dunc_lover>>>as taigi suprantu, kad persimetimas ant kitos grupes nera nuodemepries tai tik issakiau nuomone savo...tu ja priemiau kaip zmogus, net su juoku..tai netgi labai fainabent jau matau kad esi linksma (zinojau ta ir anksciau), o violin pradejo ardytis, akip suo...nu ir tegu, jeigu nenori taikos...as jai nesakysiu nieko, nebent ji prades grasinti VEL...pati del proto pasake, o kai gavo tokia pat doze..siupyko...cia jos reikalas.
P.S. zmones noriu kad zinotumet jog blue nebera mano megstamiausia grupe ne del kazkokiu draugu itakos,nors dauguma ju klauso LINKIN PARK as ju nemegstu(ta prasme linkin park) ir dar galiu pasakyti waranciu ant busted yra ne ka maziau nei ant blue,tai bent jau kalbant apie mane negali buti nei kalbos apie draugu itaka
Wow! Wow! Laikykit arklius, zmones, ko jus cia uzsivedet?? Mano nuomone tokia: Kam nepatinka si grupe tai ir nepatinka ir nevarykit ant tu,kuriems patinka!! Nes jie varys ant jusu. Jap musu gretos reteja, tai kad bet mes atsilaikysim xi xi . Muzika - kas tai? Ale koks skirtumas!!!! Visi jos klausosi vienokios ar kitokios! Ir nera ko cia vieni ant kitu varyti, palygineti ir .t.t ir pan. Elgiates kaip mazi vaikai ir irodinejantys savo tiesa, aisku gerai kad kievienas gina savo nuomone, bet ne paparasciau butu nesirieti del grupes ar atlikejo... ech...as uz BLUE, ir sakykit ka norit. Kam pop\'sas, kam rok\'as , kam niekas, o kam viskas..... Zmones yra individualybes ir fsio. Del skonio nesigincyjama. JUK MES EUROPOS SAJUNGOJ(zinau, kad ne i tema pasakyta, bet cia kad jus pralinksmintu!) O uzsipuldineti ir izeidineti kitus del megstamos dalyko, atlikejo, muzikos skonio ar ko, tai yra negrazu ir virsk visko...AMEN! Sekmes.
Atspejai...KVAISA,KOKIA TEISE GALI MAN SAKYT,KAD NENUSIMANAU APIE MUZIKA!!!KAZKOKIA ****** MAN SAKYS SITAI,KAI AS 7 METUS MOKAUSI MUZIKOS,IR PAKEITUS 3 MUZIKOS MOKYKLAS!!!!JEI MOKI 2 AKORDUS GITARA,NEREISKIA ,KAD NUSIMANAI APIE MUZIKA Matosi,kad tu nevisprote...protinguole atsirado..tau dar toli iki manes...nes su savo protu, tau ne tik tylet o is viso zmonese nesirodyt reikia!-Uz sita rimtai atsiimsi...PRISIEKIU!
violin>>>nu tai va butent ka Tik_Ieva ir sake...
siaip nseuprantu, ko tummane puoli...o jeigu ka, tai pati skaei kad viena druage tau blue cd irasys, kita i fc istojo ir pan..o dabar -kad tawo draugai net nezino tokios grupes...nu be to, jeigu jie tavo draugai, turetu zinoti, ka tu klausai...ir jeigu tau aks nors nepatinka, tai nereikia rekauti ant manes,aisku? niekas tau ir neliepia orkestre Blue grot..o kad jie patys muzikos moklu nebaigia, tai kas??kai jie tau patiko, tai net nerupejo taso be to, daugiau nei puse muzikantu yra savamoksliai! kai tu sukursi grupe, ir grosi ten smuiku, visi zinosim, kad tu moklus tai jau tikrai baigei!
gerai, kad tawo draugai muzikos nesiklauso...matosi kad tu apie ja taip pat ne ka nusimanai...
