Beer_Thirsty rašė: Kalbant apie emo - atrodo kai gejai
O kaip atrodo gėjai? Taippat kaip ir tu ar aš. Jų neįmanoma atskirti vien pamačius. Debilizmas yra menkint kitą iš pavydo, kad tas atrodo gražiau. O aplamai, - nepatinka, nežiūrėk.
Man patiko tas EMO stilius. Tik, kaip jau rašiau kažkada, viskas pernelyg paprasta, švaru ir išbaigta. Tikrai ne man.
Blackened rašė: Wormazz, kažkuom skinai nepatinka? Kaži kodėl, gal sakau nekokie prisiminimai su jais susiję?
Ir šiaip. Skinai irgi subkultūra. Turinti savo idėjas. Hm, kuom gi jie blogesni už EMO? Ir kokia pačių EMO idėja? Nes, deja, deja daugiau nieko apart mados ir susireikšminimo aš ten nematau. O ir muzika jų apgailėtina (mano nuomone)
Aš taip apie gotus kažkada maniau. Ne, taip nėra nei pas tuos, nei pas tuos. Kiekviena subkultūra yra graži kažkuo. EMO pliusai yra kad ji išbaigta, nėra nieko nesuprantamo, viskas "švaru", gražu ir aišku. Visiška laisvė bendravimui, kūrybai, meilei ir pan. Jie, o ne kas kitas ėmėsi išgyvenimus išreikšti muzikoje (prisiminkime screamo).
Dabar apie skinus. https://forum.lrytas.lt/topic_sho...?pid= 1083423;hl
Patriotizmas šitoje šalyje yra toks...emmm.. nežinau kaip pasakyti. Tai tarsi situacija: laivas skęsta, bet jau arti krantas. Dauguma šoka į valtis ir bėga, o kiti pasilieka ir teigia, kad ten yra jų vieta ir tą vietą reikia gerbti. Žinoma, nesmerkiu aš nieko. Kiekvienas daro kaip išmano. Tuo labiau, jog patriotizmas yra gerbtinas dalykas. Tik, reikia kovoti prieš šalyje esantį blogį, o ne mušti 15mečius, už tai, kad jie su ilgais plaukais. Galima susidaryti įspūdį, jog tai ne patriotai, o tokie patys chuliganai, kaip kad kažkada buvo pankai, forsai, marozai... O anarchistų, rasistų ir kitų ten neaiškių aš kažkaip nesuprantu. Nematau tikslo.
Pats esu per aukšto intelekto, kad nusmukčiau iki kokio anarchisto lygio. O emo subkultūra man per paprasta.
Kaip sakoma, kuo toliau - tuo norisi daugiau.
Beer_Thirsty rašė: "E nu, rimtai baigiam! Visokiu buna galu gale, visokiu reikia..."
Visokiu buna bet ne visokiu reikia, pvz emo..
Už ką jų nekęst? Jeigu esi fors, tai tuo didžiuokis ir nevaryk ant kitų.
P.S. forsai, - https://lt.wikipedia.org/wiki/Forsai, irgi kaip ir tie anarchistai skinai, nieko neįnešė gero į žmoniją. Net muzikos savo neturi. Man asmeniškai forsai blogesni už skinus. Skinų dar yra gerų grupių muzikos bent jau.
E nu, rimtai baigiam! Visokiu buna galu gale, visokiu reikia... Buvimas subkulturu yrodo, kad mes gyvenam ne viduramziuose ir galim patys pasirinkt kaip atrodyt, ko klausyt, ir apie ka mastyt... Pazystu ne viena EMO ir jie tikrai nera debilai... Pazystu ir fifu, forsu, gotu, metalistu, visi jie zmones kaip zmones...
Ir šiaip. Skinai irgi subkultūra. Turinti savo idėjas. Hm, kuom gi jie blogesni už EMO? Ir kokia pačių EMO idėja? Nes, deja, deja daugiau nieko apart mados ir susireikšminimo aš ten nematau. O ir muzika jų apgailėtina (mano nuomone)
Bet šiek tiek siauras tamstos mąstymas. Jeigu nemėgsti šitos a la subkultūros tai jau esi forsas arba skinas? Nejuokink.
Kuo gali normaliam užkliūt subkultūra, ur nieko bloga nedaro? Nu psichui tik visiškam.
Beer_Thirsty rašė: Bandymas pagrist kad YMOU nera debilai tolygus is sudo bandyt isspaust sviesta
Ei pas nacius ar treninguočius. Ten TAVO chebra. Ir nelįsk prie bet kokios kitų subkultūrų muzikos. Klausyk tik Cascada, Scooter, B.Spears, o jei nuspręsi nusiskusti plikai, tada imkis Diktatūros, Balto Triukšmo ir t.t.
Ir dar kartą primenu - nė nebandyk komentuot kitų subkultūrų muzikos. Čia yra kitokių žmonių muzika. Šitie žmonės nenešioja treningų, todėl jie ir muzikos klauso truputį kitokios. Taškas. Diskusija baigta.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. lapkričio 20 d. 19:48:12
Šlamštas ten, ne muzika.
