IS Staind dainu galiu begalybe kartu klausytis "Tangled up in you", "All I want is you" ir "So far away." Nu jos mane zudo, tokios gerumo ypac tangled up in you. (inlove)
ziuriu ce visi sita grupe taip mylit nu as nieko gero negaliu pasakyt,lb daug panasiu tokiu grupiu yra,pvz nickleback. tarp kitko jie irgi nieko gero... nepykit,bet taip yra kaip yra
na yra keletas neblogu dainu, bet pati grupe nelabai kuo man ypatinga. nu jo, vokalisto balsas is ties geras, man tokie prikime patinka. beto "outside" nuostabi daina (ypac priedainis)
Nepriskirčiau prie mėgstamiausiųjų, bet yra dainų, kurias galima mielai klausyti... o čia kiti peikė vokalisto balsa - man jis kaip tik labai dera su ju muzika, toks prikimęs... kiekvienam skirtingai, bet kad grupė būtų kažkas tokio, tikrai nėra.
sandra rašė: Labai jau amerikietišką "roką" groja. Per paprasti man jie kažkodėl. Panaši muzika į Nickelback, Creed, Puddle Of Mudd. Užeistų visas tris grupes vienodu balsu atliekamas, tai net neatskirtumėm. Niekuo neišsiskiria.
grungeriai atskiria. nickelback įsivaizduoja kad yra soundgarden, creed kad pearl jam, puddle of mudd kad alice in chains ir nirvana. na staind'am belieka tik tool
mosquito rašė: Eiline grupe. Daro bapkes ir viskas. Nieko neissiskirianti. Kopijuoja Alice in Chains. Groja komercine muzika. Banalus dainu zodziai, tinkantys masems. Vienintele daina velkanti is ju man 'can't believe',daugiau a piece of craip. Vokalas kaip verksnio. Visgi, geriau nei popsas ta Staind.
visiškai sutinku.
per discovery rodė kaip tas už tas vaikėlių susižavėjusių neva kietu roku vokalistas lošia kazino (laida ne apie tai)
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. spalio 12 d. 19:27:18
Tai viena iš tų grupių kurioms galiu išreikšti pagarbą.
Daugelis jų dainų man labai primena, kai kuriuos gyvenimiškus įvykius.
dėkinga.
nors ir vokalas man asmeniškai nėra įpatingas, bet kai kurių dainų žodžiai su gilia prasme.
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. spalio 12 d. 19:25:38
Patinka. Nedaug dainų turiu, bet "Epiphany", "Yesterday", "Outside" yra nuostabios.
Gražus vokalas (čia aišku kaip kam), labai puikiai skamba per akustinius koncertus. Tik su gitara. Viskas taip tikra, taip nuoširdu. Su tokia jėga tas vokalistas dainuoja, matosi, kad žmogus jaučia malonumą darydamas tai, ką daro. Dainų žodžiai gražūs, kiek teko gilintis.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2009 m. birželio 10 d. 19:05:55
2009 m. birželio 10 d. 18:57:17
2009 m. gegužės 31 d. 22:00:46
2007 m. vasario 23 d. 10:49:08
2007 m. vasario 10 d. 16:16:07
2007 m. vasario 5 d. 14:47:49
2007 m. sausio 28 d. 13:42:15
2007 m. sausio 27 d. 22:56:09
2007 m. sausio 25 d. 16:29:17
2007 m. sausio 25 d. 08:19:18
Labai jau amerikietišką "roką" groja. Per paprasti man jie kažkodėl. Panaši muzika į Nickelback, Creed, Puddle Of Mudd. Užeistų visas tris grupes vienodu balsu atliekamas, tai net neatskirtumėm. Niekuo neišsiskiria.
grungeriai atskiria. nickelback įsivaizduoja kad yra soundgarden, creed kad pearl jam, puddle of mudd kad alice in chains ir nirvana. na staind'am belieka tik tool
2007 m. sausio 25 d. 08:15:47
2007 m. sausio 25 d. 08:14:15
Eiline grupe. Daro bapkes ir viskas. Nieko neissiskirianti. Kopijuoja Alice in Chains. Groja komercine muzika. Banalus dainu zodziai, tinkantys masems. Vienintele daina velkanti is ju man 'can't believe',daugiau a piece of craip. Vokalas kaip verksnio. Visgi, geriau nei popsas ta Staind.
visiškai sutinku.
per discovery rodė kaip tas už tas vaikėlių susižavėjusių neva kietu roku vokalistas lošia kazino
2007 m. sausio 25 d. 01:07:47
palieka ar sukuria man tinkama nuotaika.
2007 m. sausio 25 d. 00:03:44
Zoe Jane.
Outside.
Kažkas tokio.
2007 m. sausio 24 d. 23:56:13
2006 m. spalio 13 d. 10:31:30
2006 m. spalio 12 d. 19:27:18
Daugelis jų dainų man labai primena, kai kuriuos gyvenimiškus įvykius.
dėkinga.
nors ir vokalas man asmeniškai nėra įpatingas, bet kai kurių dainų žodžiai su gilia prasme.
2006 m. spalio 12 d. 19:25:38
Gražus vokalas (čia aišku kaip kam), labai puikiai skamba per akustinius koncertus. Tik su gitara. Viskas taip tikra, taip nuoširdu. Su tokia jėga tas vokalistas dainuoja, matosi, kad žmogus jaučia malonumą darydamas tai, ką daro. Dainų žodžiai gražūs, kiek teko gilintis.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. liepos 5 d. 17:46:03
2005 m. birželio 26 d. 16:09:28