Tik_Ieva, tai jau tikrai su ja bendrauti sunkumm..tiksliau is viso neimanoma susisneketibet taip jau bunao del blue amdingumo tai as su tawim pilnai sutinku, nes matai kai jie nera madingi tai ir tusteja gerbeju gretos!!
violin>>>dar karta tau! nesiparink mergyt, man visisikai px, ka tu klausai, nes matau kad esi tik sekiotoja kitu zmoniu nuomones...ir daugiua ant manes nevaryk, nes jau rimtai uzknisai! protinguole atsirado..tau dar toli iki manes...nes su savo protu, tau ne tik tylet o is viso zmonese nesirodyt reikia!
violin>>>ji ne tik apie tave shnekejo...ji apskritaij shnekejo ape zhmones kurie klausosi "madingos" musicos...o blue kaijp mes visos zhinom nera madingi dabar(nu ash taijp galvoju) nepriimk visko taijp asmenishkaij
o Iliuzija>>>zinau labai daug zmoniu, kurie klauso vienokia muzika vien del to kad jos klausosi ju draugai, ar del to kad tokia muzika dabar populiari..net kalbant apie blue tas pats yra..kaip matai tas pats buvo su Him, MM, britney ir tt..vienus zmones kur zinau netigi nuo MM prie britney dabar persokotai tipo sitie zmones turi savo nuomone?cia ir yra mada.
Tik_Ieva>>>nu ir tegu reteja musu gretosjuk lieka tik tikrieji fanai, o ne tokia, kuriems tik reikai tureti megsatama ir dievinama grupe, akd galetu alpti ir pries drauges parekaut ir pasigirti...cia ju reikalas.
Paskaiciau idemiai...ir is tikro,tai VEL NUSISNEKEJAI Deja,mano draugai muzikos is vis neklauso...taip kad kokia cia mada gali buti Be to ,grodama orkestre,BLUE nepaklausysi Ir jie niekada nebuvo madingi.Daug kas is mano pazistamu nezinojo,ar cia grupe,ar saldainiu pavadinimas...Taip kad-dazniau galvok ka sneki,ir jei nori pasirodyt protinga,geriau patylek,nes matosi,kad tas tau nelabai iseina
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 3 d. 16:38:15
2004 m. spalio 3 d. 16:35:24
2004 m. spalio 3 d. 16:33:12
2004 m. spalio 3 d. 16:29:39
2004 m. spalio 3 d. 16:29:01
2004 m. spalio 3 d. 16:25:40
P.S. zmones noriu kad zinotumet jog blue nebera mano megstamiausia grupe ne del kazkokiu draugu itakos,nors dauguma ju klauso LINKIN PARK as ju nemegstu(ta prasme linkin park) ir dar galiu pasakyti waranciu ant busted yra ne ka maziau nei ant blue,tai bent jau kalbant apie mane negali buti nei kalbos apie draugu itaka
2004 m. spalio 3 d. 16:12:24
2004 m. spalio 3 d. 15:49:50
2004 m. spalio 3 d. 15:28:11
2004 m. spalio 3 d. 14:40:32
2004 m. spalio 3 d. 14:40:05
2004 m. spalio 3 d. 14:34:35
2004 m. spalio 3 d. 13:42:37
2004 m. spalio 3 d. 13:12:50
siaip nseuprantu, ko tummane puoli...o jeigu ka, tai pati skaei kad viena druage tau blue cd irasys, kita i fc istojo ir pan..o dabar -kad tawo draugai net nezino tokios grupes...nu be to, jeigu jie tavo draugai, turetu zinoti, ka tu klausai...ir jeigu tau aks nors nepatinka, tai nereikia rekauti ant manes,aisku? niekas tau ir neliepia orkestre Blue grot..o kad jie patys muzikos moklu nebaigia, tai kas??kai jie tau patiko, tai net nerupejo tas
gerai, kad tawo draugai muzikos nesiklauso...matosi kad tu apie ja taip pat ne ka nusimanai...
Tik_Ieva, tai jau tikrai su ja bendrauti sunku
violin>>>dar karta tau! nesiparink mergyt, man visisikai px, ka tu klausai, nes matau kad esi tik sekiotoja kitu zmoniu nuomones...ir daugiua ant manes nevaryk, nes jau rimtai uzknisai! protinguole atsirado..tau dar toli iki manes...nes su savo protu, tau ne tik tylet o is viso zmonese nesirodyt reikia!
2004 m. spalio 3 d. 12:45:01
2004 m. spalio 3 d. 12:32:29
Mane tai juokas ima is tokiu komentaru...
o Iliuzija>>>zinau labai daug zmoniu, kurie klauso vienokia muzika vien del to kad jos klausosi ju draugai, ar del to kad tokia muzika dabar populiari..net kalbant apie blue tas pats yra..kaip matai
Tik_Ieva>>>nu ir tegu reteja musu gretos
2004 m. spalio 3 d. 12:31:26
2004 m. spalio 3 d. 12:18:55
2004 m. spalio 3 d. 11:53:30
2004 m. spalio 3 d. 11:50:23