Nu žinai yra šlykštu gailėti savo kraujo. Kuo tavo pažįstami yra geresni už tą mergaitę? Tuo, kad tu juos pažįsti? Kartais artimi žmonės dar ne taip peilį į nugarą suvaro...
Nieko čia baisaus duoti kraujo. Invalidais netapsit ir nepersistengiant priklausomybė neišsivystys. Duodu kraujo kas 1,5 - 2 metai ir nieko. Nei mirštu nei rankos nukrito.
Zinot, kalbant apie energetinius mainus, tej turi but labai stiprus, kad galetum kam nors kazka savo atiduot, ypac krauja. Manes viena karta prase pagalbos, nes kazkokiai seseriu metu mergaitei reikejo mano kraujo grupes kraujo, bet as atsisakiau, pasakius, kad mano rh-. Bet pazistama zmogui turbut neatsakyciau.
Jei reiktų ar kas nors paprašytų maniškio kraujo - duočiau, bet savo noru tai tikrai nenorečiau, nes visgi reikia laiko kol viskas atsisastytų, be to tikrai ne pats samgiausias dalykas gyvenime. Pažįstų keletą žmonių kurie reguliariai duoda kraujo, tai jau tampa privaloma, nes organizmas paprasčiausiai to reikalauja... nenorečiau tokios priklausomybės, bet sportininkams tai reikalinga - ypač dviratininkams.
Nesu uz praliejima, bet kad basliaus reikejo labai, nu ...
Siaip nesu is tu savanoriu, kurie: o, lafa, ir einu.
Nebent butu reikalas, tada nesuabejociau duoti, o taip nepuolu.
...
Vienas pazistamas gal kokius tris metus kas ketvirti nusileidzia, jis pusiau sportininkas,
ir sako, kad tai jam nekenkia ir net kazkiek padeda. Mazdaug kraujas atsinaujina-atsizveizina.
Taip pat sako, kad pradejus tai daryti reguliariai - nesustoti. Lig ir kazkokia dalinai privaloma priklausomybe - organizmas reikalauja ir panasiai.
Kas tie pinigai? Ta vargana sumelė pagelbės nebent super kritiniu atveju ir labai trumpam. Man šiuo metu pinigai yra paskutinėje vietoje. Man patinka pats procesas, bet jau minėjau, kad šiuo metu tai neįmanoma...
Jei kam prireiktu iskart duociau, bet taip pat ne uz pinigus man ir seip patinka kaip ima krauja is venos (nzn nuo pat pirmo paemimo pajutau kazka malonaus ), adatu ir panasiu badymu i oda irgi nebijau, tad pasinaudociau proga padaryti geri
O aš sau tuo metu galvojau, kad man malonu jausti savo kraujo šilumą vamzdelyje, apsivijusiame mano riešą. Žiūrėjau, kaip lėtai pampsta šalia padėtas kraujo maišelis ir grožėjausi sodria savo kraujo spalva. Akimirkai buvo užėjęs noras jį paliesti, kad įsitikinčiau ar jis skleidžia tokią pat malonią šilumą, kaip ir vamzdelis, pilnas mano kraujo... Bet ragana seselė man neleido...
O man tai patinka tas jausmas, tas galvos svaigimas, pajuodę paakiai, perbalus veido oda... Bleha, nebūčiau pasiligojus kaip 90 bobutė, kad ir tuoj pat eičiau duot... Deja, dabar turbūt ir nusibaigčiau dėl to...
Nors kas jums, turbūt draugiškai atšvęstumėt ;P
uhh... daviau kraujo. pirma ir paskutini karta. psio. nu blemba... kraujas lasa i maisiuka., o as guliu ir ciut neverkiu: kada baigs?!... alpau, pykino, svaigo galva, tirpo kojos... per silpna as tokiam didvyriskam poelgiui... pakartoti.
daba ranka subadyta skauuuda. bet vistiek as biski didvyre :}}}
duociau jei tureciau 18 ar kiek ten tu metu reikia negaila man mano kraujo ir uz tai tikrai pinigu neimciau, neparduociau, to kas kitiems reikalinga palaikyti gyvybe, nes atiduociau..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 2 d. 13:02:30
Nieko čia baisaus duoti kraujo. Invalidais netapsit ir nepersistengiant priklausomybė neišsivystys. Duodu kraujo kas 1,5 - 2 metai ir nieko. Nei mirštu nei rankos nukrito.
2006 m. rugpjūčio 2 d. 12:21:19
2006 m. rugpjūčio 2 d. 02:35:53
2006 m. rugpjūčio 2 d. 01:52:09
Nesu uz praliejima, bet kad basliaus reikejo labai, nu ...
Siaip nesu is tu savanoriu, kurie: o, lafa, ir einu.
Nebent butu reikalas, tada nesuabejociau duoti, o taip nepuolu.
...
Vienas pazistamas gal kokius tris metus kas ketvirti nusileidzia, jis pusiau sportininkas,
ir sako, kad tai jam nekenkia ir net kazkiek padeda. Mazdaug kraujas atsinaujina-atsizveizina.
Taip pat sako, kad pradejus tai daryti reguliariai - nesustoti. Lig ir kazkokia dalinai privaloma priklausomybe - organizmas reikalauja ir panasiai.
2006 m. rugpjūčio 1 d. 21:22:42
2006 m. liepos 31 d. 23:00:56
2006 m. liepos 31 d. 22:29:22
2006 m. liepos 31 d. 22:01:08
2006 m. liepos 13 d. 14:50:25
2006 m. liepos 13 d. 14:12:09
2006 m. liepos 13 d. 14:03:47
2006 m. kovo 20 d. 18:36:14
2006 m. kovo 20 d. 18:14:27
2006 m. kovo 20 d. 18:12:59
Aš api ekraujo davimą. Kiekvieno organizmas gali sureaguoti skirtingai į kuro nuliejimą. Mergiotė gulėjusi šalia manęs irgi apalpo, o po to ir apsivėmė.
O aš sau tuo metu galvojau, kad man malonu jausti savo kraujo šilumą vamzdelyje, apsivijusiame mano riešą. Žiūrėjau, kaip lėtai pampsta šalia padėtas kraujo maišelis ir grožėjausi sodria savo kraujo spalva. Akimirkai buvo užėjęs noras jį paliesti, kad įsitikinčiau ar jis skleidžia tokią pat malonią šilumą, kaip ir vamzdelis, pilnas mano kraujo... Bet ragana seselė man neleido...
2006 m. kovo 20 d. 17:53:08
guli balta kaip popierius, visas kunas ispiltas salto prakaito, o aplink tik mirguliuoja: juoda - balta... ir norisi vemti...
2006 m. kovo 20 d. 17:27:50
Nors kas jums, turbūt draugiškai atšvęstumėt ;P
2006 m. kovo 20 d. 17:12:39
daba ranka subadyta skauuuda. bet vistiek as biski didvyre :}}}
2006 m. kovo 19 d. 18:49:08
2006 m. kovo 19 d. 18:43:14
2006 m. kovo 6 d. 19:35:02