Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip keičiasi jūsų klausoma muzika? Požiūris i muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
winkin
2006 m. vasario 4 d. 19:12:36
visiskai tau pritariu Voter For Pedro idomu koks ano skonis

2006 m. vasario 4 d. 16:08:02
Na, is pradziu buvo visokie sveikinimu koncertai, kuriuos su mama ziuredavau Veliau su sese klausydavau radijo, ir patiko spice girls... Kokioj trecioj klasej aptikau namie Babylon Zoo kompakta. Ten toks neaiskus rokelis, bet ypac mano broliui tai buvo neiprasta, sake, kad metalo klausau Kazkur 5 klasej patiko Skamp, veliau Shakira ir siaip viskas ka grojo per radija. O vat 7 klasej taip kazkaip 'persilauziau' ir pradejau klausyt Evanescence... Tada galvojau kad cia metalas Po to stengiausi sunkesnes muzikos klausyt ir prasidejo visokie Cradle of Filth, Morbid Angel... Tada vel 'nupopsejau', klausiau Him, Within temptation, kol atradau Nightwish... Ir kokius du metus klausiau vien tik ju... nu o dabar kazkaip pamegau ivairesne muzika, ivairiausiu stiliu klausau ir ivairiausiu grupiu. Ir vis ka nors naujo ir grazaus atrandu. Viskas, aciu uz demesi

Atsakyti
Leeja
2006 m. vasario 4 d. 09:05:38
ish pat pradzhiu telebimbam, techio klausoma metallica ir viskas, ka grojo radijas.
veliau junior. shakira, avril, aguilera. jezaumarija
apie 9tus trumpo gyvenimelio metus atradau enya. ir dabar man ji patinka.
po to atradau evanescence ir prasidejo mano sunkinejimai. within temptation, nightwish, klaidele - simple plan, linkin park, lacuna coil, offspring... nu tai ir klausau dabar praktishkai visko, kas surashyta nuo evanescence. dar my chemical romance, p.o.d., slipknot, enigma, system of a down, puddle of mudd, cranberries, limp bizkit...

2006 m. vasario 3 d. 13:07:22
skeitaz rašė:
kaj man buvo 11-12 metu,buvau repere,viska dariau tik su reperiais,trankiausi gatvemis su gauja...bet pajutau,kad toks gyvenimas ne man...tad susipazinau su keliais tikrais pankajs,suzinojau ju gyvenimo buda,grupes paziuras....tajgi.man 14,as panke ir tuo didziuojuosi,kad atradau taj prie ko vede sirdis...

vaaaaaaargsas veikas.... kokia dar panke..? vaikeli turbut tuos savo draugus "tikrus pankus" laikai penkiolikmecius kurie klausosi sum 41, blink 182, good charlotte ir simple plan...? nenustebciau jei taip ir butu. siaip lietuvoje tikru panku yra laaabai mazai ir jie tikrai keturiolikmetei buvusiai repiorei neiaiskintu ju gyvenimo sampratos ar kazko panasaus, vaikeli tu tik prijauti jiems it tikrai neesi viena is ju, nes pankai, kaip zinia, tera visuomenes atmatos, padugnes ir degradave zmones, o as kazkodel tave isivaizduoju teveliu lepinama mergaite kuri pasatruoju metu vaiksto su kerziukais inkariukais dryzuotom kojinytem ir dar velnias zino kiek prisisagsciusi grafkiu, na bet tai neesme - smagu kad palaikai neformaluji judejima, tiesiog nemaisyk zodziu "tikras" ir "prijauciantis"

Atsakyti
skeitaz
2006 m. sausio 29 d. 14:08:28
kaj man buvo 11-12 metu,buvau repere,viska dariau tik su reperiais,trankiausi gatvemis su gauja...bet pajutau,kad toks gyvenimas ne man...tad susipazinau su keliais tikrais pankajs,suzinojau ju gyvenimo buda,grupes paziuras....tajgi.man 14,as panke ir tuo didziuojuosi,kad atradau taj prie ko vede sirdis...

Atsakyti
depression
2006 m. sausio 20 d. 09:37:58
eglermknt rašė:
ai keiciasi jis lb... anksciau patiko black metal o po kiek laiko persimeciau ant jazzo bliuzo soul r&b... veliau buvo hardcore eile po to ejo ska.. tada punk rokas... galiausiai klasikine muzika.. techno, repas... ir galiausiai reggae ! :}}

Šitam puslapy dar nieko juokingesnio nesu skaičiusi...

