Todėl, kad nieko įdomaus jie nesugalvojo - tas pats per tą patį - eilinė grupykė, banaliais tekstais užkariaujanti paauglių vienintelę ląstalę, muzika - nuobodi ir monotoniška.
Čia nesutinku. Taip, čia komercinis projektas ir t.t., bet jis nėra nuobodus. Ir jis skiriasi nuo kitų, ne taip kaip ten tie visi FOB, PATD ir t.t.
metalistaz rašė: tas pats kas ir kokie nors telebimbam, tokio hotel ar lp - vaikam klausyt
Doh, mąstai kaip vaikas. Nueinu būna į pažįstamos chebros susirinkimą Alytuje ar kur Kaune, - sėdi žmonės, kalbasi, programuoja, kas bando ką savo sumest, kiti Linux kernelį kompilina & other sh*, bet, BTW, ofise skamba rami POP muzika! Tai tipo, jie mažamečiai vaikai? Juokinga. Dirbant sunkų protinį darbą, nieko geriau ir nerasi už lengvą komercinį projektą. Aš pats kaip dirbu ką rimto, klausau IDM, pvz., Lights Out Asia arba Green Sun. Tai aš mažas vaikas? Prabusk.
LoseControl rašė: Emo=sh*t. muzika, saktinanti savizudybe neturi buti toleruojama. Jas klauso iki 16 metu kazkur (arba atsibosta, arba supranta, kad issvaiste laika, arba nusizudo )
Tu esi loooooooopaaaas.
MCR niekada nebus EMO, o Jesus On Extasy niekada nebus sup*sti gotukai.
Tokių projektų labai daug, bet kas čia bloga? Jie nieko nekopijuoja, groja taip, kaip tai sugeba.
O apie emo paauglius - geriau tegul klauso MCR, sėdi namuose ir neina rūkyti PYCHO, muštis "už tėvynę" į gatves ar stumtis dozės į underground'ą. Jomajo, jeigu visi būtų suš*kti emušnikai, mažiau čia piktų degradų šliurinėtų Lietuvos miestų gatvėse, o tai dabar net baisu naktį nueit nusipirkt rūkyt į kioską.
Emo=sh*t. muzika, saktinanti savizudybe neturi buti toleruojama. Jas klauso iki 16 metu kazkur (arba atsibosta, arba supranta, kad issvaiste laika, arba nusizudo )
Viena iš mano pačių nemėgiamiausių grupių..
Manau, galima suprast kokia čia grupė vien iš to, kad visi gerbėjai vien paugliai, labai stipriai abejoju ar būtų kur įmanoma rast bent šiek tiek vyresnį klausytoją.
Adelle6 rašė: man labai patinka, manau nuostabi grupe kurianti nuostabias melodijas ir prasmingus tekstus.. ju muzika visada sukelia gerus jausmus..
Iš kart galiu pasakyti apie žmogų,vien iš jo klausomos muzikos.Tamstos komentarus jau mačiau kitose temose,dėl to nė nebandysiu su jum diskutuoti.Ne tas lygis...Tamsta būsit emo vaikas,taip?
tie tavo "tamsta" juokingi labai... nieko gero ta chemical romance.... ir koks kvailas pavadinimas, neisradingi labai...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:26:01
Adelle6 rašė: man labai patinka, manau nuostabi grupe kurianti nuostabias melodijas ir prasmingus tekstus.. ju muzika visada sukelia gerus jausmus..
Iš kart galiu pasakyti apie žmogų,vien iš jo klausomos muzikos.Tamstos komentarus jau mačiau kitose temose,dėl to nė nebandysiu su jum diskutuoti.Ne tas lygis...Tamsta būsit emo vaikas,taip?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. lapkričio 5 d. 13:35:10
hmm.. ir kodėl gi?
Todėl, kad nieko įdomaus jie nesugalvojo - tas pats per tą patį - eilinė grupykė, banaliais tekstais užkariaujanti paauglių vienintelę ląstalę, muzika - nuobodi ir monotoniška.
tas pats kas ir kokie nors telebimbam, tokio hotel ar lp - vaikam klausyt
Emo=sh*t. muzika, saktinanti savizudybe neturi buti toleruojama. Jas klauso iki 16 metu kazkur (arba atsibosta, arba supranta, kad issvaiste laika, arba nusizudo
MCR niekada nebus EMO, o Jesus On Extasy niekada nebus sup*sti gotukai.
Tokių projektų labai daug, bet kas čia bloga? Jie nieko nekopijuoja, groja taip, kaip tai sugeba.
O apie emo paauglius - geriau tegul klauso MCR, sėdi namuose ir neina rūkyti PYCHO, muštis "už tėvynę" į gatves ar stumtis dozės į underground'ą. Jomajo, jeigu visi būtų suš*kti emušnikai, mažiau čia piktų degradų šliurinėtų Lietuvos miestų gatvėse, o tai dabar net baisu naktį nueit nusipirkt rūkyt į kioską.
2008 m. spalio 22 d. 17:30:05
2008 m. spalio 22 d. 17:22:23
2008 m. spalio 22 d. 17:19:26
2008 m. spalio 22 d. 16:29:40
Toks pats lygis,kaip ir Tokio Hotel ir pan.birzgalas.Žodžiu,popsas,popsas,pop sas...
Man jie nie kiek nepanašūs į Tokio Hotel.
Turiu galvoje,daugiau ne kiek muzikinius,o kiek idealoginius panašumus.Muzikėlė gal ir skiriasi,tačiau jos idealogija yra vienodo,žemo lygio...
2008 m. spalio 22 d. 16:27:52
Toks pats lygis,kaip ir Tokio Hotel ir pan.birzgalas.Žodžiu,popsas,popsas,pop sas...
Man jie nie kiek nepanašūs į Tokio Hotel.
2008 m. spalio 6 d. 14:49:53
tas pats kas ir kokie nors telebimbam, tokio hotel ar lp - vaikam klausyt
Tai aišku...
2008 m. spalio 6 d. 14:49:11
2008 m. spalio 5 d. 22:26:09
Manau, galima suprast kokia čia grupė vien iš to, kad visi gerbėjai vien paugliai, labai stipriai abejoju ar būtų kur įmanoma rast bent šiek tiek vyresnį klausytoją.
2008 m. spalio 4 d. 23:43:06
2008 m. spalio 1 d. 16:54:04
2008 m. spalio 1 d. 16:42:04
buvo užėjusi man kažkokia jų manija - thanks God praėjo
taip dabar yra visiem kas klauso tokiu parku, rihhhanu ir taip toliau... praeis, ir gailesis issvaistyto laiko.
2008 m. spalio 1 d. 16:37:46
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:46:01
man labai patinka, manau nuostabi grupe kurianti nuostabias melodijas ir prasmingus tekstus.. ju muzika visada sukelia gerus jausmus..
tie tavo "tamsta" juokingi labai... nieko gero ta chemical romance.... ir koks kvailas pavadinimas, neisradingi labai...
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:45:52
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:35:24
man labai patinka, manau nuostabi grupe kurianti nuostabias melodijas ir prasmingus tekstus.. ju muzika visada sukelia gerus jausmus..
jo lietusryte adelle tikrai emo...
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:26:01
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:09:25
lietusryte <--- ne popsas, jei neskiri muzikos stiliu tai pati kalta..
pop rock/emo - tas pats blogis
2008 m. rugsėjo 30 d. 20:08:05
2008 m. rugsėjo 30 d. 18:49:19