerai pasistengta prie tų parodijų gal geriausi lyricai Constipated. Kada sužinai tikslią žodžių reikšmę gali žvengt susiriesdamas. O wa, bet kas man tikrai nepatiko tai tas 'Smells Like Nirvana' pirma radau daina jau ji nepasirodė labai juokinga, nes visdėlto jei jis nesupranta Nirvanos dainų tekstų tai nereiškia kad iš jų galima py*davotis. O kaip tą klipą pamačiau tai išvis sunervino, blem iš Cobaino taip tyčiotis negalima. Tegul žvengia iš visų Britnių ar Aguilerų, o wa tokias grupes kaip Nirvana arba kad ir Coolio palieka ramybėje, nes jam (o gal jiem, iš tikro neįsivaizduoju kas tą Weird Al Yankovic sudaro) iki tų daininkų lygio dar toli.

Tu per daug subjektyvus. Jei pašiepiama tau nepatinkanti daina - tu visom keturiom už, tačiau jei parodijuoja ką nors tokio kas tau patinka - įsižeidi. Tai vaikiška ir kvaila. Parodijuoti galima viską. Ir jei tau atrodo, kad Nirvaną reikia palikti ramybėj, tai galbūt jis taip negalvoja... Ne viskas šiame gyvenime taip, kaip nori tu..

O apskritai apie temą, tai jų parodijos iršties gana linksmos... Nesu šio žanro mėgėja (bet nesakau kad ir nepatinka), tačiau jo stilius turi savitumo...

2005 m. spalio 9 d. 10:29:59
Jo, jėga jis
Soundgarden "Blackhole Sun" gerai perdarė į "Asshole Son", žvengiau klausydama, bet taip gerai sudainuota, taip grynai Cornellio stilium
ir RHCP "Under The Bridge" bei "Give It Away" gerai palazdavojo dainoj "Bedrock Anthem", linksmybes tenai;]]]]] klipas irgi geras.
Jooo, "What if God smoked canabis" man tai net geresnė už originalą. ir "My baby's in love with Eddie Vedder" jėga
Queen'ų 'Bohemian Rhapsody' neblogai padarė, Oasis 'Wonderwall' pakeitė į 'Wonderbra', Crash Test Dummies gabalą 'Mmmm Mmmm Mmmm' - į 'Headline News', irgi geras.
"Amish Paradise" tai man gal vienas geriausių klipų apskritai.

o man tai kaip tik atvirksciai, nei Hopeless, patiko 'Smells Like Nirvana', isvis man žymiai fainiau paklausyt tokių pasišaipymų iš mėgstamų grupių/dainų. Ten visokie popsai ir taip pakankamai ir nepagrįstų varymų, ir pagrįstos kritikos susilaukia, o čia vis įdomiau

2005 m. spalio 9 d. 05:25:22
Hopeless > taigi reikia py*davotis is visu nesvarbu ar kobainas ar britney:} tame ir esme:}

2005 m. spalio 8 d. 22:08:34
aneurysm >>> na tada dar viskas normaliai. Bet asmeniškai MAN tai vistiek nepatiko. .

Atsakyti
aneurysm
2005 m. spalio 8 d. 21:45:25
Hopeless rašė:
Nu jo, gerai pasistengta prie tų parodijų gal geriausi lyricai Constipated. Kada sužinai tikslią žodžių reikšmę gali žvengt susiriesdamas. O wa, bet kas man tikrai nepatiko tai tas 'Smells Like Nirvana' pirma radau daina jau ji nepasirodė labai juokinga, nes visdėlto jei jis nesupranta Nirvanos dainų tekstų tai nereiškia kad iš jų galima py*davotis. O kaip tą klipą pamačiau tai išvis sunervino, blem iš Cobaino taip tyčiotis negalima. Tegul žvengia iš visų Britnių ar Aguilerų, o wa tokias grupes kaip Nirvana arba kad ir Coolio palieka ramybėje, nes jam (o gal jiem, iš tikro neįsivaizduoju kas tą Weird Al Yankovic sudaro) iki tų daininkų lygio dar toli.

Nematautoj parodytoj parodijoj nieko blogo , nereiketu taip piktinintis . Ji buvo sukurta kai kobainas buvo gyvas, ir jam paciam patiko tas klipas ir daina ir jis pats nemate ten nieko baisaus .
Maciau viename interviu

2005 m. spalio 8 d. 20:54:56

Atsakyti
Madam
2005 m. liepos 11 d. 17:23:02
atsisiusikit like a surgeon klipa(reklamuoju=) jega

2005 m. birželio 6 d. 20:54:28
Jis taqi geras, man patinka kaip perdainuja.. Labiausia žvengiu iš I'm a weenie in a bottle ir oops I'm pregnant again..

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. birželio 6 d. 20:16:47
eglermknt rašė:
o geras pagaliau yra diskusija apie ji .... eikit - jis jega . dar prie ballso paminetu dainu parsisiuskit smells like nirvana. ir klipa atssiuskit. nerealu. jega dab kaip tik klausau kazkokia prodija is avril "complicated" taip jai ir reik

jis tikrai unreal.... Iki sioil zinojau tik amish paradise, bet db bus ka pasisiust...

2005 m. birželio 6 d. 20:08:55
ai dar lb faina "will the real slim shady please SHUT UP' ir "oops i'm pregnant again"

2005 m. birželio 6 d. 20:01:12
Jega turiu Smells Like Nirvana klipa, ten tai geras!!!

2005 m. birželio 6 d. 19:03:39
klausau Constipated, tos dainos gerai kai nori pazvengti negalvodamas

2005 m. gegužės 25 d. 09:11:47
My baby's in love with Eddie Vedder

2005 m. gegužės 25 d. 07:32:40
jo gera ta ju daina... as dabar klausau "what if god smoke cannabis"

2005 m. gegužės 25 d. 07:27:30
dbr klausau Weenie In A Bottle,

2005 m. gegužės 25 d. 07:19:04
o geras pagaliau yra diskusija apie ji .... eikit - jis jega . dar prie ballso paminetu dainu parsisiuskit smells like nirvana. ir klipa atssiuskit. nerealu. jega dab kaip tik klausau kazkokia prodija is avril "complicated" taip jai ir reik

2005 m. gegužės 25 d. 07:02:10
Eee... Kazko mano zinuciu nededa Tai va...Dar karta rasau. Fainos jo parodijos. Ypac Madonnos 'Like a surgeon'.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Ace Of Base Ace Of Base
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3019
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 90984