Tobulas gimtadieni butu toks: salia zmogus, kuri as myliu, dar zmogus, kuris mane myli, kelios geriausios drauges/sugeroves/naparnikes, daug zvakiu aplinkui, alkoholis, toli nuo namu, nulis rupesciu, nulis atsakomybes.. :> jei buciau gimusi vasara, tai tobulas gimtadienis butu toks, kokius dabar svenciam kitu draugiu: einam i savo mylima piliakalni, prisinesam daug likerio, kalbames atviriausiomis temomis, tada einam skint geriu ir veliau laukia maudymasis vidury nakties su rubais... Namuose silta arbata, ejimas parukyt ant stogo nuleidus kojas, kalbos iki uzmiegant
degradiskai tobula. . . o dabar nieko kito ir nesinori..
idealu butu nuciuozt i vienos is megstamiausiu grupiu koncerta su vienu ar dviem tikrai gerais draugais. neduokdie koks tradicinis balius prie ezeriuko su daaaug chebros, daaaug alkoholio, daaaug tarpgalaktiskai katastrofiskos muzikos ir daaaug apsinesusiu idiotu...
apskritai nelabai megstu gimtadienius, tiek savo, tiek kitu. nuo kokiu klasioku su iprastiniu scenarijum ar devintos eiles tetos gimtadieniu visad stengiuos nusiplaut.
lucyalex2 rašė: kaip fajna.... meile atrast intike.... juk jus inte susipazinot ane?
teip... cia pat ir music.lt busiu dekinga visa gyvenima, nes per sita saita susiradau savo gyvenimo meile ir laime chi...
Nemanau kad savo gyvenimo meile galima susirasti per intika, didziausios nesamones nesu girdejus...tai nesamone nesamone neasamone, tai virtualu o ne realu (|-(
manau butu prikolas kokiam misko namelyje, toli nuo miesto.
kur butu galima normaliai chebra pagasdinti ...
( aisku kokia sena pilis butu lafa, na beet cia tik fantazija)
primetat sedim 4-iese sukame buteli, visiem linksma ir idomu kaip baigsis vakarelis ...
ir tada kazkas 12 val. nakties pradeda baladotis i duris , i langus iseinam o ten nieko ...
aisku ta istorija pratestume su pakartais pauksciais ant duru ir t.t. ir panasiai.
va tai toki vakareli-gimtadieni butu idomu prisimint .
p.s. svarbiausia kad panos daug klyktu, ir pazaliuotu is baimes
Vienam kur nors kampe prigert, pasiust visus toli toli, parukyt, prakeikt pasauli ir eit miegot...
Svarbiausia - gera kompanija. Toliau - tinkama vieta, geriausiai koks ezeriukas (vasara). Ir geras oras. Pakankamai gerimu, uzkandziu, dar gali buti muzikos, bet nebutina. Ir butinai reik pramogu susigalvot, tas ir yra didziausias galvos skausmas...
neseniai turejau tobula.. na beveik tobula..
na zinot visada atsikelus gimtadienio ryta (nors gal ne visiem taip) pagalvoji vel gimtadienis ir kazkaip tos nuotaikos nebuna.. Na sedziu namie, ruosiuosi i mokykla ir klausau muzikos... kazkas paskambino i duris. atidarau. o ten stovi torciukas ir aplink ji daga saltosios ugneles ir atvirukas dar pastaytas taip ir sustingau vietoje taip gera pasidare. visdelto kazkam dar rupiu.. nors ir menkutis tortukas ir dar nelabai skanus buvo, bet vistiek pradziugino
na o poto vakare susirinko mano geriausi draugai ir linksmai atsventem gimtadieni =D
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. liepos 5 d. 21:47:06
2006 m. liepos 5 d. 21:44:14
2006 m. liepos 2 d. 15:34:32
ir nzn kaip toks turetu atrodyti
o tradicinis tusas nelabai vilioja.
2006 m. liepos 2 d. 15:02:21
degradiskai tobula. . . o dabar nieko kito ir nesinori..
2006 m. liepos 2 d. 14:33:22
apskritai nelabai megstu gimtadienius, tiek savo, tiek kitu. nuo kokiu klasioku su iprastiniu scenarijum ar devintos eiles tetos gimtadieniu visad stengiuos nusiplaut.
2006 m. birželio 11 d. 12:25:40
2006 m. birželio 11 d. 10:53:08
2006 m. birželio 11 d. 10:50:46
kaip fajna.... meile atrast intike.... juk jus inte susipazinot ane?
teip... cia pat
Nemanau kad savo gyvenimo meile galima susirasti per intika, didziausios nesamones nesu girdejus...tai nesamone nesamone neasamone, tai virtualu o ne realu (|-(
2006 m. birželio 6 d. 22:57:12
2006 m. birželio 6 d. 22:55:12
2006 m. birželio 6 d. 17:10:54
2006 m. birželio 6 d. 16:38:04
kur butu galima normaliai chebra pagasdinti ...
( aisku kokia sena pilis butu lafa, na beet cia tik fantazija)
primetat sedim 4-iese sukame buteli, visiem linksma ir idomu kaip baigsis vakarelis ...
ir tada kazkas 12 val. nakties pradeda baladotis i duris , i langus iseinam o ten nieko ...
aisku ta istorija pratestume su pakartais pauksciais ant duru ir t.t. ir panasiai.
va tai toki vakareli-gimtadieni butu idomu prisimint .
p.s. svarbiausia kad panos daug klyktu, ir pazaliuotu is baimes
2006 m. birželio 6 d. 16:04:49
2006 m. birželio 6 d. 15:56:26
2006 m. birželio 6 d. 15:13:20
2006 m. birželio 6 d. 14:57:10
2006 m. gegužės 31 d. 18:31:34
2006 m. gegužės 16 d. 00:09:37
2006 m. gegužės 5 d. 21:34:33
na zinot visada atsikelus gimtadienio ryta (nors gal ne visiem taip) pagalvoji vel gimtadienis ir kazkaip tos nuotaikos nebuna.. Na sedziu namie, ruosiuosi i mokykla ir klausau muzikos... kazkas paskambino i duris. atidarau. o ten stovi torciukas ir aplink ji daga saltosios ugneles ir atvirukas dar pastaytas
na o poto vakare susirinko mano geriausi draugai ir linksmai atsventem gimtadieni =D
2006 m. kovo 28 d. 17:15:49
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.