Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kraujo donorystė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2006 m. rugpjūčio 2 d. 13:02:30
Nu žinai yra šlykštu gailėti savo kraujo. Kuo tavo pažįstami yra geresni už tą mergaitę? Tuo, kad tu juos pažįsti? Kartais artimi žmonės dar ne taip peilį į nugarą suvaro...

Nieko čia baisaus duoti kraujo. Invalidais netapsit ir nepersistengiant priklausomybė neišsivystys. Duodu kraujo kas 1,5 - 2 metai ir nieko. Nei mirštu nei rankos nukrito.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 12:21:19
Zinot, kalbant apie energetinius mainus, tej turi but labai stiprus, kad galetum kam nors kazka savo atiduot, ypac krauja. Manes viena karta prase pagalbos, nes kazkokiai seseriu metu mergaitei reikejo mano kraujo grupes kraujo, bet as atsisakiau, pasakius, kad mano rh-. Bet pazistama zmogui turbut neatsakyciau.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 02:35:53
Jei reiktų ar kas nors paprašytų maniškio kraujo - duočiau, bet savo noru tai tikrai nenorečiau, nes visgi reikia laiko kol viskas atsisastytų, be to tikrai ne pats samgiausias dalykas gyvenime. Pažįstų keletą žmonių kurie reguliariai duoda kraujo, tai jau tampa privaloma, nes organizmas paprasčiausiai to reikalauja... nenorečiau tokios priklausomybės, bet sportininkams tai reikalinga - ypač dviratininkams.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 01:52:09
Kazkada teko duoti t.y. parduoti sava krauja.
Nesu uz praliejima, bet kad basliaus reikejo labai, nu ...
Siaip nesu is tu savanoriu, kurie: o, lafa, ir einu.
Nebent butu reikalas, tada nesuabejociau duoti, o taip nepuolu.
...
Vienas pazistamas gal kokius tris metus kas ketvirti nusileidzia, jis pusiau sportininkas,
ir sako, kad tai jam nekenkia ir net kazkiek padeda. Mazdaug kraujas atsinaujina-atsizveizina.
Taip pat sako, kad pradejus tai daryti reguliariai - nesustoti. Lig ir kazkokia dalinai privaloma priklausomybe - organizmas reikalauja ir panasiai.

Atsakyti
crush
2006 m. rugpjūčio 1 d. 21:22:42
Negaliu duoti kraujo, iš karto nualpčiau savo kraują pamačiusi, paradoksalu, nes galima sakyti "maudausi kitų žmonių kraujyje" ir nieko

2006 m. liepos 31 d. 23:00:56
ash nesveijka,mano gyditojo knygele ,kaip hario poterioDDdiewas zino jeigu galeciau (gal ir galiu) tj tikrj duociau..negi gaijla jfana..

2006 m. liepos 31 d. 22:29:22
kai tik turesiu pakankamai metu,iskart duosiu krauja...o ir sako kad truputi nuleisti krauja yra gerai...

Atsakyti
LeTa_
2006 m. liepos 31 d. 22:01:08
seniai noriu duoti.. tegul nuleidzia truputeli kraujo.. bet liktais tik nuo 18 galima.. tai dar truputeli teks palaukti..

2006 m. liepos 13 d. 14:50:25
geras uzsiemimas...viena kart tedaviau, bet jauciu kazkoki potrauki wel ten eit!bet valdus daugiau nei metus]

2006 m. liepos 13 d. 14:12:09
vienas malonumas kai krauja ima

2006 m. liepos 13 d. 14:03:47
Kraujo davimas vadinama kraujo donoryste, ar kaip ten... Nu žodžiu, aš tai visom keturiom už....

2006 m. kovo 20 d. 18:36:14
Kas tie pinigai? Ta vargana sumelė pagelbės nebent super kritiniu atveju ir labai trumpam. Man šiuo metu pinigai yra paskutinėje vietoje. Man patinka pats procesas, bet jau minėjau, kad šiuo metu tai neįmanoma...

2006 m. kovo 20 d. 18:14:27
Jei kam prireiktu iskart duociau, bet taip pat ne uz pinigus man ir seip patinka kaip ima krauja is venos (nzn nuo pat pirmo paemimo pajutau kazka malonaus ), adatu ir panasiu badymu i oda irgi nebijau, tad pasinaudociau proga padaryti geri

2006 m. kovo 20 d. 18:12:59
Kai pastarajį kartą daviau kraujo, tai atsikėliau maloniai apsvaigusia galva, suputau pasiųlytą saldainį ir pažvelgiau į veidrodį. Tą dieną turbūt save ir įsimylėjau...
Aš api ekraujo davimą. Kiekvieno organizmas gali sureaguoti skirtingai į kuro nuliejimą. Mergiotė gulėjusi šalia manęs irgi apalpo, o po to ir apsivėmė.
O aš sau tuo metu galvojau, kad man malonu jausti savo kraujo šilumą vamzdelyje, apsivijusiame mano riešą. Žiūrėjau, kaip lėtai pampsta šalia padėtas kraujo maišelis ir grožėjausi sodria savo kraujo spalva. Akimirkai buvo užėjęs noras jį paliesti, kad įsitikinčiau ar jis skleidžia tokią pat malonią šilumą, kaip ir vamzdelis, pilnas mano kraujo... Bet ragana seselė man neleido...

2006 m. kovo 20 d. 17:53:08
ps.: misantropia, matyt ne apie kraujo davimo pojucius cia svaigsti pajuode paaikiai...
guli balta kaip popierius, visas kunas ispiltas salto prakaito, o aplink tik mirguliuoja: juoda - balta... ir norisi vemti...

Atsakyti
Misantropia
2006 m. kovo 20 d. 17:27:50
O man tai patinka tas jausmas, tas galvos svaigimas, pajuodę paakiai, perbalus veido oda... Bleha, nebūčiau pasiligojus kaip 90 bobutė, kad ir tuoj pat eičiau duot... Deja, dabar turbūt ir nusibaigčiau dėl to...
Nors kas jums, turbūt draugiškai atšvęstumėt ;P

2006 m. kovo 20 d. 17:12:39
uhh... daviau kraujo. pirma ir paskutini karta. psio. nu blemba... kraujas lasa i maisiuka., o as guliu ir ciut neverkiu: kada baigs?!... alpau, pykino, svaigo galva, tirpo kojos... per silpna as tokiam didvyriskam poelgiui... pakartoti.
daba ranka subadyta skauuuda. bet vistiek as biski didvyre :}}}

Atsakyti
SUMagnolija41
2006 m. kovo 19 d. 18:49:08
duociau jei tureciau 18 ar kiek ten tu metu reikia negaila man mano kraujo ir uz tai tikrai pinigu neimciau, neparduociau, to kas kitiems reikalinga palaikyti gyvybe, nes atiduociau..

Atsakyti
lost
2006 m. kovo 19 d. 18:43:14
ryt einu duot kraujo...

Atsakyti
myliu_visus
2006 m. kovo 6 d. 19:35:02
niekad neduociau,...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1504
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274370