jie mano kad yra lb dideles zwaigzdes...ir senus draugus pamirso kai kazkas juos iwertino...(man tajp sake walters klasiokas ir buwes geriausias draugas)
'aš nematomas jūros vėjas.
aš mėnulio ryški šviesa.
aš erdvė ir bekraštis laikas.
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
man tai jie kazkokie homoseksualus ir panasiai. ai... tik ta daina labai lengva dainuot. tai ir traukiu kai ner ka veikt.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2 grazus,mieli mergaiciu svajoniu berniukai.Pavergia mergaiciu sirdis su savo darzelyje islavintais balseliais.kaip miela.dainuoja apie kazkoki kara...idomu ar tai jiems aktualu?
taip taip,grazu.mano mociutei turbut irgi labai patinka.
man ta daina puse bedos visai nieko nors is pradziu nepatiko o galima ju dainu kur daugiau gaut ar kas ju turit paklauses daugiau dainu galeciau vertint
2005 m. rugpjūčio 4 d. 14:18:55
Man tikrai jie patiko o del to kad juos izeidineja, ir gejais vadina tai tikrai is pavydo... nera cia ko pavydet... zodziu juk nenuvys bet kas ju nuo scenos, yra milijonai juos megstanciu ir nenustos ju megti vien del to kad kazkas pasake jog jie gejai... uzteks zemintis ir taip juos vadinti jus negerbiat saves o ne ju !
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. spalio 10 d. 15:37:39
2005 m. spalio 9 d. 13:04:02
2005 m. spalio 8 d. 20:20:17
2005 m. spalio 8 d. 16:33:42
2005 m. spalio 8 d. 16:28:50
2005 m. spalio 7 d. 10:27:59
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. spalio 7 d. 10:18:13
gerus tokius primeta..
2005 m. spalio 6 d. 19:49:54
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 5 d. 11:44:46
2005 m. spalio 5 d. 11:22:13
Eilinei pidarastai !
2005 m. spalio 5 d. 11:05:52
2005 m. spalio 5 d. 08:50:05
fuuuuuuuu
nesuprantu kodel tu toks nepatenkintas, tik pestis su kitais.
sejp, pirmiausia, as esu ji. nemegstu pestis su kitais. tiesiog isreiskiu savo nuomone!!
2005 m. rugpjūčio 19 d. 13:27:23
taip taip,grazu.mano mociutei turbut irgi labai patinka.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 12:52:35
Ko dar truksta? :?
2005 m. rugpjūčio 19 d. 12:01:12
2005 m. rugpjūčio 19 d. 11:06:32
2005 m. rugpjūčio 16 d. 12:37:00
2005 m. rugpjūčio 16 d. 10:24:47
baisu ir klausyt ir ziuret... graudus vaizdas...
tai i tave ziuret liudna...
2005 m. rugpjūčio 6 d. 21:43:41
2005 m. rugpjūčio 4 d. 14:18:55