mane visalaik labai zeidzia, kai zmones varo ant ziedu valdovo, bet cia, ziuriu, maloniai LOTR atzvilgiu nusiteike zmoguciai sedi... filmai tikrai labai labai geri, nors knygoms ir neprilygsta. vienos kurios nors dalies kaip geriausios isskirti negaleciau, bet ziurint didziausia ispudi dare antra, nes i pirma atejau visai netycia ir net neisivaizduodama, kas yra tas ziedu valdovas, tai nieko nesupratau, o trecia truputi pagadino pabaiga .
n3[sv rašė: 3ik4]Mane jis labai suzaveja da daba atsimenu atroda pries pora metu maciau pirma jo daly ir miriau kokius metus, kada pasirodys kitas rinkau visas iskarpas net atsimenu sokoladuka pirkau nes ant jo buva is ziedu valdovo filmo peveiksliuku.... niu daba jau nebetaip bet seip labai geras filmas...
Man irgi lygiai taip pat buvo is pradziu, dabar jau nebe taip , bet vistiek tituluoju ji ,kaip geriausia mano matyta filma.
Mane jis labai suzaveja da daba atsimenu atroda pries pora metu maciau pirma jo daly ir miriau kokius metus, kada pasirodys kitas rinkau visas iskarpas net atsimenu sokoladuka pirkau nes ant jo buva is ziedu valdovo filmo peveiksliuku.... niu daba jau nebetaip bet seip labai geras filmas...
man be galo patiko visos trys dalys. paskutine turbut geriausia, nes vis delto paskutine. visada idomu suzinot, kaip baigsis viskas. tik pabaigoj viskas buvo labai istesta... bet knyga beabejo turetu but idomesne. gal kada prisiversiu paskaityt..
Mačiau pirmą dalį. Tiesą pasakius tai per ją beveik užmigau - nieko įspūdingo, viskas labai ištęsta.. Nors teko girdėti, kad kitos dalys geresnės. Kada nors reikės parsisiųsti.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 30 d. 04:01:21
Ir taip,as visiskai pamisus del ziedu valdovo.Negriztamai.Absoliuciai.Karaliau s sugrizimas aisku ispudingiausias.
2004 m. gruodžio 4 d. 23:31:37
2004 m. gruodžio 2 d. 15:51:21
2004 m. lapkričio 30 d. 21:44:18
2004 m. lapkričio 30 d. 13:52:16
2004 m. spalio 16 d. 12:33:18
2004 m. spalio 10 d. 21:26:15
2004 m. spalio 9 d. 18:55:45
2004 m. spalio 9 d. 13:25:25
2004 m. spalio 9 d. 13:17:18
3ik4]Mane jis labai suzaveja da daba atsimenu atroda pries pora metu maciau pirma jo daly ir miriau kokius metus, kada pasirodys kitas rinkau visas iskarpas net atsimenu sokoladuka pirkau nes ant jo buva is ziedu valdovo filmo peveiksliuku.... niu daba jau nebetaip bet seip labai geras filmas...
Man irgi lygiai taip pat buvo is pradziu, dabar jau nebe taip , bet vistiek tituluoju ji ,kaip geriausia mano matyta filma.
2004 m. spalio 7 d. 21:05:55
2004 m. spalio 5 d. 14:35:04
2004 m. spalio 3 d. 11:23:47
2004 m. spalio 2 d. 21:56:03
2004 m. spalio 2 d. 08:38:26
2004 m. spalio 1 d. 18:30:32
2004 m. spalio 1 d. 09:02:30
2004 m. rugsėjo 30 d. 13:16:40
2004 m. rugsėjo 29 d. 21:26:15
2004 m. rugsėjo 29 d. 21:04:01