Kiek aš esu informuotas, tai pirmi normalūs muz. video (ne koncerto įrašai) buvo šie:
The Who "Jappy Jack"
Beatles "Strawberry Fields"
Doors "Unknown Soldier" ir kt.
O Bowie "Space Oddity" ir Queen "Bohemian Rhapsody" turėjo vokalistų lūpų judesius pagal dainą, todėl galima sakyti kad jie beveik pirmi tikri klipai ir tokie atsirado 1970-ųjų pirmoje pusėje, o ne anksčiau.
blogis
[You don't need a weather man to know which way the wind blow]
beje, katik pasiskaiciau... Thriller nebuvo pirmas video sugrotas per MTV, jis buvo sukurtas 1983 metais, o MTV pradejo veikti 1981 metais, sugrodama The Buggles - Video Killed The Radio Star.
Tipo Bohemian Rhapsody buvo pirmas, nea? 1975? na Bitlai issikyre 1970, o teigti, kad jie nesukure nej vieno video butu siek kiek kvaila. kad ir ta pats Hey Jude. jis gi negalejo but sukurtas po grupes issiskirimo... Queen'u kliaps tikrai nebuvo pirmasis
apskritai, The Beatles - Hard Days Night filmas gali buti laikomas pirmu muzikantu "verzhimusi" i TV.. idomu tai, jog ta filma sugalvojo ju prodiuseris, manydamas, kad grupes shlove jau blesta, bet po shito filmo jie dar labiau ishgarsejo
Jackson'o "Thriller" nebuvo pirmas klipas, tiesiog tai buvo pirmas tokios kokybes klipas (jam sukurti buvo ishleista apie 1 mln doleriu). Shiaip yra teke matyti ir ashtunto deshimtmechio vidurio klipu, pvz Black Sabbath ar Nazareth, tai jie apsiribodavo tiesiog nufilmuotu grupes grojimu o Jacksonas tai pakeite.. nekenchiu to pedofilo
ta prasme grupes? ar seip vaizdo klipas : reklama ar dar kas...
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. kovo 22 d. 04:24:43
The Who "Jappy Jack"
Beatles "Strawberry Fields"
Doors "Unknown Soldier" ir kt.
O Bowie "Space Oddity" ir Queen "Bohemian Rhapsody" turėjo vokalistų lūpų judesius pagal dainą, todėl galima sakyti kad jie beveik pirmi tikri klipai ir tokie atsirado 1970-ųjų pirmoje pusėje, o ne anksčiau.
2006 m. kovo 20 d. 17:51:01
2006 m. kovo 20 d. 17:48:37
2006 m. kovo 20 d. 17:41:34
2006 m. kovo 20 d. 17:29:55
2006 m. kovo 19 d. 21:45:56
2006 m. kovo 19 d. 17:59:14
2005 m. birželio 25 d. 11:10:50
2005 m. birželio 20 d. 11:42:01
2005 m. birželio 17 d. 14:40:29
2005 m. birželio 9 d. 13:03:58
apskritai, The Beatles - Hard Days Night filmas gali buti laikomas pirmu muzikantu "verzhimusi" i TV.. idomu tai, jog ta filma sugalvojo ju prodiuseris, manydamas, kad grupes shlove jau blesta, bet po shito filmo jie dar labiau ishgarsejo
Jackson'o "Thriller" nebuvo pirmas klipas, tiesiog tai buvo pirmas tokios kokybes klipas (jam sukurti buvo ishleista apie 1 mln doleriu). Shiaip yra teke matyti ir ashtunto deshimtmechio vidurio klipu, pvz Black Sabbath ar Nazareth, tai jie apsiribodavo tiesiog nufilmuotu grupes grojimu
2005 m. birželio 7 d. 09:55:06
2005 m. birželio 5 d. 07:30:21
2005 m. birželio 5 d. 07:26:32
2005 m. birželio 4 d. 20:52:59
2005 m. birželio 4 d. 20:52:39
2005 m. birželio 4 d. 20:42:31