violin>>>o tu esi studijoj??jau siaip vien tas zodiz mokykla parodo, kokia ten atmosfera..tai akd pas jus yra egzaminai ir pan...zinau zmoniu, kurie labiau vertina studijas, nors muzikos mokykloj yra issimokine daugiau nei tu!
del pianino, tai girdejai ja grojant?..hmm..anksciau bent su tawim bendraut tikrai buvo galima.. o dabar pasikelus kazkokia...
prinsesee rašė: cia galima kalbeti ne i temaman idomunes matai as lankau gitaros studiaten mokomes tik su gitara groti, bet fainas mokytojas, draugai irgi nuostabusaisku ten ismokstam daugiau nei du akordus kaip viena grazuole sake..tai man irgi idomu ar muzikos studijoj ta pati darot..o tai tu moki pianinu grot???kaip fainai, man patinka piano, grazu labai
Ji ne viena moka pianinu grot...Neabejoju,kad as vis tiek geriau groju Tai aisku.
Tik_Ieva>>>Sakei "Nera ten tu visu orkestru"...Blyn,nesi orkestre ,tai patylek,nes nzn,kaip ten UNREAL!!!Geriau uz visas jusu "studijas"sudejus.Be to,studijos ir mokyklos atmosfera skiriasi kaip diena ir naktis...Toliau nesneku,nes vel gausiu galvon.
as gal keleta vaiku pasalint, bet jei utu nebutuo kas daba yra o yra tikrai sauniai, musu klase pati blogiausia tarp pirmu gimaziniu , mokslo atzvilgiu, bet labai unikali...
wow kokios. fainos klases as sava irgi nesiskundziu, bet pas mus visokiu "profesiju" yra, krepsininkai, futolininkai (-es), sokejos, daininkes, gitariste viena turim.. zodziu visko po truputi, yra ir kompiderastu (atsiprasau) bet tai tiesa, ir dar blogiu asmenu... ot..
bet man ten patinka ir gerai... xi xi xi
juokiasi gotas, kad pankas spalvotas :)
pas mus klasej ir buvo tokiu uzhsidegusiu, kad kure jie ten kad kure...per visas pamokas...bet nieko jiems nesigavo...aishq keli dar lig dabar tebegroja o kitiems taij buvo tik tam laijkuij uzhgaijda...pas mus ir shaijp klase tokia gabi musicai...gal puse klases vaikshto y musicas mokyklas ar shaijp kur groja ar daijnuoja, chia jauchiu del to kad musu pradiniu klasiu mokytoja buvo musica baijgus taij palenke mus ta kryptim...
pas mus klasej tai is viso pilna gitarisciu puse klasiokiu gitara grojatai per kaledas pavarysimas tik dainuot nemegeja...akzkaip geriau kai viena bunu tada ir ugroju ir uztraukiuo prie zmoniu tik brizginu gitarelebet sakau, draugu tarpe puse tai tikrai gitara groja! su draugem 2 gerewsiom sumislijom kurt savo grupe,bet ant bajerio, paziutresim kas gausis, ne del babkiu, tikrai nebet siaip, sau ir rdraugams
cia galima kalbeti ne i temaman idomunes matai as lankau gitaros studiaten mokomes tik su gitara groti, bet fainas mokytojas, draugai irgi nuostabusaisku ten ismokstam daugiau nei du akordus kaip viena grazuole sake..tai man irgi idomu ar muzikos studijoj ta pati darot..o tai tu moki pianinu grot???kaip fainai, man patinka piano, grazu labai
nieko mes ten gero neveijkiam, ten siek tiek geriau neij musicos mokykloj, nes nera visokiu ten ansambliu, orkestru, antru instrumentu ir pan. ten yra tik pianino pamokos, solfedis, musicos teorija ir literarura...nu vopshim nieko gero...bet gal lengviau neij musicos mokykloj, bet aijshku reijkalavimaij yra didesni ir kruvis didesnis, mokytojaij zhiauriaij faijni...ir pan...daugiau nepasakoksiu nes gausis dar netychia rashinys....ir busiu apkaltinta"kalbejimu ne y tema"
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 3 d. 20:04:20
del pianino, tai girdejai ja grojant?..hmm..anksciau bent su tawim bendraut tikrai buvo galima.. o dabar pasikelus kazkokia...
2004 m. spalio 3 d. 19:41:02
2004 m. spalio 3 d. 19:36:32
2004 m. spalio 3 d. 19:30:43
2004 m. spalio 3 d. 19:24:26
cia galima kalbeti ne i tema
Ji ne viena moka pianinu grot...Neabejoju,kad as vis tiek geriau groju
Tik_Ieva>>>Sakei "Nera ten tu visu orkestru"...Blyn,nesi orkestre ,tai patylek,nes nzn,kaip ten UNREAL!!!Geriau uz visas jusu "studijas"sudejus.Be to,studijos ir mokyklos atmosfera skiriasi kaip diena ir naktis...Toliau nesneku,nes vel gausiu galvon.
2004 m. spalio 3 d. 19:19:35
2004 m. spalio 3 d. 19:15:29
2004 m. spalio 3 d. 19:10:38
2004 m. spalio 3 d. 19:03:10
2004 m. spalio 3 d. 19:01:21
bet man ten patinka ir gerai... xi xi xi
2004 m. spalio 3 d. 18:57:17
2004 m. spalio 3 d. 18:52:42
2004 m. spalio 3 d. 18:50:07
2004 m. spalio 3 d. 18:48:46
2004 m. spalio 3 d. 18:43:58
2004 m. spalio 3 d. 18:41:58