Nadija rašė: jei ir toliau pletot tema apie reperius,man ju apsmukusios kelnes atrodo taip,tarsi i jas butu prisikta
bet jei ka cia tema apie rokerius su ilgais plaukais tad..
zianu kad chia apie rock`a bet negaliu tyleti del to tavo pasakymo apie kelnes. .vnzh pasakei kaip tikra fyfa arba kaip kokia 50 metu sene . . ir kox skirtumas kaip tau atrodo,patikek i tas kelnes niekada nebuvo prisikita tiesiog tox yra hip-hop style,. .gal man nepatinka aptemtos senuju rockeriu kelnes na ir ka. ? kiekvienas kaip nori taip atrodo.. uh sunervinai chia mane
Dekui dekui uz siltus zodzius...fyfa arba 50m. sene...
O ar as sakiau,kad i tas kelnes prisikta???as tik sakiau kad taip atrodo ir nereikia cia kabinetis del nuomones. nu ir gerai,kad tau nepatinka aptemptos senuju rokeriu kelnes, nebutina taip pykti...as nieko neturiu pries hh kultura ,... o gal tu cia pamatei vos ne asmenini izeidima kad taip uzsiplieskei ?
nepyk, Hoopeless, bet as tapati manau kaip ir Nadija, nors zinau kad ju toks stilius nors siaip man jokio skirtumo, bet jie man nesa i MC hammer per klipa u can't touch this
Nadija rašė: jei ir toliau pletot tema apie reperius,man ju apsmukusios kelnes atrodo taip,tarsi i jas butu prisikta
zianu kad chia apie rock`a bet negaliu tyleti del to tavo pasakymo apie kelnes. .vnzh pasakei kaip tikra fyfa arba kaip kokia 50 metu sene . . ir kox skirtumas kaip tau atrodo,patikek i tas kelnes niekada nebuvo prisikita tiesiog tox yra hip-hop style,. .gal man nepatinka aptemtos senuju rockeriu kelnes na ir ka. ? kiekvienas kaip nori taip atrodo.. uh sunervinai chia mane
anksciau tai budavo butinas atributas, dabar jau kaip kam patogiau, ypac senesnem grupem, kuriom jau nebereikia nieko irodinet ar pataikaut fanu skoniui, visi kerpasi kaip kam patinka. and i dont give a fuck about it.
drink this blood and we'll become immortal
www.therasmus.xxi.lt
jei ir toliau pletot tema apie reperius,man ju apsmukusios kelnes atrodo taip,tarsi i jas butu prisikta
Aisku reikalingi ilgi plukai, o jei tokiu neturi tu jau ne roka dainuoji...pffff
bet zinoma ilgi plaukai grazu.va pvz Vedderis nusikirpo(jau senokai) tai db kazkaip ne kaip artrodo...
Dw dar pdiskutuojam, "Ar repo atlikejams reikalingi marskiniai iki keliu??"
Įvaizdžio detalė tie plaukai, nėra toks jau mirtinai būtinas dalykas. Man asmeniškai gražiau ilgi Jei prie veido netinka, tai kam tuos plaukus augintis vien dėl to, kad tu esi rokeris ir juokingai atrodyt?...
Day>>> vienas dalykas ka mes laikome ilgais plaukais? plaukai iki sedynes? ar zemiau peciu? ar auksciau?
daug dabartiniu roko atstovu nebeaugina tokiu plauku kokie budavo.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 5 d. 17:09:22
2005 m. birželio 5 d. 17:06:02
net bet jei pvz rokeriai pliki butu, cia jau absurdas butu..
Nebutu absurdas... Absurdas butu jei jie vaiksciotu su treningais...
2005 m. birželio 5 d. 14:05:10
jei ir toliau pletot tema apie reperius,man ju apsmukusios kelnes atrodo taip,tarsi i jas butu prisikta
Dekui dekui uz siltus zodzius...fyfa arba 50m. sene...
O ar as sakiau,kad i tas kelnes prisikta???as tik sakiau kad taip
atrodo ir nereikia cia kabinetis del nuomones. nu ir gerai,kad tau nepatinka aptemptos senuju rokeriu kelnes, nebutina taip pykti...as nieko neturiu pries hh kultura ,... o gal tu cia pamatei vos ne asmenini izeidima kad taip uzsiplieskei ?
2005 m. birželio 5 d. 11:47:42
2005 m. birželio 5 d. 11:47:08
2005 m. birželio 5 d. 11:45:40
2005 m. birželio 5 d. 11:39:20
2005 m. birželio 5 d. 11:19:13
2005 m. birželio 5 d. 11:12:29
2005 m. birželio 5 d. 10:48:06
2005 m. birželio 5 d. 10:44:05
2005 m. birželio 5 d. 10:13:04
2005 m. birželio 5 d. 09:45:44
2005 m. birželio 5 d. 09:34:32
bet zinoma ilgi plaukai grazu.va pvz Vedderis nusikirpo(jau senokai) tai db kazkaip ne kaip artrodo...
Dw dar pdiskutuojam, "Ar repo atlikejams reikalingi marskiniai iki keliu??"
2005 m. birželio 5 d. 09:34:19
2005 m. birželio 5 d. 09:31:38
2005 m. birželio 5 d. 09:30:31
2005 m. birželio 5 d. 09:21:10
daug dabartiniu roko atstovu nebeaugina tokiu plauku kokie budavo.
2005 m. birželio 5 d. 09:18:03
2005 m. birželio 5 d. 08:58:03
net bet jei pvz rokeriai pliki butu, cia jau absurdas butu..
tikras