100% uzh!!! duosiu ir karujo(kai busiu pilnamete) ir sutikciau kad JEI KAS mano organus atiduotu tam kam jie dar gales padeti
wat kokia as geriete.....
šis faktas žinomas jau nuo senų senovės... jei jau taip trokšti padėt, tai pakentėk dar porą metelių... kraujo paklausa visada didelė.
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:19:23
duosiu.būtinai.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
mano mama kazkada pasakojo, kad studentavimo laikais litrais krauja duodavo zu dyka. mmm medike didzioji... kas turi gailescio, ir krauja aukos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 26 d. 18:23:08
Pasiklydus rašė: Mielai duočiau, jei kas nors paprašytų, bet mano kraujo grupė nėra reta, o be to, dar nesu pilnametė... O jau kai tokia būsiu, gal ir nueisiu priduot kraujo Ir pasidarysiu donoro kortelę, kad po mirties mano organai, jei bus įmanoma, kam nors padėtų...
as galvoju panasiai
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Mielai duočiau, jei kas nors paprašytų, bet mano kraujo grupė nėra reta, o be to, dar nesu pilnametė... O jau kai tokia būsiu, gal ir nueisiu priduot kraujo Ir pasidarysiu donoro kortelę, kad po mirties mano organai, jei bus įmanoma, kam nors padėtų...
Pas mus dar to nebuvo, vadinasi sistema kažkiek veikia? O ką tavo manymu duos papildomas kraujo tikrinimas prieš perpilant, jei žmogus va tuoj tuoj nukraujuos? Tokie tyrimai ne per porą sekundžių atliekami..
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:08:43
kad kraujo duoti reikia tai reikia, bet manau galetu ta krauja pries kam nors perpildami dar ir patikrinti, nes cia buvo toks atvejis kaimyninej valstybej (sorry neatsimenu tikslei kokioj) kai 12 metu mergaitej perpyle krauja su AIDS INFEKCIJA...viskas mrgaites gyvenimas zluges...
sita as rasiau pries tai
Nuo klaidų neapsaugotas nė vienas. Reikia tik jų nekartoti. Lietuvoje dar neteko girdėti atvejo, kad būtų perpiltas netinkamas kraujas. o perpilama jo daug, poreikis milžiniškas, tik, deja, donorų trūkumas.
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:48:34
bet kadangi cia tu saziningu zmoniu mazuma...ne niu kaip pavyzdi pateiksiu savo mokymosi istaiga, cia yra imamas kraujas, gali buti kraujo donoru, taciau tu ateini duoti kraujo taves absoliuciai niekas netikrina, tu tik pasirasai, paklausia ar nesergi jokiom ligom ir viskas...tikisi, kad busi saziningas...bet kas tures buti saziningas su zmogum kuriam bus supiltas narkomano kraujas?
Jie paklausia ir tikisi sąžiningo atsakymo. Juk ne visi duriasi salonuose, kurie gali garantuoti sterilumą, kiti net namų sąlygomis. Bet kuriuo atveju, jei kraujyje yra kokia infekcija - tyrimai tai parodo.
Oooooo... what does this button do?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 20 d. 20:29:36
wat kokia as geriete.....
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:46:20
Skambinau nr ir norejau paklausti kada galima ir tt . miela sesele ar kokia tai moterele pasake : Ka tu!! tik nuo 18 metu! jokiu budu.'
va tau.. bandyk buti gera ir kaskam padeti..
šis faktas žinomas jau nuo senų senovės... jei jau taip trokšti padėt, tai pakentėk dar porą metelių... kraujo paklausa visada didelė.
2005 m. rugsėjo 6 d. 16:19:23
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 4 d. 19:30:45
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 26 d. 18:23:08
Mielai duočiau, jei kas nors paprašytų, bet mano kraujo grupė nėra reta, o be to, dar nesu pilnametė... O jau kai tokia būsiu, gal ir nueisiu priduot kraujo
as galvoju panasiai
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:59:20
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:36:00
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:25:00
va tau.. bandyk buti gera ir kaskam padeti..
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:23:00
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:21:21
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:18:41
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:15:33
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:08:43
sita as rasiau pries tai
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:03:37
2005 m. rugpjūčio 26 d. 07:00:42
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:58:40
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:48:34
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:41:29
2005 m. rugpjūčio 26 d. 06:25:20