2008 m. lapkričio 15 d. 21:11:52
tu - emo
tu - lopas.
kaip penkiamečiai darželio kieme
žinom tuo mcr, keistas net klausimas.
2008 m. lapkričio 13 d. 16:28:42
Vienam forume perskaitytas komentaras apie šitą grupę atitinka mano nuomonę:
"Tokias grupes reik į sibirą tremti, pakart nuogus už kiaušų ir padegti. Emo ir visokie mallcore šūdai sucks."
Forsai sucks.
Tie čia prie ko?
Wormazz - jei nemegsti mcr ar th, tu forsas.
2008 m. lapkričio 13 d. 16:00:44
"Tokias grupes reik į sibirą tremti, pakart nuogus už kiaušų ir padegti. Emo ir visokie mallcore šūdai sucks."
Forsai sucks.
Tie čia prie ko?
2008 m. lapkričio 13 d. 15:47:24
Forsai sucks.
2008 m. lapkričio 10 d. 11:03:07
2008 m. lapkričio 9 d. 20:10:31
2008 m. lapkričio 6 d. 00:44:42
"Jų neįmanoma atskirti vien pamačius."
Aisku galima
Na, jei jau bučiuojasi viešai, tada suprantama, bet kitaip neatskirtum.
EMO tai žinoma galima atskirti.
2008 m. lapkričio 6 d. 00:25:20
Aisku galima
2008 m. lapkričio 6 d. 00:20:25
Aisku galima
2008 m. lapkričio 6 d. 00:03:33
Aisku galima
2008 m. lapkričio 5 d. 23:58:34
Kalbant apie emo - atrodo kai gejai
Man patiko tas EMO stilius. Tik, kaip jau rašiau kažkada, viskas pernelyg paprasta, švaru ir išbaigta. Tikrai ne man.
Bet nekęsti emo, tai nėra už ką.
2008 m. lapkričio 5 d. 23:55:04
2008 m. lapkričio 5 d. 23:53:52
"Už ką jų nekęst? Jeigu esi fors, tai tuo didžiuokis ir nevaryk ant kitų."
Koks as tau forsas, ziuriu kiekviena cia sutikta zmogu forsu isvadini..
2008 m. lapkričio 5 d. 23:28:24
Koks as tau forsas, ziuriu kiekviena cia sutikta zmogu forsu isvadini..
2008 m. lapkričio 5 d. 23:19:02
Wormazz, kažkuom skinai nepatinka?
Dabar apie skinus. https://forum.lrytas.lt/topic_sho...?pid= 1083423;hl
Patriotizmas šitoje šalyje yra toks...emmm.. nežinau kaip pasakyti. Tai tarsi situacija: laivas skęsta, bet jau arti krantas. Dauguma šoka į valtis ir bėga, o kiti pasilieka ir teigia, kad ten yra jų vieta ir tą vietą reikia gerbti. Žinoma, nesmerkiu aš nieko. Kiekvienas daro kaip išmano. Tuo labiau, jog patriotizmas yra gerbtinas dalykas. Tik, reikia kovoti prieš šalyje esantį blogį, o ne mušti 15mečius, už tai, kad jie su ilgais plaukais. Galima susidaryti įspūdį, jog tai ne patriotai, o tokie patys chuliganai, kaip kad kažkada buvo pankai, forsai, marozai... O anarchistų, rasistų ir kitų ten neaiškių aš kažkaip nesuprantu. Nematau tikslo.
Pats esu per aukšto intelekto, kad nusmukčiau iki kokio anarchisto lygio. O emo subkultūra man per paprasta.
Kaip sakoma, kuo toliau - tuo norisi daugiau.
"E nu, rimtai baigiam! Visokiu buna galu gale, visokiu reikia..."
P.S. forsai, - https://lt.wikipedia.org/wiki/Forsai, irgi kaip ir tie anarchistai skinai, nieko neįnešė gero į žmoniją. Net muzikos savo neturi. Man asmeniškai forsai blogesni už skinus. Skinų dar yra gerų grupių muzikos bent jau.
2008 m. lapkričio 5 d. 21:07:27
2008 m. lapkričio 5 d. 20:21:54
2008 m. lapkričio 5 d. 19:35:16
2008 m. lapkričio 5 d. 19:27:30
Beje, na koks skirtumas. Ir dar. O kas čia bloga toje EMO subkultūroje? Jūs čia forsai gal ar skinai visi?
Gal nebereikia tų diskusijų apie EMO? Atsibodo, rimtai.
Bet šiek tiek siauras tamstos mąstymas. Jeigu nemėgsti šitos a la subkultūros tai jau esi forsas arba skinas? Nejuokink.
Kuo gali normaliam užkliūt subkultūra, ur nieko bloga nedaro? Nu psichui tik visiškam.
Bandymas pagrist kad YMOU nera debilai tolygus is sudo bandyt isspaust sviesta
Ir dar kartą primenu - nė nebandyk komentuot kitų subkultūrų muzikos. Čia yra kitokių žmonių muzika. Šitie žmonės nenešioja treningų, todėl jie ir muzikos klauso truputį kitokios. Taškas. Diskusija baigta.