Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1718192021222324252627 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
SiN
2006 m. liepos 23 d. 15:36:53
sunshine_lover rašė:
SiN rašė:
chem chem,na šytą grupė tikrai ne iš nuostabiausių.. tiesiog kaip kažkas minėjo MCR-emo.. tai tokio stiliaus žmonių grupė. . man ten nei vokalas nei muzika nepatinka... kažkokios ramybės man ten trūksta..

Kodėl būtinai tokie žmonės - emo turi klausytis MCR? Aš neesu kažkokia emo, bet jų klausau.

aš tik sakiau,kad šita grupė priskiriama emo stailo žmonėms,bet nesakiau,kad ją klauso Tik emo....

2006 m. liepos 20 d. 17:05:10
aisku zinau... gera grupe..

2006 m. liepos 15 d. 13:01:59
tai mano pati megstamiausiai grupemyliu juos

2006 m. liepos 12 d. 14:55:49
chem chem,na šytą grupė tikrai ne iš nuostabiausių.. tiesiog kaip kažkas minėjo MCR-emo.. tai tokio stiliaus žmonių grupė. . man ten nei vokalas nei muzika nepatinka... kažkokios ramybės man ten trūksta..

2006 m. liepos 7 d. 23:01:48
pawarot

2006 m. liepos 7 d. 20:21:19
man ne ;p

2006 m. liepos 7 d. 19:45:04
man panasu...

2006 m. birželio 29 d. 23:30:37
ka cia chebra pyxtates? gc blogai mcr nieko gero sum 41 visai gerai
bet cia gi apie mcr diskusija zmones gerieji!
tai va varnius gerardas manes nezavi ta prasme uzauges nenoreciau buti panasus i ji ir dar balso taip pragerti nenoreciau (nu kaip sum41 vokalistas irgi nenoreciau)
atvirai sakant man way balsas primena katik pritrekstos varnos karksejima
"o mes mirem, oi mes jau gyvi, tai begam pjaustytis, o mano meile mes vel negyvi" cia tokios eiles ju dainose, nu ir tiek gal...?
ai dar tas lesbiete jo brolis tas gitaristas nu ten tas su kuriuo jis glaustosi tai man irgi nepatinka jo varads bobas ane?

2006 m. birželio 29 d. 23:04:10
Whatsername rašė:
jei tau sum41 ir good charlotte balsai vienodi tai patarciasu geriau paklausyti abieju grupiu ir isgirsti nevien balsu bet ir muzikos skirtumus!

nu bliamba, ko cia kabinejies? as kaip pavyzdi pateikiau man good charlotte viena megstamiausiu grupiu, nu bet ka as padarysiu kad ju stilius bent jau man labai panasus i tu kitu grupiu...nu gerai, gal gc ir ne tiek, bet pvz sum41 su busted kokia nors tai man labai panasu...

tu ka proto netekai? wertini kokia year 3000 su hyper insomnia ir hooch? tu klausei pakutiniu 2 cd ju? nu aisku jei girdejai tik into deep ir all she's got tada gal ir jo, bet dabar tai waje kaip jie stiliu pakeite! pirma pasidomek o paskui kalbek!

2006 m. birželio 29 d. 22:20:22
jei tau sum41 ir good charlotte balsai vienodi tai patarciasu geriau paklausyti abieju grupiu ir isgirsti nevien balsu bet ir muzikos skirtumus!

nu bliamba, ko cia kabinejies? as kaip pavyzdi pateikiau man good charlotte viena megstamiausiu grupiu, nu bet ka as padarysiu kad ju stilius bent jau man labai panasus i tu kitu grupiu...nu gerai, gal gc ir ne tiek, bet pvz sum41 su busted kokia nors tai man labai panasu...

