Kai kurie atlikėjai/grupės taip įsiėda, kad per metų metus nenustoja patikti ir kaskart beklausydamas jų muzikos atrandi ją vis iš naujo, o kai kurios nespėji nė pastebėti kaip nustoji domėtis jų muzika ir jų vietą užima kiti, nors ne visi ilgam...
joa, muzikinis skonis keiciasi, pries kokius 6 metus klausydavau, tai kas buvo populiaru ir tiek..o dabar klausoma muzika labaj keiciasi nuo tos kurios klausiau seniau, taciau yra klasikos as tada klausiausi ir dabar klausausi tj wa
savaime aishku, kad ko klausiausi budama 13, nesiklausau dabar. ta, ka dievinau 14, nesudievinu dabar. aishku, visais gyvenimo etapais buna kazkokie prioritetai. pvz. kai kurie atlikejai man patinka jau ~8 metus, tik visai skirtingai. o shiaip- pastaruoju metu muzikos skonis nelabai keichiasi.
o laikui begant atsirado tolerancija visokiems muzikos stiliams. nesvarbu, kad pats ju neklausai. bet vien del klausomos muzikos nebera ishankstinio nusistatymo apie zmongu.
Nu muzikos stilius kolkas nesikeicia..jau 4 su wirs metus....klausau rock'a...Tik wis atsiranda nauju, sarasa papildanciu grupiu..Pirmoji buwo LP..nu ir dabar jai pirmenybe teikiu...Tad manau dar ilgai klausysiu rock'a...
pries pora metu isgirdusi nirvano smells like teen spirit as pagalvojau,kad ten apskutinis sh (mat ten ta klipa rode per interiu su avril lavigne,o kadangi as buvau ''labai kieta sunkios muzikos megeja''..) nu vienu zodziu pagalvojau,o dabar amn nirvana patinka ir as jos klausau. dar:kazkada man patiko HIM`ai. dabar nekenciu him`u love metal ir visu tokiu kitokiu nesamoniu ir ypac nekenciu dainu apie meile, aks amn pries pora mwetu labai patiko. (tai mano 1000 komentaras) ,)
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kai buvau gal kokioj 5 klasej buvau uzkietejusi popsiste,o mano pusbrolis klause sunkesniaja muzia tai smerkiau ji,dabar pasikeiteme kaip ir rolemis:-] siaip klausau ivairia nuo bjrok iki system of a down...Toleruoju visokia muzika,bet kuri nepatinka tos ir neklausau:-]
Gal kokių šešių metų reguliariai pradėjau klausyt visokias daineles vaikam ("Tele Bim Bam, Linksmasis Do ir panašiai). Šiek tiek vėliau klausiau radijo ir senų tėvų plokštelių. Penktoje klasėje mano dievaitė patapo Britney Bet greit užkniso, tai paskui šiaip klausiau radijo ir MTV. 12-13 m. pradėjo patikt HIM. Bet ir šitie po kiek laiko užkniso, tai grįžau prie radijos ir MTV. 15 m. būdama pradėjau garbinti LP. Bet kadangi mano "garbinimai" per ilgai neužsitęsdavo (ačiū dievui...), tai ir šituos greit mečiau. Pradėjau klausyt tada visokius Korn, Evanescence, Lacuna Coil ir panašų popsą, pakol 16 metų būdama nesusipažinau su šiek tiek sunkesniu popsu - CoF ir DB. Po šitų prasidėjo aktyvus domėjimasis metalu (daugiausia juodmetaliu ir pagan, folk). Šiuo metu metalo klausau gerokai mažiau. Daugiausia iš kolonėlių skilda a la gotikinė muzika, tačiau ir metalas man vis dar užima ganėtinai svarbią vietą.
Ek, privėliau
Amžinoje keitimosi stadijoje, bet pasikeitė tik tiek, jog vietoj popso dabar klausau daugiau metalo ar pan. Nors šiaip mėgstu įvairią muziką, priklausomai nuo nuotaikos.
Dabar net bjauru pagalvoti kad penktoke budama mylejau viena Sarah Connor daina....tada man patiko dar ir Skampai...
Po kokiu meteliu susidomejau Garbage, po truputi perejau prie roko, veliau 'atradau' Incubus ir MM, kliedejau jais apie metus ar pan., paskui pasinesiau ant Nirvanos, Radiohead'u, Pearl jam, RHCP, 5nizza... o galiausiai-ant Bjork ir Tori Amos kaip keisis toliau nzn...
kažkada klausiausi radijo ir maždaug mėgau kažką iš kiekvieno stiliaus. bet tai jau buvo seniai. buvau savo stiliaus ieškojimuose, ir po truputį mano klausomos muzikos stilius susiformavo. Seniau gal ta roko muzika, jo žanrai, kuriuos mėgau, buvo labai vienpusiški, vėliau ėmiau domėtis įvairesniais. Ir dabar nestoviu vietoj su tom pačiom mėgstamom grupėm, skaitau aprašymus, bandau klausytis, vis ką nors naujo atrandu... be to, dabar visiškai nebepernešu radijo, nors, tiesą sakant, ir jo grojama muzika per kelis metus lyg ir kiek pasikeitė į blogąją pusę, seniau nebuvo tiek daug transliuojama juodukų muzikos...
am, nu nuo mazens kartu su tevais klausiau sena gera rocka, paskui su amziumi supopsejau(bl kaip geda), paskui po truputi grizau vel prie senojo gerojo rock'odabar esu iklimpes i ji iki auso, todel nemanau, kad mano muzikinis skonis keisis, nebenta atsiras papildomu dalyku, bet rock'as visada bus pirmoj vietoj
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 13 d. 14:01:54
2005 m. birželio 13 d. 10:17:48
2005 m. birželio 13 d. 10:15:05
2005 m. birželio 7 d. 23:29:59
o laikui begant atsirado tolerancija visokiems muzikos stiliams. nesvarbu, kad pats ju neklausai. bet vien del klausomos muzikos nebera ishankstinio nusistatymo apie zmongu.
2005 m. birželio 7 d. 18:28:12
2005 m. birželio 7 d. 16:25:18
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 7 d. 16:19:46
2005 m. birželio 7 d. 16:09:38
2005 m. birželio 7 d. 08:20:13
2005 m. birželio 6 d. 17:47:29
2005 m. birželio 6 d. 16:48:55
2005 m. birželio 6 d. 12:04:46
dbr - green day, the who, gc, blink182, rancid, transplants....
2005 m. birželio 6 d. 11:46:57
Ek, privėliau
2005 m. birželio 6 d. 11:20:57
2005 m. birželio 6 d. 11:13:47
1996m-1997=Pageidavimoo koncertas
1997-1999=Britney Spears,Enrique Iglesias
1999-2000=Eminem
2000-2001=LP,LImp bizkit
2001-2003=lp,Marilyn Manson,james brown,enigma
2003-2004=Evanescence,Slipknot,Korn,Lacu na coil ir meatalas lengvesnis
2004-2005=Death,Black
2005 m. birželio 5 d. 10:15:37
2005 m. birželio 5 d. 09:47:25
Po kokiu meteliu susidomejau Garbage, po truputi perejau prie roko, veliau 'atradau' Incubus ir MM, kliedejau jais apie metus ar pan., paskui pasinesiau ant Nirvanos, Radiohead'u, Pearl jam, RHCP, 5nizza... o galiausiai-ant Bjork ir Tori Amos
2005 m. birželio 4 d. 11:10:59
2005 m. birželio 4 d. 07:00:53
2005 m. birželio 4 d. 06:56:55