2006 m. sausio 20 d. 08:13:40
stilius beveik nepasikeite - perejau tik prie brandesnes pop muzikos, pasikeite tik klausomu dainu kalba - vaikystej/ ankstyvoj paauglystej klausiau tik lietuviskos muzikos, po to perejau tik prie angliskos, dabar klausiau anglisku / prancuzisku / vokisku dainu

2006 m. sausio 19 d. 14:51:33
Arkangelas rašė:
Maždaug nuo 5 iki 7 metų klausiausi visokių Olialia,Bim bam..na visokių tokių vaikiškų.Da iki šiol kasečių mėtos kažkur
Kiek vėliau atėjo Britney era..Oi kaip aš dėl jos svaigau..plakatų pilnas kambarys buvo apkabinėtas..fuiDar ir kiti popsininkai populiarūs pradėjo patikti(galit įsivaizduoti kaip atrodė mano kambario sienos..)
Paskui atėjo Eminem etapas..
Na,o dabar prijaučiu gyvai muzikai..Rokas,metalas,klasika,džiazas. ..Popsas,jeigu orginalus ir sugeba kažkuom patraukti..
Paskui turbūt jau prasidės kokių Cicino palikuonių era..

man panasiai

2006 m. sausio 19 d. 13:54:07
Arkangelas rašė:
Maždaug nuo 5 iki 7 metų klausiausi visokių Olialia,Bim bam..na visokių tokių vaikiškų.Da iki šiol kasečių mėtos kažkur
Kiek vėliau atėjo Britney era..Oi kaip aš dėl jos svaigau..plakatų pilnas kambarys buvo apkabinėtas..fuiDar ir kiti popsininkai populiarūs pradėjo patikti(galit įsivaizduoti kaip atrodė mano kambario sienos..)
Na,o dabar prijaučiu gyvai muzikai..Rokas,metalas,klasika,džiazas. ..Popsas,jeigu orginalus ir sugeba kažkuom patraukti..

dazniausiai gyvenimo gale prasided visokie zentai ir purvinis

2006 m. sausio 14 d. 19:17:42
Is pradziu aisq swaigau del popmuzikos.Dabar klausau rimtesnes.Labai pradejo patikt R&B ...

2006 m. sausio 14 d. 18:15:35
iki kokiu 10m. labiausiai patikdavo o-lia-lia gabalai
tuomet iki mazdaug 14m. klausydavau beveik viska, ka groja radijas
nuo 14m. susidomejau P.O.D., greit persokau ant linkin park
nuo 15m. pradejau nemegti LP ir labiausiai patrauke Metallica, KoRn, Nirvana ir 2Pac dar po kurio laiko uzsokau ant sunkiausios muzikos, kokia kada nors klausiau.
dabar labiau traukia lengvesni rock/metal stiliaus gabalai, bardai, nors ir sunkesniu kartas nuo karto paklausau

2006 m. sausio 14 d. 18:10:50

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. sausio 14 d. 18:02:56
nesikejchia. bluezaj wisada buwo ir bus geras dalykas. mazhychiai nuokrypiaj y shonus neiskaito

2006 m. sausio 14 d. 17:59:22
Didyn augant , labai i daug, ka pasikeicia poziuris,o tuo paciu i muzika.Anksciau apskritai mazai domejausai muzika, grupemis. Ka isgirsdavai per radija ar kur kitur patikdavo ir klausydavai. Augant atsirado noras plestis zinias, ieskoti negirdetu grupiu, dometis jomis, ju albumais, dainomis.

Atsakyti
alanta
2006 m. sausio 1 d. 19:08:17
manasis keiciasi kiekviena diena;]

2006 m. sausio 1 d. 11:57:39 2013-06-22 22:06:41

Pradinėse klasėse klausiau užsienio pop- Britney, J.Lo. Vieną gražią vasaros dieną pamačiau HIM klipą nuo tada pradėjo formuotis kažkok santykis su rock music. Pop klausiau iki 2003 m. kol vėl negrįžo HIM su "The funeral of hearts". 2 metus dievinau HIM, bet nustojau, nes pradėjau domėtis kitomis grupėmis, undergroundu.

Atsakyti
winkin
2005 m. gruodžio 29 d. 14:30:05
1. scooter
2. scooter
3. scooter, aqua ir KISS
4. scooter, aqua ir KISS (p.s. cia sakau kokie man tada buvo dievaiciai, seip ir kitu klausyddavaus )
5. scooter , KISS, enrique Iglesias
6 KISS, Eminem
7. KISS , Eminem, Limp Bizkit
8. KISS, Eminem, Limp Bizkit, Linkin Park, avril Lavigne
9 - 11kl. KISS, Limp bizkit, Linkin Park, Marilyn Manson, Nirvana

2005 m. gruodžio 29 d. 14:18:10
keiciasi kaip ir poziuris susidomint nauja muzikos srove ar daina, bet taip likau istikima linkin park, nirvanai, mensonui, kiss ir limp bizkit

2005 m. gruodžio 29 d. 13:40:25
Pradzioj siu metu pop
Tada jau pradejau clubines,tai cia tas pats popsas su daugiau melodijos ))
Tada prie nuo clubiniu i electronic ir trance perejau ir dar dabar to klausau.

Atsakyti
ŠviesiTamsa
2005 m. gruodžio 29 d. 13:20:49
Keitėsi daugmaž į Tamsiąją pusę.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Skaistė Karnuševičiūtė Skaistė Karnuševičiūtė
5,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1597
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 14056