ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 31 d. 07:39:33
nevisada ziuredavau,bet man patiko
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
studijoje ne , bet lb su klase norejom vaziuot, bet blogi dedes sake, kad vietu nera..
nu bet nesvarbu , nes vis tiek ta laida myleeeeejau..tokia faina, smagi ..juokdavausi iki asaru..
ir dar tas bruzas..:*~~~~~
nu privalejau ziuret..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 31 d. 07:47:25
2005 m. gegužės 31 d. 07:43:33
2005 m. gegužės 31 d. 07:39:33
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gegužės 31 d. 07:30:11
2005 m. gegužės 31 d. 07:11:41
2005 m. gegužės 31 d. 06:48:48
nu bet nesvarbu , nes vis tiek ta laida myleeeeejau..
ir dar tas bruzas..:*~~~~~
nu privalejau ziuret..
2005 m. gegužės 31 d. 06:17:23
2005 m. gegužės 31 d. 06:08:46
gal kam teko studijoje pabuvoti?