Labai jau amerikietišką "roką" groja. Per paprasti man jie kažkodėl. Panaši muzika į Nickelback, Creed, Puddle Of Mudd. Užeistų visas tris grupes vienodu balsu atliekamas, tai net neatskirtumėm. Niekuo neišsiskiria.
nemanau kad staind supopsejo,gal labiau susvelniejo.mano manymu keleta dainu tikrai verti demesio,bet daug apie juos sperst negaliu nes 2albumo isvis neklausiu.
labiausiai patinkanti daina-Outside
gerai cia parasei. .=] jeigu jau jie tokia nuostabi grupe tai gal kiekviename ju cd praktiskai visos dainos bus geros ir megstamos? man irgi gal kokio enrique iglesio diskuose atsirastu po viena megstama daina,bet nuo to jis nebutu man nuostabiausias atlikejas. . aj bet. .chia tik prie zodziu kabinejuosi,nesupyk
Nelabai man jie... Vienintele daina puse velnio. "It's Been Awhile". Tokia depresova muzika sakychiau. Kazhko truksta ir tiek. Man chia pnsh kaip "3 Doors Down", tas pats dalykas. Kad AIC kopijuoja tai nepasakychiau, arba bent jau ash to nepastebiu, man nepanashu. O popsas yra blogis. Tikekis, kad uzhplauks toks noras pazhinti tikra muzika ir ishlipti ish to meshlo...
Eiline grupe. Daro bapkes ir viskas. Nieko neissiskirianti. Kopijuoja Alice in Chains. Groja komercine muzika. Banalus dainu zodziai, tinkantys masems. Vienintele daina velkanti is ju man 'can't believe',daugiau a piece of craip. Vokalas kaip verksnio. Visgi, geriau nei popsas ta Staind.
man pati graziausia "outside" daina,nors ji siek tiek skiriasi nuo kitu, tokia lengvesne truputeli, bet staind tikrai jega...jau man pasidare liudna,jog visi cia net negirdejo,tikrai faina kad yra klausytoju)))))))))))
pati nuostabiausia grupė yra staind:} šiaip visi albumai man yra kažkuo ypatingi...kiekvienam albume yra bent po vieną mano megstamą daina:}džiugu, kad music'e atsiranda daugiau sios grupės gerbėjų;}
kaip jus manote kuris geriausias staind albumas, man tai "break the cycle", nzn gal mano muzikos skonis keiciasi,pradedu klausytis kitokios muzikos ir paskutinis ju albumas man jau ne taip patinka..nenoriu klausytis popso!!!!!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 26 d. 16:09:11
2005 m. birželio 26 d. 15:50:40
2005 m. birželio 5 d. 14:46:58
labiausiai patinkanti daina-Outside
2005 m. birželio 5 d. 11:54:29
2005 m. birželio 5 d. 11:51:06
2005 m. birželio 5 d. 11:45:32
pati nuostabiausia grupė yra staind:} šiaip visi albumai man yra kažkuo ypatingi...kiekvienam albume yra bent po vieną mano megstamą daina:}
gerai cia parasei. .=] jeigu jau jie tokia nuostabi grupe tai gal kiekviename ju cd praktiskai visos dainos bus geros ir megstamos? man irgi gal kokio enrique iglesio diskuose atsirastu po viena megstama daina,bet nuo to jis nebutu man nuostabiausias atlikejas. . aj bet. .chia tik prie zodziu kabinejuosi,nesupyk
2005 m. birželio 5 d. 11:35:25
2005 m. birželio 4 d. 21:34:08
2005 m. birželio 4 d. 18:30:49
2005 m. birželio 4 d. 18:26:14
2005 m. birželio 4 d. 18:19:38
2005 m. birželio 4 d. 18:16:46
2005 m. birželio 4 d. 18:12:17
2005 m. birželio 4 d. 16:18:40
2005 m. birželio 4 d. 16:16:30