ai keiciasi jis lb... anksciau patiko black metal o po kiek laiko persimeciau ant jazzo bliuzo soul r&b... veliau buvo hardcore eile po to ejo ska.. tada punk rokas... galiausiai klasikine muzika.. techno, repas... ir galiausiai reggae ! :}}
Mano muzikinis skonis praktishkai nesikeichia,bet kyla noras vis sunkesnio roko.Bet sededamas prie kompo tai uzhsidedu AC/DC ir KISS kuriu jau seniai klausau.Is tu sunksesniu S.O.A.D. ,Judas Priest,.Kartais sugrysta lengviau nes norisi lengvesnio roko pvzink floyd,the doors.Jo.Mano muzikos skonis truputuka svirduliuoja tarp sunksesnio ir lengvesnio roko.Bet kaip visada lieku prie mylimu AC/DC ir KISS
Geras klausimas... tas muzikisnis skonis keičiasi, bet taip nepastoviai, prieš kelis metus įvyko stiprus lūžis, kada mano klausoma muzika pasikeitė išesmės, tuomet tiesiog pradėjau daugiau klausytis muzikos, atsirinkinėti kas patinka ir kas neverta dėmesio, į kokį stilių ir dainas labiausiai linksta mano širdis. Tam prireikė šiek tiek laiko ir taip maždaug skonis susiformavo.. Aišku, tas skonis ir dabar po truputį keičiasi, bet ne dideliais graičiais. Bet šiaip manau mano muzikinis išprusimas labai mažas, noro labiau pažinti įvairius muzikinius žanrus yra, bet laiko ir inciatyvos trūksta, reikia kad kas nors ant kelio užvestų... Nors ir dabar atrandu puikių muzikos grupių, su kurių muzika mažai tekdavo susidurti
oi man muzika yra visas mano gyvenimas,be jos as isproteciau(patikrinta jau)wat,o del mzikinio skonio tai as labai pastovus zmogus,jei jau kas patinka tai jau patiks visa likusi gyvenima(bent jau as taip manau),an zinoma atsiranda ir nauju grupiu,kurias as pradedu megti,bet tos senosios(pirmosios)man visada islieka pirmoje vietoje...wa taip wa
...net nezinau..faktas kad jis tikrai keiciasi..tikrai siaubinga,bet kaskada netgi klausiausi tokiu grupiu kaip yva, mokinukes ir panasiu..
Dabar ju negaliu pakesti.Zinoma viskam yra ribos,bet tolerancijai taip pat..
ShadowOfDeath rašė: Hm.. keičiasi kas dien galima sakyti. anksčiau netoleravau vienokios ar kitokios muzikos, nes paprasčiausiai nebuvau jos girdėjusi. dabar toleroju. mėgstu (kai kurią)..
Na jo, tamstos muzikinis supratimas čia prieš kažkiek laiko buvo šiek tiek daugiau nei truputį iškreiptas Smagu žiūrėt, kaip Žmogai auga ir protingėja
Manasis muzikinis skonis.. Dabar, kai pagalvoju, tai net baisu pasakyti. Primityvėja. Ne pati klausoma muzika, ne. O pats tas muzikos ieškojimas, skyrimas jai laiko ir domėjimąsis, nauji, visai negirdėti muzikos stiliai.. Nebeturiu tam laiko. Jau ne pirma diena, kai pastebiu, kad nebeturiu kažko, ko nebūčiau gerai perklausiusi, nebeturiu kitokios muzikos, nes visa, kurią turiu jau tapo sava. Reikės kada pasinaršyt savo apdulkėjusiose lentynose ir susirast ką nors, ką seniai klausiau. Ir reikės nueit kur nors- nusipirkt naujų cd ir šiaip..
Labai seniai klausiau tik popso Ir netgi Rap'o nemėgau labai. Visa laimė, kad skonis mano pasikeitė. Bet visokių rock'ų ir kito *šūdo* (atsiprašau tų, kuriems ne šūdas, bet man tai yra šūdas, todėl taip sakau. Nesikabinėkit.) nemėgstu oi kaip.
Anksčiau klausydavau tik pagal grupes, t.y. jei ta grupė patinka, tai kitų nepripažįstu. Dabar taip nėra. Dabar klausau tik dainų, na jei patinka koks nors kūrinys, tai pasidomiu ir kita tos grupės muzika.
Ai privėliau kažką
Mano muzikinis skonis ish esmes nesikeichia jau metus laiko. O po truputi aisq kinta laikas nuo laiko, kiekviena diena. Atsiranda naujos megiamos grupes, priesh pora menesiu truputeli pasineshiau ant grunge. Skonis keichiasi kartu su tobulejimu.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 2 d. 17:44:19
2005 m. birželio 2 d. 17:36:23
2005 m. birželio 2 d. 15:58:08
2005 m. birželio 1 d. 16:33:27
2005 m. gegužės 31 d. 19:43:00
2005 m. gegužės 31 d. 14:30:15
2005 m. gegužės 31 d. 14:26:16
Dabar ju negaliu pakesti.Zinoma viskam yra ribos,bet tolerancijai taip pat..
2005 m. gegužės 30 d. 18:12:29
Hm.. keičiasi kas dien galima sakyti. anksčiau netoleravau vienokios ar kitokios muzikos, nes paprasčiausiai nebuvau jos girdėjusi. dabar toleroju. mėgstu (kai kurią)..
Na jo, tamstos muzikinis supratimas čia prieš kažkiek laiko buvo šiek tiek daugiau nei truputį iškreiptas
Manasis muzikinis skonis.. Dabar, kai pagalvoju, tai net baisu pasakyti. Primityvėja. Ne pati klausoma muzika, ne. O pats tas muzikos ieškojimas, skyrimas jai laiko ir domėjimąsis, nauji, visai negirdėti muzikos stiliai.. Nebeturiu tam laiko. Jau ne pirma diena, kai pastebiu, kad nebeturiu kažko, ko nebūčiau gerai perklausiusi, nebeturiu kitokios muzikos, nes visa, kurią turiu jau tapo sava. Reikės kada pasinaršyt savo apdulkėjusiose lentynose ir susirast ką nors, ką seniai klausiau. Ir reikės nueit kur nors- nusipirkt naujų cd ir šiaip..
2005 m. gegužės 30 d. 18:09:20
Anksčiau klausydavau tik pagal grupes, t.y. jei ta grupė patinka, tai kitų nepripažįstu. Dabar taip nėra. Dabar klausau tik dainų, na jei patinka koks nors kūrinys, tai pasidomiu ir kita tos grupės muzika.
Ai privėliau kažką
2005 m. gegužės 30 d. 17:52:58
2005 m. gegužės 30 d. 17:51:25
2005 m. gegužės 30 d. 17:44:04