A...tai pasirodo,ir tu ne gerute,kokia dediesi.Na,saipykis saipykis...Tik deretu priminti ,kad faktas,jog BLUE nebaige muzikos mokslu.O jei nezinai,nenusisnekek i lankas su savo "pamastymais,kodel ju nemegstu".
Mane tai juokas ima is tokiu komentaru...profesionalesnio profesionalais taip paprastai nevirstama
o Iliuzija>>>zinau labai daug zmoniu, kurie klauso vienokia muzika vien del to kad jos klausosi ju draugai, ar del to kad tokia muzika dabar populiari..net kalbant apie blue tas pats yra..kaip matai tas pats buvo su Him, MM, britney ir tt..vienus zmones kur zinau netigi nuo MM prie britney dabar persokotai tipo sitie zmones turi savo nuomone?cia ir yra mada.
Tik_Ieva>>>nu ir tegu reteja musu gretosjuk lieka tik tikrieji fanai, o ne tokia, kuriems tik reikai tureti megsatama ir dievinama grupe, akd galetu alpti ir pries drauges parekaut ir pasigirti...cia ju reikalas.
ta va tame ir esme kad noriu zinoti ir man ydomu kokia tu muzika pradejai klausyt...cia jauciu tau taijp pat kaijp mano puskeij kaij buvo 10 metu klausesi britney ir pan, o dabar 12 sugotejo tikiuosi tau ne tapati cituacija
iliuzija rašė: hm...man tai isvis kazkaip juokingai ir nesveikai skamba "klausyt muzikos pagal mada"...bleen, kokia cia dar gali buti mada?!...juk klausai tai, kad tau patinka.....nepriversi saves klausyt vien tik del to, pvz, kokio nors dziazo, jei tu jo nemegsti, bet kazkokia dar "mada" atsirado...juokinga....ir absurdiska....
Pritariu tau...Tame ir esme.Dabar man jie PATINKA,o anksciau as juos dievinau.Yra skirtumas.Tai va,Tik Ieva.O del to,tai nemanau,kad tau idomu,tik zinok,kad absoliuciai kitokia muzika...
hm...man tai isvis kazkaip juokingai ir nesveikai skamba "klausyt muzikos pagal mada"...bleen, kokia cia dar gali buti mada?!...juk klausai tai, kad tau patinka.....nepriversi saves klausyt vien tik del to, pvz, kokio nors dziazo, jei tu jo nemegsti, bet kazkokia dar "mada" atsirado...juokinga....ir absurdiska....
Because the future arise and it burns ...
nu jo...bet siaip kas yra mada?tai ir yra kad alpsti del ju muzikos ir ju paciu...hmm..is tavo pirmo komentaro atrodo siaip akd tu ju nekenti! o dar plius megiama grupe tai ir yra megti ju muzika, o buti pamisusiai ( del tos grupes nariu...nu siaip del mados) ty, sapnuoti ta grupe..be to, tai ent nesveika...buvau geresnes nuomones apie tawe....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 3 d. 09:56:08
2004 m. spalio 2 d. 22:12:27
2004 m. spalio 2 d. 21:19:04
2004 m. spalio 2 d. 17:54:10
2004 m. spalio 2 d. 17:20:45
o Iliuzija>>>zinau labai daug zmoniu, kurie klauso vienokia muzika vien del to kad jos klausosi ju draugai, ar del to kad tokia muzika dabar populiari..net kalbant apie blue tas pats yra..kaip matai
Tik_Ieva>>>nu ir tegu reteja musu gretos
2004 m. spalio 2 d. 14:22:22
2004 m. spalio 2 d. 11:56:01
2004 m. spalio 1 d. 18:45:00
2004 m. spalio 1 d. 18:42:14
2004 m. spalio 1 d. 17:45:31
hm...man tai isvis kazkaip juokingai ir nesveikai skamba "klausyt muzikos pagal mada"...bleen, kokia cia dar gali buti mada?!...juk klausai tai, kad tau patinka.....nepriversi saves klausyt vien tik del to, pvz, kokio nors dziazo, jei tu jo nemegsti, bet kazkokia dar "mada" atsirado...juokinga....ir absurdiska....
Pritariu tau...Tame ir esme.Dabar man jie PATINKA,o anksciau as juos dievinau.Yra skirtumas.Tai va,Tik Ieva.O del to,tai nemanau,kad tau idomu,tik zinok,kad absoliuciai kitokia muzika...
2004 m. spalio 1 d. 16:56:52
prie ko cia "green"? kazhka nusipezejaij...
as nusipezejau? tai va ju pavadinimas mane labai vezha MELYNA.. tai jeigu jau du isiena.. tegul buna kokia kita spalwa Green arba Red gi zjbys
2004 m. spalio 1 d. 15:00:48
2004 m. spalio 1 d. 11:55:59
2004 m. spalio 1 d. 11:24:26
2004 m. spalio 1 d. 11:12:21
2004 m. spalio 1 d. 10:52:57
2004 m. spalio 1 d. 10:19:01
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:37:20
violin>>jeigu tiesa parasei,,tai joo...biskuti neatrodo, akd del mados megai pacius Blue??cia tai jau jo...
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:45:18
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:16:24