Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip keičiasi jūsų klausoma muzika? Požiūris i muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
toughluck
2008 m. spalio 4 d. 21:17:36
is pradziu klausiau daug pop'so ir visu tu linkin park'u, o dabar mane traukia senieji roko ir metalo grandai ir keletas siuolaikiniu roko grupiu kaip foo fighters

2008 m. rugsėjo 29 d. 12:19:35
Na. Natūraliai bręsta. O buvo taip:
Visą vaikystę tėvų, melomanų dėdžių dėka (teko?) klausytis klasikinio roko.
Paskui prasidėjo įvarios boy-band [kai jau buvo dešimt, dvylika metų], Robbie Williams, etc.
Kitas etapas - sugrįžimas prie klasikinio/progresyvaus roko.
O dabar klausomos muzikos skonis platėja. Be klasikinės muzikos ir roko [kuris, matyt, niekada jau nebedings iš manųjų playlist'ų] labai pamėgau folk-rock, ambient, chillout, celtic [nors šis jau seniau buvo mėgstamas], post-rock, idm, acid jazz, new wave, new age, experimental, shoegaze, trip-hop etc.
Reikia pripažinti, kad muzikinį skonį labai praplėtė ir last.fm'as.
Nors, kaip jau minėjau kažkur, dabar Sokratiškas sindromas, kuo daugiau su-žinai, tuo labiau, rodos, : žinau, kad nieko nežinau.
Na, bet kuriuo atveju, visko neaprėpsi : )

2008 m. rugsėjo 26 d. 14:17:57
kai man buvo kokie ~10 metų labai klausiausi visokio pop, po metų pamėgau Rap Hip-Hop, tada atėjo laikas RnB pop(vėl), na o maždaug nuo 14 tai rock teikiu pirmenybę (už tai esu dėkinga OOMPH!)

Atsakyti
mr_brightside
2008 m. rugsėjo 26 d. 00:33:46
What drugs are you in?

Atsakyti
41581342 (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 26 d. 00:18:26

nera jokio poziurio. cia ne muzika kalta, o ja kuriantys, visur vaidenas man kitu svajones. todel muzikos apskritai nebeklausau, nes arba jos nera sukurtos dar, arba as nezinau tokios.

na gal viena daina yra. bet ten ne muzika, ten poziuris.

2008 m. rugsėjo 26 d. 00:00:29
Kuomet rimtai pradejau dometis muzika , siustis ir tt. buvo 16 metu..ejo LP, Papa Roach, Nirvana ir pan..Veliau trumpi tarpai nuo punk iki metalo..~20 ejo grunge ir visokie Breaking Benjamin, Crossfade, Seether, FF...Dabar nebegaliu pakest tokio Active Rock/Metal..Visiskai pasineriau i Indie/Rock/Electro.. Kai pagalvojau , net pats nustebau kaip pasikeite skonis..Megstamiausios greupes jau ~2 metai nesikeicia : Killers, Kills, Kings of Leon, Interpol, MGMT, Late of the Pier, Does it offend you?Yeah! , Electric 6..
Is kitokiu stiliu paklasau: The Pixies, Bush, Reuben, 4Lyn, Rehab, Placebo..

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:31:07
pries kokius 5 metus klausiau biski roko bet gretai persimeciau ant metalo.

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:30:16
Pradzioj - buvo ivairios radijuje grojamos dainos, tada Queen. tada atkasiau tecio CD, prasidejo Black Sabbath, Jean Michel Jarre,Deep Purple, dar veliau Nirvana,Pink Floyd,Ac/Dc. Tada gavau milziniska muzikos disku rinkini, ir atejo Jimi Hendrix,Bob Dylan,Led Zeppelin... na,zodziu tie,kas yra skiltyje "mano megiamiausi". Na,ir dar bliuzai,bet juos klausau nelb aktyviai

2008 m. rugsėjo 25 d. 21:10:57
Pastebiu,kad mano bendraamžiai tik dabar atranda Foje,Mamontovo kūrybą,o aš ją visą perėjau nuo 10 metų iki 16.Nuo 16 metų jau to nebeklausiau,nes spėjau atsiklausyti per 7 metus...Todėl pradėjo rimčiau formuotis mano dabartinis skonis - Synthpop/Gothic Pop/Rock/Industrial metal/Post punk...Sakau,jau greit ateis metas,kai pats grosiu,o gal ir uždainuosiu kada [Apgirtęs...]

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:04:05
Mano muzikinis skonis daugiau ar mažiau nesikeičia. Kaip nuo mažų dienų pradėjau klausyti roko, taip ir klausau iki šiol (nors aišku, tada klausiau, nes tėvas klausė, dabar jau ir prasmė tam atsirado ir pan. dalykai). Pati mėgstamiausia grupė iš pat pat pradžių buvo Queen, vėliau AC/DC, o paskui šitą poziciją užėmė ir neapleidžia Pink Floyd. Vėliau tarp mėgstamiausių atsirado Led Zepp'ai, Deep Purple, Black Sabbath, o pradėjus klausyti metalą - Carcass, Napalm Death, Cannibal Corpse, Morbid Angel, Mayhem, Burzum, Candlemass, Solitude Aeturnus ir t.t. Bliuzo ir džiazo labiau pradėjau klausyti per pastaruosius kelis metus. O dabar atrandu daug įdomių atlikėjų, apie kuriuos nieko nežinojau anksčiau, pvz. Tom Waits.

