Kadaise, senais, bet negerais laikais, kai buvau maza mergaite klausiau m-1 ir viso slamsto, kuri grojo per ji, taip pat visokiu spice girls, bacstreet boys ir t.t. Kiek veliau, kokioj ketvirtoj klasej, mane labai uzkabino tokios grupes kaip Garbage, Moby, Catatonia ir Moloko. Nuo tada pradejau labiau dometis muzika, man ji tapo is ties svarbi. Tada atradau Smashing pumpkins ir Red hot chili peppers, kuo ir iki siol megaujuosi. Mazdaug nuo devintos klases pasinesiau ant seno roo, nuo desimtos ant grunge stiliaus. Dabar klausau visko po truputi: roko, grunge, bliuzo, trip-hop, indie. Kuo toliau, tuo labiau mano muzikinis akiratis pleciasi, tuo ir dziaugiuosi
na, nebeklausau Christinos Aguileros, Pink ir Eminemo... dabar klausau Nirvanos, HIM ir Marilyn Manson'o... va tiek ir tepasikeite dabar daugiau demesio skiriu dainu tekstams
net grazu ziuret,kaip kai kurie vardija klausomos muzikos kitimus pagal; metus,klases ir pan.
as taip nesugebeciau
tiesiog zinau, kad pries kazkiek metu pradejau klausyt kiek kitokia muzika, nei iki tol. ne populiariaja. paskui atejo laikas, kai isjungiau radijo imtuva visiems laikams.
aisku,mano supratimu, visa tai-i gera (:
keičiasi,bet...kiek pamenu jau caykstėj stripinejau pagal Joho Lenono, "The Beatles" ir kiek vėliau - Beck'o dainas,nes tėtukas turėjo tokių įrašų, nors pats nesiklausė. Žinoma,nesvetima man buvo ir kitokia muzika bet niekalas.;] o kelis pastaruosius metus ėmiau muziką skirtysiti ne pagal stilių ir klausausi tai,kas man patinka,ir man visiškai nusispjaut,ar ta muzika yra popsas,ar tipo "madingas rokas" ar dar kažkas.man patinka ir viskas.Niekam dė to neturiu teisintis,tiesa?
1. darzhelis - o lia lia
2. darzhelis - butkute
3. 1-3 klases - juoda skyle
4. 4, 5 klases - skamp
5. 6, 7 klases - avril, pink, emas, linkinaj
6. 7 klases galas - g.ch, sum 41, blinkaj, placebo, rhcp, evanescence ir panashios populiarios 'rock' grupes
7. 8 klase - mazhdaug tas pats kajp ir nr6, tik atrandu metallica...
8. 8 klases galas - metallica ir dar wisoks ale 'punk rockas'
9. dabar - metallica ir guns n' roses pagrinde. nju dar wisos tos ish aprshymo [pasiskajtykit jaj ydomu]
nors shape yra grupes, kuriu, kai pradejau klausyt, ka klausau dabar. tik tai viena grupe visiskai isliko toj apcioj pozicijoj. ta prasme pradejau klausyt ten sakykkim "sunkiaja muzika" ir per ta laika iki dabar tik viena grupe is pirmuju man tebera best of best.. krc niekas nieko nesurpato ir man gerai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kjai buvau mazike9-11metu megau skampus, veliau pamegau 13metu bustedus ir grazius vaikinus ir padejau nemegt lietuviskos muzikos, 15 metu i mano akirati isijunge daug punk rocko ir alternative grupiu kaip green day, blink182 ir pan...
1. B'Avarija, Biplan (O ne!...
2. Eminem, 50 (O, vaikai!)...
3. Praktiškai viskas...
4. Praktiškai viskas, bet labiau mokant pasirinkt ką klausyt, MTV...
5. Fuck 50 Cent laikotarpis
6. Dabartinis - rap & rock, bei GTA: SA takelis
I'm cruisin' now round the way,
Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket)
New diss in its way
Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
tiesa sakant mano poziuris beveik nepasikeite, nes rimtai klausyti muzikos (t. y. gilint i zodzius, dometis grupemis) pradejau tik jau budama 14 metu, nes tik tada seimoje atsirado magnetola, gaudanti ne vien valstybini radija, kuriam dideliu priekaistu iki siol neturiu. is radijo tasko laiku pamenu tik daina (melodija) 'lilly was here', kuri man patinka iki siol. tiesa, poziuris i lietuviska muzika gerokai suprastejo
Kai buvau panirusi giliai i tamsias mintis. Maniau kad manes nekencia visi. Arba bent jau visi nesupranta labai megau sunkia destruktyvia muzika.