2006 m. birželio 29 d. 21:52:33
Hopeless rašė:
Na tarkim aš perklausiau jų du albumus, ir pasilikau 10 dainų kurias daugmaž įmanoma klausyti, kurios tikrai yra energingos, daugiau mažiau užvedančios ir tt. O štai visos likusios dainos - visos vienodos, daug triukšmo, mažai kažkokios melodijos ir šiaip tokios gan bevertės. Siūlau parsisiųsti kurį nors jų visą albumą ir klausyti taip iš eilės dainas, nuo vidurio tau jos visos pasidarys kaip viena ; D
.
Aš nenuteikinėju tavęs prieš My Chemical Romance, man patinka ši grupė, bet ilgiau paklausius supranti, kad jie nėra nieko ypatingo

p.s. dar šiam pasaulyje neatsirado grupės, kurios absoliučiai visos dainos būtų geros, ir man patiktų.. (tai aš tikiu, kad manes nenuteikinėji xD )

Atsakyti

2006 m. birželio 29 d. 21:45:50
Na tarkim aš perklausiau jų du albumus, ir pasilikau 10 dainų kurias daugmaž įmanoma klausyti, kurios tikrai yra energingos, daugiau mažiau užvedančios ir tt. O štai visos likusios dainos - visos vienodos, daug triukšmo, mažai kažkokios melodijos ir šiaip tokios gan bevertės. Siūlau parsisiųsti kurį nors jų visą albumą ir klausyti taip iš eilės dainas, nuo vidurio tau jos visos pasidarys kaip viena ; D
.
Aš nenuteikinėju tavęs prieš My Chemical Romance, man patinka ši grupė, bet ilgiau paklausius supranti, kad jie nėra nieko ypatingo

Atsakyti
Smashing
2006 m. birželio 29 d. 21:03:00
Hopeless rašė:
Smashing >>> galiu paklaust kokias tu MCR dainas girdėjai?

Helena, Thank You For The Venom, The Ghost Of You, Cemetery Drive, I'm not OK, This Is The Best Day Ever ir... All I want For Christmas is you ( )... ir dar It's Not a Fashion Statement, It's A deathwish.. manai, iš vienos dainos apie grupę sprendžiu, ar kaip?

Atsakyti

2006 m. birželio 29 d. 18:40:14
Smashing >>> galiu paklaust kokias tu MCR dainas girdėjai?

Atsakyti
blink41
2006 m. birželio 29 d. 18:38:48
Whatsername rašė:
nu man jie labai patinka...as sutinku kad daug yra vienodu grupiu tokiu kaip busted, good charlotte, sum41 kur balsai ten visu grynai vienodi...bet nemanau kad si grupe viena tokiu
paklausykit tokiu dainu kaip the ghost of you, vampires will never hurt you...
be to ju dainu zodziai labai faini...ir prasmes yra

2006 m. birželio 29 d. 18:20:45
Aš dabar ant jų žiauriai "pasinešiau", ir man kitos nuomonės neimponuoja
Didžioji dalis dainų yra įsimenančios, ir galima patraukti kartu (: and užvedančios,
expresyvios ir t,t,., ir vokalisto balsas visai malonus (:

Atsakyti
samsung
2006 m. birželio 29 d. 17:34:10
Butent music.lt pirmasyk ir isgirdau apie sia grupe. parsisiunciau dainas The Ghost Of You ir Helena. Ir visai nieko Ypac The Ghost Of You gera

Atsakyti
Whatsername
2006 m. birželio 29 d. 17:25:08
nu man jie labai patinka...as sutinku kad daug yra vienodu grupiu tokiu kaip busted, good charlotte, sum41 kur balsai ten visu grynai vienodi...bet nemanau kad si grupe viena tokiu
paklausykit tokiu dainu kaip the ghost of you, vampires will never hurt you...
be to ju dainu zodziai labai faini...ir prasmes yra

2006 m. birželio 29 d. 11:26:42
whatever>>> nera cia ko teisintis siaip

2006 m. birželio 29 d. 11:23:58
blinas >> teisinkis, teisinkis, kad iš prigimties nesupranti juokų.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Dienos daina

Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Edgaras Kapočius-Kafka Edgaras Kapočius-Kafka
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1638
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 106961