Tad gero susi'klausymo, tikrieji REAMONN'ų fanai !
Bo' tikrai neteks nusivilti .. ..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
visai patinka man sie vokietukai ne taip ,aki prammstein, bet vis tiek... megstamiausia daina - supergirl. o ir atradau reamonn visisko, bet laimingo atsitiktinumo deka
labai dziaugiuosi, kad jie neuzgeso, o ir toliau sauniai kuria, naujas albumas tikrai super, nenuvyle. db galiu ne tik senesnes nuostabias dainas klausyti, o ir naujas. Rea vokalas uzburia, man tai vienas is graziausiu vyru daininku balsu. ir zinoma smagu, kad jie jau trecia karta buvo Lietuvoj, labai sito laukiau antra karta buti ju koncerte - nuostabu... prisiminus "Oh tonight, you killed me with your smile, so beautiful and wild, so beautiful...." malonus siurpuliukai laksto.....
Ištikro ši grupė primena labai gerą vakarą... nors oras buvo bjaurus, lyjo, bet kai jie grojo tai visišikai nusispjaut buvo, visa negausiai susirinkusi minia dainavo, šoko, žožiu tikrai tik geri atsiminimai... dar pamenu visiškai keuras šlapias grįžau iš po jų koncerto ;>
Pamenu dar tuos laikus kai per radiją dažnai grodavo "Supergirl". Neseniai užsinorėjau tiesiog prisiminti, nes kiek pamenu šita daina man visada būdavo labai miela Na ką gi, ir prisiminiau. Žinoma neištvėriau, ir parsisiunčiau daugiau dainų. Vokalas kažkuo įdomus, ir nepabosta, kaip kitų. Ir nelabai radau tokių dainų, kurios nepatiktų. Labai patinka: Supergirl, Star, Sunshine baby, Strong, Alright. O tai gi, dabar į Lietuvą atvažiuoja, laaabai norėčiau į koncertą. Kažkaip buvau maniusi, kad jie prigeso šiek tiek.
O ir pasirodo, Vokietijoje tikrai yra gerų grupių . Viena iš jų Reamonn.
Supergirls just fly..."
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2014 m. kovo 4 d. 18:41:38
Reamonn-star...man si daina pati graziausia...oh kaip noreciau,jog si grupe sugryžtu :/
2013 m. kovo 19 d. 19:56:59
Super grupė, tik geriausi prisiminimai su jų dainomis
2012 m. lapkričio 26 d. 11:41:54
Super girl...vienintele daina,kuria zinau is ju repertuaro...Bet ir ta pati nepatinka...
2012 m. lapkričio 26 d. 01:41:57
.. Na taip, REAMONN'ai paskelbė apie išties išskirtinės Grupės karjeros pabaigą .. Tačiau tai nėra Absoliuti Pabaiga, tikrai dar ne ..
..
Nes štai čia "prabyla" tam tikras logiškas grupės "solinis" tęsinys :
-------------------------------------
[ 2011 - 2 CD - Limited'Edition ]
https://www.music.lt/lt/albumas/Cant-Stand-the-Silenc/34288/
-------------------------------------
Tad gero susi'klausymo, tikrieji REAMONN'ų fanai !
Bo' tikrai neteks nusivilti ..
..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
2012 m. gegužės 7 d. 14:12:29
Faina grupe,ju dainos raminanciai veikia
2011 m. sausio 2 d. 02:50:37
2007 m. lapkričio 27 d. 01:40:54
2007 m. spalio 27 d. 01:12:56
2007 m. spalio 26 d. 22:17:42
Oh tonight you killed me with your smile..
2007 m. spalio 26 d. 18:58:21
2007 m. balandžio 28 d. 20:52:22
2007 m. balandžio 24 d. 23:06:51
2007 m. balandžio 4 d. 18:00:25
2007 m. kovo 22 d. 15:25:15
2007 m. kovo 12 d. 22:57:03
2007 m. kovo 12 d. 22:28:59
O ir pasirodo, Vokietijoje tikrai yra gerų grupių
2006 m. spalio 15 d. 01:13:42
2006 m. spalio 15 d. 00:58:24
"Supergirls don't cry...
Supergirls just fly..."