Kai supratau kad toli grazi yra kitaip ismokau nepervertinti visko, pamegau siek tiek kitokia,
muzika kui saugo, o ne zlugdo. Kuria o ne naikina.
...
na kai buvau jaunesne tai ir Mango kalusydavau ir Pikaso, dbr net supykina kaip baisu, bet seip mano skonis jau daugmaz toks aiskus, dbr nebent atrandu naujus stilius atlikejus ir jie dedasi prie senuju. tai vat
Mano manymu tai labai gera ir protinga šita tema, gaila kad apmirė, kai tuo metu visokiose nesąmoningose diskusijos dažnai verda.... Čia mano mėginimas ją atgaivinti . Nu pasisakykit kaip ir dėl ko keičiasi jūsų klausoma muzika!!!
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. liepos 31 d. 19:03:11
siek tiek keiciasi.pleciasi akiratis...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
buwo laikas, kaip klausiau moniku, weliau britniu, db muzikos klausau iwairios tik wa to popso atsisakiau, ai wa dar metalo siaip neklausau, roko lb minimaliai, bet gal wiena diena ir jis prades patikt
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gruodžio 28 d. 19:02:00
2005 m. gruodžio 28 d. 18:44:23
2005 m. gruodžio 28 d. 18:24:41
as taip nesugebeciau
tiesiog zinau, kad pries kazkiek metu pradejau klausyt kiek kitokia muzika, nei iki tol. ne populiariaja. paskui atejo laikas, kai isjungiau radijo imtuva visiems laikams.
aisku,mano supratimu, visa tai-i gera (:
2005 m. gruodžio 28 d. 18:19:59
2005 m. gruodžio 28 d. 17:53:30
2005 m. spalio 9 d. 12:41:54
2. darzhelis - butkute
3. 1-3 klases - juoda skyle
4. 4, 5 klases - skamp
5. 6, 7 klases - avril, pink, emas, linkinaj
6. 7 klases galas - g.ch, sum 41, blinkaj, placebo, rhcp, evanescence ir panashios populiarios 'rock' grupes
7. 8 klase - mazhdaug tas pats kajp ir nr6, tik atrandu metallica...
8. 8 klases galas - metallica ir dar wisoks ale 'punk rockas'
9. dabar - metallica ir guns n' roses pagrinde. nju dar wisos tos ish aprshymo [pasiskajtykit jaj ydomu]
2005 m. spalio 9 d. 12:11:50
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 9 d. 12:01:00
2005 m. rugsėjo 27 d. 12:43:50
2005 m. rugsėjo 27 d. 12:42:36
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:19:48
10-11m - britney spears.
12 - eminemas
13 - blink182
14 - ska
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:12:54
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:03:31
2. Eminem, 50 (O, vaikai!)...
3. Praktiškai viskas...
4. Praktiškai viskas, bet labiau mokant pasirinkt ką klausyt, MTV...
5. Fuck 50 Cent laikotarpis
6. Dabartinis - rap & rock, bei GTA: SA takelis
Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
2005 m. rugsėjo 23 d. 18:58:44
2005 m. rugsėjo 23 d. 18:39:00
Kai buvau panirusi giliai i tamsias mintis. Maniau kad manes nekencia visi. Arba bent jau visi nesupranta labai megau sunkia destruktyvia muzika.
Kai supratau kad toli grazi yra kitaip ismokau nepervertinti visko, pamegau siek tiek kitokia,
muzika kui saugo, o ne zlugdo. Kuria o ne naikina.
2005 m. rugsėjo 22 d. 12:37:05
na kai buvau jaunesne tai ir Mango kalusydavau ir Pikaso, dbr net supykina kaip baisu, bet seip mano skonis jau daugmaz toks aiskus, dbr nebent atrandu naujus stilius atlikejus ir jie dedasi prie senuju. tai vat
2005 m. rugsėjo 22 d. 12:03:28
2005 m. rugsėjo 21 d. 13:17:53
2005 m. liepos 31 d. 19:03:11
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. liepos 31 d. 18:54:50