ex ir kodel jus vel viena ant kitos varot... nu darytkit kaip ismanot, kaip jai jaustis kaip sitaip kalbat? anksciau kaip supratau viskas buvo gerai.. o dabar... aisku ne man cia aiskint, atsiprasau....
juokiasi gotas, kad pankas spalvotas :)
swarbiausia, kad tu nedurnai sneki..... as pati jau metai, kaip baigiau pianino mokykla, ir nemanau, kad cia yra del ko labai vaidint. sudas tas pianinas, wat!
Atniva>>>o tau aks nors sake kad negraziai dainuoji?????as netikiu!zavinta, kaip tu musm ne motina???kaip tai..tai aks tada?PP
violin>>>tu silnesniu nervu...siaip jau..kodel tu nori vis su kazkuo pyktis?nuo manes persokai ant Tik_Ievos?
Pavaret panos pavaret, likau be amo... Net nezinau ka ir bepasakyti.. Prinsesee>> mano siela daininga, tik gaila kad per balsa to dainingumo negaliu isreikti. Bet man ir taip gerai.. Jei ka sumasysiu tau parasysiu...(cia del sveikinumu)
Violin>> baikit pyktis, nes cia jums ne pykiminosi forumas, o mes snkema apie tokia viena faina vaikinuku grupe. Ne gi jau pamirsot... Nekniskit viena kitos ir bus ciki. Aisku mano nuomone, bet darytik kaip ismanot, as jums ne motina... PEACE
Bo vel pamokslus skaityti pradesiu taip kad geriau nereikia ane? xi xi xi xi xi xi
Palaikau Tik_Ievagerai pasakyta, nors matosi kad buvai ipykusatniva>>>as per daug klausos irgi neturiu, bet groju ir dainuoju sau...kiti sako, kad dar pakenciamai (nebega iskamberio kai uztraukiu), zinai ka pasakysiu : dainuoti gali kiekvienas, kam sirdyje skamba muzika!Its my opinion
klausyk...violin>>>tu mane knisi ish mano klases y ta tavo dvarionke vaijkshto trys draugaij+ ish paraleliniu tikraij ne viena pazhystu, ir neaijshkink kad ten susirenka "menininkai"...o shiaijp tu pasimokyk ten kur ash mokaus tuomet ka nors aijshkink apie muzikos studijas, nu ir kas kad ten reijkia moket 70 liotu uyzh menesy, o ne 50 (ar kiek ten jus mokat?) uzh pusmety....tiessiog pas mus kaijp ir privachiaij skaijtos ir mokytojaij su mumis daugiau dirba...taij va...o shiaijp taij tavo taktika mane knisa, ishpradzhiu pradedi ardytis, poto pastebi kad tuoj mes ant taves pradesim varyt taij apsiramini ir pradedi atsiprashinet...ir jeij kas bobu turgu daro taij tik tu su savo nuostabiu musciniu ishsilavinimu...shaijp man visaipx kaijp tu groji pianinu ar smuiku...taij per daug cia nesigirk...kad tu moki smuiku grot taij cia nereishkia kad esi pasaulio bamba...ir ka tu su juo padarysi, gausi popieriuka su taijs deshimtukaijs ir viskas....
manau jei panele sako savo tiesa nereikia jos uz tai smerkti...Zodziu , as jums pavydziu kad turit talentus muzikai o as ne.. taip ir norisi verkti, moku tik jos klausytis ir kaifuoti kai dainuoja kas nors... (na jei ta daina man patinka )
Su manim ir dabar puikiai galima bendraut...Vapse,ko mes cia pykstames,kaip turgaus bobos,a ? Nu gal ten per daug pasigyriau Soriux!O apie ta tai norejau pasakyti,kad mano muzikalkej(dvarionkej) matosi,kad visi vaikai TIKRI menininkai..Ir su talentu,o ne ikisti tevu,kurie bergzdziai tikisi,kad ju vaikas "gabus"...EI,NIEKO NENOREJAU IZEISTI!!!Toks jau mano bjaurus budas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 5 d. 19:15:14
2004 m. spalio 5 d. 19:13:15
2004 m. spalio 5 d. 18:37:17
2004 m. spalio 5 d. 17:20:09
2004 m. spalio 5 d. 16:47:59
2004 m. spalio 5 d. 14:45:17
2004 m. spalio 5 d. 12:06:32
2004 m. spalio 5 d. 11:17:25
2004 m. spalio 5 d. 10:50:56
2004 m. spalio 4 d. 22:38:29
2004 m. spalio 4 d. 21:35:18
violin>>>tu silnesniu nervu...siaip jau..kodel tu nori vis su kazkuo pyktis?nuo manes persokai ant Tik_Ievos?
2004 m. spalio 4 d. 21:21:31
2004 m. spalio 4 d. 20:54:03
Violin>> baikit pyktis, nes cia jums ne pykiminosi forumas, o mes snkema apie tokia viena faina vaikinuku grupe. Ne gi jau pamirsot... Nekniskit viena kitos ir bus ciki. Aisku mano nuomone, bet darytik kaip ismanot, as jums ne motina... PEACE
Bo vel pamokslus skaityti pradesiu taip kad geriau nereikia ane? xi xi xi xi xi xi
2004 m. spalio 4 d. 20:28:14
2004 m. spalio 4 d. 20:26:30
2004 m. spalio 4 d. 18:01:06
2004 m. spalio 4 d. 17:52:53
2004 m. spalio 4 d. 17:09:56
2004 m. spalio 3 d. 20:17:01
2004 m. spalio 3 d. 20:11:14