Kaip čia nesigilinsi kai turi visus albumus ir dar su extra track'ais ;]
Ta grupė groja nuo 1993 ir padarė įtaką 90s ir daug dabartinių grupių. Taigi tas "labai svarbi" = labai gera. ;]
pati gereusia daina man is ju perfect situacion...nei viena kita ju neprilygsta siai (is naujo albumo)..senienu paklausau tikisland in the sun ( labai juokingai ja ispyzdavojo beavis and buthead ) ir budy holly
Aišku, kad super, weezer yra superinė grupė. Žinau ją, jau gan seniai. Ir wokalistas, tikrai neatrodo lūzeris. Ir šiaip žodžiu wisom keturiom už juos. O aišku tokios dainos kaip: island in the sun, keep fishing (beje ir nerealusis klipas) yra kažkas turbinioo.. Nu žodžiu sužawėta aš tų Weezer'ių,..
Maniau, kad Lietuvoj ju beveik niekas nezino... Dziugu, kad klydau Man ju kai kurios dainos atinka, tik va tokios labai popsiskos kaip Beverly Hills pvz man nelabai patinka :. O vat Buddy Holly, Island in he sun, gone fishing jau kazkas ypatingo
=)
hahah. na toks jau ju zanras - geek rock. bet jie gi faini, common.
nieko negirdejusiems apie juos, siulau pabandyt sias dainas (be minetu):
The Good Life
El Scorcho
Why Bother
Tired of Sex
In The Garage
Undone (The Sweater Song)
Photograph
Perfect Situation
Niekada nebuvau girdejes apie ja, bet po Beverly Hills uzsikabinau, po to atradau "Island In The Sun" kuri buvo girdeta, taciau nezinojau kas atlieka. Priot.
2005 m. rugsėjo 6 d. 18:57:45
Man Weezer visai patinka... Toks išskirtinis stilius... Kažkoks keistas tas vokalistas... Net nesupratau, ar jis iš tiesų toks "lūzeris" ar vaidina...
=)
Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck...
All he had was a PC and a childish dream in his heart...
Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart...
O Gustas tai tikras kopustas...
yep... patinka man jie... del kazhkokios keistos priezhasties...
the wave can't stop
... ... ... ... ...
This life is more than just to read through
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2008 m. spalio 21 d. 20:15:39
2008 m. kovo 26 d. 21:30:15
2007 m. vasario 26 d. 21:38:40
Ta grupė groja nuo 1993 ir padarė įtaką 90s ir daug dabartinių grupių. Taigi tas "labai svarbi" = labai gera. ;]
2007 m. vasario 26 d. 21:19:39
labai svarbi grupė pop-punk/emo stiliuje
nesupyk bet manau per daug demesio skiri grupiu stiliams, per daug giliniesi( emo sucks ir pan) man pvz nesvarbu ar pop ar metal jei geras gabalas
2007 m. vasario 26 d. 21:16:15
2007 m. vasario 26 d. 20:48:53
2007 m. vasario 26 d. 20:43:00
2007 m. vasario 26 d. 20:34:02
2006 m. liepos 8 d. 18:35:34
Man Weezer visai patinka... Toks išskirtinis stilius... Kažkoks keistas tas vokalistas... Net nesupratau, ar jis iš tiesų toks "lūzeris" ar vaidina...
=)
hahah. na toks jau ju zanras - geek rock. bet jie gi faini, common.
nieko negirdejusiems apie juos, siulau pabandyt sias dainas (be minetu):
The Good Life
El Scorcho
Why Bother
Tired of Sex
In The Garage
Undone (The Sweater Song)
Photograph
Perfect Situation
Na, manau, jau ne per mazai, i sveikata
2006 m. birželio 30 d. 22:58:17
2006 m. birželio 30 d. 22:53:59
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:36:41
2005 m. rugsėjo 7 d. 13:49:56
2005 m. rugsėjo 7 d. 12:08:18
2005 m. rugsėjo 6 d. 18:57:45
=)
The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
2005 m. rugpjūčio 12 d. 04:35:42
2005 m. birželio 14 d. 11:18:04
2005 m. birželio 13 d. 08:28:03
2005 m. birželio 11 d. 13:06:18
2005 m. birželio 10 d. 08:01:57