Va cia tikrai tau girdisi, ir neaisku nei is kur, nei kodel ...
Isigijau pagaliau DVD Skin and Bones.
Geras geras ir labai geras akustinis koncas. Nei jis kultinis, nei afygenas, tiesiog geras akustinis koncas su gerai perdarytom Fighteriu dainom.
Perliukai butu aisku Over and Out, Skin and Bones, Best of You ir Everlong.
Sekmadienio muzika, sedint ir nieko neveikiant maloniai per ausis eina. Geris.
DVD pake yra garso irasas is Hyde parko, tiesa pats DVD irasytas statuose, Hollywood'e.
Summer Sale'ai geris yra
heliobalione rašė: neklausiau ir kogero neteks bet girdejau kad lb jaw primena nirvanos unplugged in NY..
nu nznw neskubekim tejsti bet galbut nerejktu dave'ui uzstrigt praejty..[nors as norecjau]
O tu pabandyk visa albuma iskart pasiklausyti. Visai kitas reikalas, turiu omeny
"Skin and Bones".
Pas mane iki siol guli labai neklausomas "One by One" albumas, bet po S'n'B, nuomone pasikeite.
"Razor" daina buvo pirma, kurią išgirdau. Ir visai patiko. Tada atsisiunčiau "Skin and Bones" ir galiu pasakyti kad jie - visai nebloga grupė. Bet juos galima tik kartais klausyti, su pertraukom, nes ilgainiui pabosta.
Atsirado pas mane "skin and bones".
Nepasakyciau, kad jis buvo panasus i Nirvanos MTV Unplugged, sis koncas buvo grynai
Foo Fighter'iu, ir tik is geros puses.
Mano manymu visas koncas nuosekliai ejo i du perliukus pabaigoje: "Best of You" ir "Everlong". Labai ir labai geras gyvas pasirodymas. O paskutiniai du, tiesiog dovana fanui, tiek FF, tiek gyvu ir akustiniu koncertu.
Man vienas geriausiu albumu siemet.
be_inis rašė: Gal kas jau girdejote nauja ju akustini albuma "Skin and Bones" ?
Kokie atsiliepimai ?
neklausiau ir kogero neteks bet girdejau kad lb jaw primena nirvanos unplugged in NY..
nu nznw neskubekim tejsti bet galbut nerejktu dave'ui uzstrigt praejty..[nors as norecjau]
nu nera jie patys paciausi man. siaip sau tokie. turiu pora albumu. paklausau. bet dideles simpatijos nejauciu
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. kovo 14 d. 17:53:33
tikriausiai tik dėl Nirvanos.
Bet šiaip Best Of You man
labiausiai patinka iš jų dainų. ;P
2008 m. kovo 14 d. 13:51:39
2008 m. kovo 11 d. 20:42:21
2008 m. kovo 11 d. 16:45:03
2007 m. gruodžio 12 d. 17:38:23
2007 m. rugpjūčio 6 d. 17:20:19
2007 m. rugpjūčio 6 d. 17:19:28
Taip visai nieko.
Aš šiaip išvis neklausiau jų, bet burbulas iš Švedijos atvežė cd ir padovanojo
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:30:42
2007 m. rugpjūčio 3 d. 16:35:23
https://youtube.com/watch?v=FEo1jUVWCvs
Tipiskas Fighteriu gabaliukas. Nesupykciau uz ka nors naujo ...
2007 m. liepos 17 d. 12:27:03
2007 m. liepos 17 d. 02:37:57
Isigijau pagaliau DVD Skin and Bones.
Geras geras ir labai geras akustinis koncas. Nei jis kultinis, nei afygenas, tiesiog geras akustinis koncas su gerai perdarytom Fighteriu dainom.
Perliukai butu aisku Over and Out, Skin and Bones, Best of You ir Everlong.
Sekmadienio muzika, sedint ir nieko neveikiant maloniai per ausis eina. Geris.
DVD pake yra garso irasas is Hyde parko, tiesa pats DVD irasytas statuose, Hollywood'e.
Summer Sale'ai geris yra
neklausiau ir kogero neteks
nu nznw neskubekim tejsti bet galbut nerejktu dave'ui uzstrigt praejty..[nors as norecjau
2006 m. gruodžio 26 d. 17:31:06
"Skin and Bones".
Pas mane iki siol guli labai neklausomas "One by One" albumas, bet po S'n'B, nuomone pasikeite.
2006 m. gruodžio 26 d. 17:20:24
2006 m. gruodžio 26 d. 15:11:21
Nepasakyciau, kad jis buvo panasus i Nirvanos MTV Unplugged, sis koncas buvo grynai
Foo Fighter'iu, ir tik is geros puses.
Mano manymu visas koncas nuosekliai ejo i du perliukus pabaigoje: "Best of You" ir "Everlong". Labai ir labai geras gyvas pasirodymas. O paskutiniai du, tiesiog dovana fanui, tiek FF, tiek gyvu ir akustiniu koncertu.
Man vienas geriausiu albumu siemet.
2006 m. gruodžio 24 d. 16:28:23
Gal kas jau girdejote nauja ju akustini albuma "Skin and Bones" ?
Kokie atsiliepimai ?
neklausiau ir kogero neteks
nu nznw neskubekim tejsti bet galbut nerejktu dave'ui uzstrigt praejty..[nors as norecjau
2006 m. gruodžio 16 d. 19:06:41
2006 m. gruodžio 15 d. 23:12:31
2006 m. gruodžio 15 d. 21:12:20
2006 m. gruodžio 15 d. 20:40:43
2006 m. gruodžio 15 d. 20:23:04
Kokie atsiliepimai ?