Prieš dešimt metų buvo pasirodęs vienas jo filmas, dabar jau yra kitas. 1990 m. turnė gana įspūdinga. Labiausiai patinka tie jo gabalai, kur parašyti su Desmond Child. Ypač tie, kur groja gitara Joe Satriani
Mano vienas mėgstamiausių atlikėjų. Klausant jo nekuklią 26 albumų diskografiją reikia sutikti su faktu, kad svarbiausia ne kiekybė, o kokybė, nes, mano nuomone, toli gražu ne visi jo albumai yra geri, tačiau tokie CD kaip "Welcome To My Nightmare" ar "Billion Dollar Babies" laikau tikrais roko muzikos šedevrais. Jau nekalbant apie jo įspūdingus pasirodymus jaučiu pagarbą šiam atlikėjui už tai, kad per ilgus karjeros metus sugebėjo neužsistovėti viename žanre ir nebijojo ekspermentuoti pradedant nuo kažko panašaus į psichadelinį roką ir baigiant heavy metalu' (albumas "Raise Your Fist And Yell"), na ir komerciškasis "Trash" visai neblogai susiklauso.
O dėl koverio, tai man kažkodėl nesiklauso ši daina. Jau geriau turnė metu būtų atlikęs kokį seną gabaliuką kaip "Might As Well Be On Mars".
Tada tau turėktų patikti ir Alice Cooper Live 2005, Trashes the world 1990, Alice Cooper live 1986, Welcome to me nihtmare 1975, Good to see yu again, Alice Cooper. 1973
Visi šie pasirodymai labai skirtingi ir kartu panašūs.
Žinoma, pasirodymai orginalūs, juk jis sukūrė patį SHOCK ROCK. Beje, kitais metais jis vėl leis DVD. Nuostabu!
Alice Cooper nesensta!
Maciau brutal planet live, tai vienas geriausiu pasirodymu matytu ir tubut pats originaliausias
nesikarsciuok ;] Nesu perklauses jo diskogrfijos skersai isilgai, be to gal tokia nuomone leme ir toks faktas, kad su jo kuryba artimiau pradejau pazindintis butent nuo sito albumo, iki tol tik "kazkur" girdejes poison. Arba cia yra kazkaip tiesiog skonio reikalas. O veidrodzio sindromas reiskiasi, ar kas? Nesikarsciuok, panele ;]
Frantic_ rašė: labiausiai patinka tai "brutal planet", kiti albumai kazkokie skystoki man
Nedarykit forumui paslaugų ir nerašykit komentarų, nuo kurių aš rizikuoju paspringti savomis seilėmis. "Brutal planet" geriausias, o visa kita skystalas? ok... įkvepiu... iškvepiu... nusiraminu... nesikeiksiu...
Tebūnie, tai tavo asmeninė (nors ir vaikiškai prasto skonio) nuomonė.
2020 m. balandžio 19 d. 10:39:03
Prieš dešimt metų buvo pasirodęs vienas jo filmas, dabar jau yra kitas. 1990 m. turnė gana įspūdinga. Labiausiai patinka tie jo gabalai, kur parašyti su Desmond Child. Ypač tie, kur groja gitara Joe Satriani
2012 m. birželio 29 d. 18:19:04
Mano vienas mėgstamiausių atlikėjų. Klausant jo nekuklią 26 albumų diskografiją reikia sutikti su faktu, kad svarbiausia ne kiekybė, o kokybė, nes, mano nuomone, toli gražu ne visi jo albumai yra geri, tačiau tokie CD kaip "Welcome To My Nightmare" ar "Billion Dollar Babies" laikau tikrais roko muzikos šedevrais. Jau nekalbant apie jo įspūdingus pasirodymus jaučiu pagarbą šiam atlikėjui už tai, kad per ilgus karjeros metus sugebėjo neužsistovėti viename žanre ir nebijojo ekspermentuoti pradedant nuo kažko panašaus į psichadelinį roką ir baigiant heavy metalu' (albumas "Raise Your Fist And Yell"), na ir komerciškasis "Trash" visai neblogai susiklauso.
O dėl koverio, tai man kažkodėl nesiklauso ši daina. Jau geriau turnė metu būtų atlikęs kokį seną gabaliuką kaip "Might As Well Be On Mars".
2012 m. birželio 29 d. 11:51:36
Cia kam rupi, galit pasiklausyti kaip Alice Cooperis atlieka Lady GaGa daina. Puikiai skamba, tokia prailginta versija gitaru partijom :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OfIX13m8oBU
2009 m. gruodžio 15 d. 15:34:10
2009 m. gruodžio 13 d. 21:17:22
2009 m. lapkričio 17 d. 20:28:59
Visi šie pasirodymai labai skirtingi ir kartu panašūs.
Žinoma, pasirodymai orginalūs, juk jis sukūrė patį SHOCK ROCK. Beje, kitais metais jis vėl leis DVD. Nuostabu!
Alice Cooper nesensta!
2009 m. lapkričio 15 d. 15:02:46
2009 m. liepos 13 d. 22:45:19
2009 m. balandžio 10 d. 13:28:52
2009 m. kovo 29 d. 12:02:10
2007 m. birželio 5 d. 17:13:49
2007 m. birželio 5 d. 15:54:20
2007 m. kovo 10 d. 12:48:12
2007 m. kovo 10 d. 10:00:32
2007 m. kovo 10 d. 09:55:35
2006 m. balandžio 5 d. 13:15:52
2006 m. balandžio 4 d. 19:04:44
2006 m. balandžio 3 d. 23:55:36
2006 m. balandžio 3 d. 12:22:48
labiausiai patinka tai "brutal planet", kiti albumai kazkokie skystoki man
Nedarykit forumui paslaugų ir nerašykit komentarų, nuo kurių aš rizikuoju paspringti savomis seilėmis. "Brutal planet" geriausias, o visa kita skystalas? ok... įkvepiu... iškvepiu... nusiraminu... nesikeiksiu...
Tebūnie, tai tavo asmeninė (nors ir vaikiškai prasto skonio) nuomonė.
2006 m. balandžio 2 d. 17:02:27