Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kraujo donorystė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hole
2005 m. gegužės 31 d. 15:45:22
nieks gi prievarta tu inkstu ir plauciu neima-kas per poziuris?!
as labai noreciau,tik kad niekaip neprisirengiu nueit i "davimo istaiga"...ir organus savo po mirties paaukociau.VISUS.jei tik kam reiks-tegul ima.negaila!

Atsakyti
Mantux
2005 m. gegužės 31 d. 15:43:29
Teko duoti, prisiminimai gan... idomūs Antrą kartą duočiau vėl tik tuo atveju jei reikėtų. Nieko malonaus, bet ir nieko baisaus.

2005 m. gegužės 31 d. 15:43:27
qui3t rašė:
viskas prasideda nuo kraujo. po to jie pasiimta tavo inkstus, plaucius, kepenis, kol galiausiai pranesa, jog arabu princese issinorejo buti princu.

nu jo tai del to ir neduociau(che che che)

Atsakyti
LadyLove
2005 m. gegužės 31 d. 14:50:05
na net nezinau,jei uzmigdytu tai galetu pasiimt to kraujo,bet savo noru net manmai neisdrysciau duot kraujo(ai musu skirtinga kraujpo grupe),jauciu pamacius adata nugriuciau,kai is pirsto jau jama krauja raitausi,o ka jau kalbet is venos....

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 31 d. 08:02:39
manau man ir karto uztektu

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 31 d. 07:51:47
Beje, dėl organizmo reikalavimų Gabux yra teisi. Po kelių kartų organizmas ima prašytis kraujo nuleidimo.
Čia jau būtų kita medalio pusė...

2005 m. gegužės 31 d. 07:48:39
Daviau porą kartų... neatlygintinai.
Man patinka tas silpnumas, kai tau nuleidžia pusę litro kraujo... o dar visai nieko isbalęs veidas atrodo
Šiaip man baisiausias momentas visame procese, kai duria adatą... pastarąjį kartą viena seselė laikė prispaudus mano ranką, o kita dūrė...
Nieko ten baisaus, jei kas bijo

2005 m. gegužės 30 d. 20:24:50
kiek girdejau nuo 16

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 30 d. 20:21:15
jo o nuo kiek metu galima?

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. gegužės 30 d. 20:20:05
Sti-ngas rašė:
smagu kad yra tokiu zmogu kurie noretu!kam smalsu siulau pabandyt karteli, nebus nei kaip sake Gabux organizmo reikalavimu...tik siaip suzinosit kas per daiktas!ir dr kazkam padesit...

Gal zinotum nuo kiek metu galima?

2005 m. gegužės 30 d. 20:18:44
dar karta nuomoniu skirtumai,darantys pasauli idomesni

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 30 d. 20:07:52
as siaip uz kraujo davima.ir pati noireciau duoti.butu malonu zinoti,kad galbut kamnors padejau...

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. gegužės 30 d. 13:22:01
Niekada nebuvau...bet siaip esu UZ ta dalyka. taciau...jei reiktu paciai...galbut savanaudiskai skamba, bet nesu tikra, kad eiciau, nes mano venos "sunkiai pagaunamos", taigi jau keleta kartu, kai reikejo tiesiog imti krauja is venos, teko tai pakartot pora kartu...;/

2005 m. gegužės 29 d. 17:49:52
siaip uz tai as pinigu tikrai neimciau... nenoreciau pasipelnyti uz krauja, kuris kazkam reikalingas.. siaip noreciau priduot tik deja neturiu 18-iolikos

Atsakyti
Gabux
2005 m. gegužės 29 d. 17:40:11
gerai, kad skatini altruizma. bet ash sakau, nes zinau. galbut ne visiems+ ne 100u %, bet del organizmo 'reikalavimo'- tai tiesa. paklaust bet kokios toje srityje dirbanchios gydytojos. organizmas pripranta prie to, kad turi 'maziau kraujo'. todel kraujo norma jam tampa kliutis. gal davus 1a ar 2 kartus nieko ir neatsitiks. bet dazniau- faktas- kad kunas prades reikalauti 'nupylimo'.

2005 m. gegužės 29 d. 17:15:00
pas mus y univera gal priesh menesi atejo daug seseliu imt . bet turejo buti egzas, taip kad nebuvo noro duoti savo kraujo. shiaip tai ash uz kraujo davima. tik wa- moxlishkai irodyta, kad davus kraujo pora kartu, organizmas pats pradeda reikalauti kraujo 'nupylimo'.

2005 m. gegužės 29 d. 16:37:54
Kraujo niekada nedaviau. Bet norėčiau, jei progą pasitaikytų. Pinigų už tai tikriausiai neimčiau, nes jie tikrai nėra ta priežastis dėl kurios ryžčiaus šitam žingsniui. Vienintelis dalykas, kurį padaryti sunku - prisiruošti ir nuvykti į vietą.

2005 m. gegužės 29 d. 16:19:45
as sawo krauju dalinuosi tik su uodajs, bet kiekwiena karta isgirdusi apie sergancius zmones, pagalwoju, kad wiena diena butinaj ten nuejsiu, ir galbut kazkam padesiu paswejkti

Atsakyti
rocky
2005 m. gegužės 29 d. 15:58:13
na, klo kas dar neteko... bet siaip as visom keturiom uz tai. ir uz donoryste taip pat... siaip jei duoti kraujo tai duociau tik be mokescio. galvoju daznai apie tai... siaip jau taip ir padaryciau, nes priedo dar ir mano kraujogrupe reta (4), bet siaip gydytojai man patare venas badyti kiek tik imanoma reciau, nes pas mane ju beveik visai nera, o nuo kateteriu kuriais esu prikankinta ligoninej venos labai nukentejo taip kad pasilieku tik prie to atvejo, jei artimiesiems reiketu...tada aisku duociau

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Rugiliuke
2005 m. gegužės 29 d. 15:15:21
Hopeless rašė:
Rugiliuke rašė:
Kas cia faino kai eini ir tau silpna... labai... zinok...

o tau jau teko apsilankyti ten?

Tiktai tyrimams eme krauja is venos... o isivaizduok jei as duociau krauja-ant koju nepastoveciau

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1755
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15616