Jo prisilupai shampo su kale prie Vilneles krantu O po to Vilniaus gatvese ilgai buvo girdeti viena daina - Fly my butterbrode fly Kam gi reikejo zmones gasdinti?
jo ash ir noriu kad mano gimtadienis butu vasara, tuomet ishvarai su palapinem prie juros...ir pernakty su draugais..butu ydealu...bet deja...gimiau beveik zhiema.... nu nezhinau, kita gimtadieny reikia kaip nors ypatingai atshvest, nes juk 18...bet deja nezhinau ka daryti......velniava...nu bet dar daugiau kaip puse metu...
(Neatkreipiant per didelio dėmesio)
Tobulas gimtadienis kai pas tave i gimtadienio svente atvaziuoja tavo megstama grupe ir koncertuoja per visa vakara tai yra tobulas gimtadienis ir dar turi susirinkti daug draugu.
Būtina sąlyga- su nakvyne. Šiaip tas pats kur, su palapinėm, pirty, namie,n esvarbu. Bet, kad būtų garsi ir gera muzika, gera kompanija ir labaaai linksma. Tik tiek
Tobulas gimtadienis? Geeeras klausimas. Na, man tobulas gimtadienis yra tas, kuriame gerai jaučiuosi. Taigi tobuliausias buvo mano 12-tas gimtadienks (nes dar iki dabar prisimenu kaip buvo linksma, o fotkes juokingumo reto) 13, nes susirinko patys pačiausi draugai.
prisigeri iki zhemes graibimo..kita ryta nieko neatsimeni..prudaray nesamoniu del kuriu gajliesi tada kaip ishgirsti ish kitu kas buvo [nes pats neatsimeni] pa skuj tau buna geda tada prarandi daug draugu jautiesi vienisas ant taves varo ir tada buna jega..to gimtadeinio tikrai neikada nepamirsi
Nezinau, bet man siuo metu pats geriausias butu gyvenime, kad galetu susirinkti visi draugai, kurie net ir toli. Kaip noreciau, kad visi butu vienu metu kartu su manimi. Tai man butu didziausia ir geriausia gyvenime dovana ir gimtadienis. O vieta, man per labiausiais nesvarbu. Bet noreciau uzsikurti didziuli lauza, visa nakti dainuoti,sokti, ir nesvarbu, kad mano gimtadienis ziema, as vistiek to noriu...
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
man padiovanoja dovanas, pabunam truputi ir paskui bunu pati viena , be jokio isskirtinio demesio.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
siaip as ne ti kad nemegstu gimtadieniu bet ir ju nesvenciu.bet geras gimtadienis turetu but dideliam sode su draugiskais ir gerai nusiteikusiais draugais su gera aparatura nu ir zinoma viena vonia alaus 10 but sampano 5but vodzios ir dideliu geru pachmielu .
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. kovo 28 d. 17:13:42
2006 m. kovo 28 d. 17:05:17
2006 m. kovo 28 d. 17:00:13
2006 m. kovo 28 d. 16:55:11
2006 m. kovo 28 d. 16:41:45
Tobulo dalyko ar ivykio teisiog nera !
2006 m. kovo 23 d. 18:40:22
2006 m. kovo 22 d. 20:05:02
Ledai, kurių nesuvalgei, pasisėdėjimas 'bet kur' valgant bandeles ir šiek tiek aviečių vyno.
(Neatkreipiant per didelio dėmesio)
2006 m. kovo 22 d. 19:39:11
2006 m. kovo 22 d. 19:33:50
2006 m. kovo 3 d. 17:43:15
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:27:22
2005 m. rugsėjo 24 d. 17:29:22
2005 m. rugsėjo 24 d. 17:01:02
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. rugsėjo 24 d. 16:58:53
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:56:06
tik tiek
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:47:19
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:45:29
2005 m. rugsėjo 22 d. 11:25:55
2005 m. rugpjūčio 10 d. 23:46:50
2005 m. rugpjūčio 10 d. 23:45:47