2008 m. rugsėjo 25 d. 20:07:36
is pradziu, pries tris metus klausiau repo, rnb, dabar roko, elektronines, ir dar vis repo biski

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. balandžio 27 d. 12:22:19
vajej kaip keičiasi, dažniausiai mano mėgstama grupė keičiasi kas dvi savaites...turiu lentynoj pilna skirtingų grupių ir muzikos stilių kompaktų, kurie dulkėja, nežinau ar dar kada juos paimsiu...o dabat padariau rekordą vienos grupės klausau apie mėnesį... DD

2008 m. balandžio 27 d. 11:38:20
Vis atrandu šį tą naujo (man), užsikabinu, klausau kokį mėnesį nesustodama, paskui ta banga atslūgsta ir grupė arba lieka mano playliste arba iškrenta (dauguma lieka ^^). Dabar man tas metas, kai naujos grupės last.fm'e keičia senas. Jei prieš metus nuolat sukos Clash, Misfits, The Adicts, tai dabar karaliauja Libertines, Kooks'ai, Semisonic.
Čia kokia trečia/ketvirta "banga" mano gyvenimėly, ir kiekviena yra šį tą palikus, tai taip ir formuojas tas mano muzikinis skonis Ir tikiu kad dar daugybė neatrastų plotmių yra, ir oj dar kardinaliai viskas keistis gali : >

Atsakyti
Darkshines
2008 m. balandžio 27 d. 11:13:37
Mano muzikonis skonis keičiasi kas keli mėnesiai.
Aš esu atviras naujovėms žmogus, tad nenuilsdama ieškau ko nors naujo, neklausyto ir man tai patinka. Kai kažką aptinku, tik tai ir klausausi, dar prisimindama senaus atlikėjus to paties stiliaus.
Juokingiausia, kad skirtingais sezonais, skirtinga ir muzika. Per maždaug ketverių metų laikotarpy, gal trumpiau, susiradė toks įspūdis:
Pavasaris - folk elementų turinti muzika, darwave, gothrock, electronic, ebm;
Vasara - visai lengvai klausoma muzikikė: alternative rock, rock, deathrock, gothrock;
Ruduo - gothic metal, gothic rock, progressive metal, symphonic metal, ir panašiai, industrial, industrial metal;
Žiema - melodic death metal, doom metal, gothic metal, progressive metal, darwave, ir t.t.

Šiaip yra keletas atlikėjų, kurių galiu ištisus metus klausyti: MUSE, Yasushi Ishii, Deine Lakaien, Nine Inch Nails...
Žiuodž: openminded.

Atsakyti
DickInYourEye (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 27 d. 01:06:01
Metalas ir tik metalas... Dar truputis rapcore...

Atsakyti
Shiftas
2006 m. balandžio 11 d. 18:24:44
kek prisimenu tai pradzioj rimciau patinkanti grupe buwo limp bizkit,veleu prisijunge linkin park,dar veleu limp bizkit`us pakeite eminem su avrile,hmm dar tik himu buvau pradejas klausyt,velew grizau ir dabar esu pre evanescence,metallica,red hot chilli peppers,LP.ir dar lsd nesenai prisijunge:}

2006 m. kovo 21 d. 14:10:26
pirma :devis paskiau ten sindikatas galu gale radau kazka uzsienietisko : eminem paskiau Linkin Park o db ttaj rockas metal zodziu U2 Queen Mettalica ir tt

2006 m. kovo 21 d. 14:03:21
Silentist---> speju kad viskas ka galima isgirst per radija kitaip ir but negali

Atsakyti
Silentist
2006 m. kovo 14 d. 02:32:16
Mirtis rašė:
kažkada klausiausi radijo ir maždaug mėgau kažką iš kiekvieno stiliaus. bet tai jau buvo seniai. buvau savo stiliaus ieškojimuose, ir po truputį mano klausomos muzikos stilius susiformavo....
O koks tai dabar yra stilius, konkrečiai..
?

2006 m. vasario 7 d. 19:06:33
iki kazkur 2kl vyravo telebimbam ir g.storpirstis
3-4kl.pomegis muzikai kazkur dingo(tamsus laikotarpis)
5kl "i ausis eme belstis'' skamp
7kl. prisijunge eminemas
9kl.skamp ir eminem pabego ir atsirado bitlai, led zeppelin.,the doors,pink floyd.janis joplin,jimi hendrix...trumpiau tariant klasikinis rokas...
klausomos muzikos ratas dar labiau prasiplete10kl.risijunge airiu folkloras, bliuzas, dainuojamoji poezija, tom waits, ska,punrock...taigi.. hmm..dar sugrizo tai,ka klausiausi iki antros kl... dar k.antanelis, ponas erlickas, antis su kardiofonu..........taigi dabar klausau kone visko, tik dziaugiuosi, kad niekad neklausiau jokiu britniu, mangiu ir bavaru...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Skaistė Karnuševičiūtė Skaistė Karnuševičiūtė
5,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1597
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 14056