Teras [quote=kaktusas2598]Dauguma jusu klysta sakydami,kad po 1978 jie nieko ispudingo nepadare. as manau jums reikia labiau pasigilinti i Black Sabbath kuryba po 1978 ir manau tikrai nenusivilsit.[/quote]
Tikrai nenusivils.Dio is amazing
Dio laikotarpiu dingo ju tempas. O jiems buti letapedziais netinka
Esu perklausęs visą Black Sabbath, su visais vokalistais :) . Nėra ši grupė iš tų labiausiai atitinkančių mano skonį, tačiau jų era su Dio tikrai manęs nenuvylė. Taip, kryptis pasikeitė, į Dio "muzikos suvokimą" , bet man tai nebuvo skaudus minusas. Dio davė savo, savo įdėjas ir požiūrį į muziką, kuriuos asmeniškai man patiko. Ir Dio tikrai buvo talentingas ir nuostabus vokalistas. Tokių reta :) .
Ozzis - gyva legenda. Savo žanre jie karaliai, o karalius aš klausau visų žanrų. Naujo albumo girdėjau tik tą vieną singlą Is god dead?, bet sprendžiant iš jo, manau tikrai stiprus albumas niekuo ne prastesnis už senus gerus. Šiaip mėgstamiausia jų daina Iron Man ir Ozzio solinė Mister Crowley.
[quote=kaktusas2598]Dauguma jusu klysta sakydami,kad po 1978 jie nieko ispudingo nepadare. as manau jums reikia labiau pasigilinti i Black Sabbath kuryba po 1978 ir manau tikrai nenusivilsit.[/quote]
Viena iš mėgstamiausių heavy metal grupių. Muzika nuostabi, ypač pakerėjo Iron Man ir War pigs, dar dievinu Hot Line, tik ji be Osbourne'o buvo atlikta, o su Ian Gillan'u (iš Deep Purple).
O ka cia manyti.. Tai grupe inesusi milziniska indeli , i roko , metalo muzikos istorija.. Na man labiausiai patinka kai buvo su Dio. Megstamiausi albumai: "Heaven and hell" (1980) , "Mob rules" (1981) , na is velesniu albumu "Cross purposes" (1994). Na o su Ozzy tai "Paranoid" (1970).
kaktusas2598 rašė: Dauguma jusu klysta sakydami,kad po 1978 jie nieko ispudingo nepadare. as manau jums reikia labiau pasigilinti i Black Sabbath kuryba po 1978 ir manau tikrai nenusivilsit.
Viskas nuo kazko turejo prasideti, Black Sabath prisidejo prie sunkios muzikos pradzios, ir smarkiai tolesnes jos raidos, bet man jie, pradejusiam klausyti sunkesne muzika nuo, tos progresavusios muzikos, sunkiai kabliuojasi.
Dauguma jusu klysta sakydami,kad po 1978 jie nieko ispudingo nepadare. as manau jums reikia labiau pasigilinti i Black Sabbath kuryba po 1978 ir manau tikrai nenusivilsit.
LoseControl rašė: Man labai patiko Paranoid (albumas). Dėkui, Raptor. Pati daina tai superinė, man patinka senas metalas, nes būtent jo vokalai yra normalūs ir nešlykštūs. Rifai ir melodija aiškūs, ir nelabai sunki muzika.
Yay.
Man dabar ypač "A National Acrobat" patinka, iš "Sabbath Bloody Sabbath"
2013 m. lapkričio 21 d. 22:16:02
Esu perklausęs visą Black Sabbath, su visais vokalistais :) . Nėra ši grupė iš tų labiausiai atitinkančių mano skonį, tačiau jų era su Dio tikrai manęs nenuvylė. Taip, kryptis pasikeitė, į Dio "muzikos suvokimą" , bet man tai nebuvo skaudus minusas. Dio davė savo, savo įdėjas ir požiūrį į muziką, kuriuos asmeniškai man patiko. Ir Dio tikrai buvo talentingas ir nuostabus vokalistas. Tokių reta :) .
2013 m. gegužės 29 d. 22:10:50
Ozzis - gyva legenda. Savo žanre jie karaliai, o karalius aš klausau visų žanrų. Naujo albumo girdėjau tik tą vieną singlą Is god dead?, bet sprendžiant iš jo, manau tikrai stiprus albumas niekuo ne prastesnis už senus gerus. Šiaip mėgstamiausia jų daina Iron Man ir Ozzio solinė Mister Crowley.
2012 m. rugpjūčio 3 d. 10:48:47
O Black Sabbath su Gillanu priesaki isties ispudingi (kalbant apie Born Again albuma)
2012 m. rugpjūčio 3 d. 10:42:48
2012 m. vasario 6 d. 20:23:01
Viena iš mėgstamiausių heavy metal grupių. Muzika nuostabi, ypač pakerėjo Iron Man ir War pigs, dar dievinu Hot Line, tik ji be Osbourne'o buvo atlikta, o su Ian Gillan'u (iš Deep Purple).
2012 m. vasario 6 d. 19:49:08
O ka cia manyti.. Tai grupe inesusi milziniska indeli , i roko , metalo muzikos istorija.. Na man labiausiai patinka kai buvo su Dio. Megstamiausi albumai: "Heaven and hell" (1980) , "Mob rules" (1981) , na is velesniu albumu "Cross purposes" (1994). Na o su Ozzy tai "Paranoid" (1970).
Ozzy (1970) : https://www.youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4
2012 m. vasario 3 d. 12:08:27
roarrrr
2011 m. balandžio 16 d. 18:58:51
2011 m. sausio 25 d. 13:15:40
2010 m. gruodžio 29 d. 13:59:32
2010 m. gruodžio 29 d. 13:47:47
.
2009 m. liepos 13 d. 20:34:38
Dauguma jusu klysta sakydami,kad po 1978 jie nieko ispudingo nepadare. as manau jums reikia labiau pasigilinti i Black Sabbath kuryba po 1978 ir manau tikrai nenusivilsit.
2009 m. liepos 13 d. 19:05:56
2009 m. liepos 13 d. 06:51:47
2009 m. liepos 11 d. 14:36:54
2009 m. gegužės 11 d. 18:34:15
2009 m. gegužės 11 d. 16:08:56
2009 m. gegužės 11 d. 16:03:03
2009 m. gegužės 5 d. 20:16:18
jo, iki 78 metu nieko labai ispudingo nebepadare. vis delto 1994 metais isleistas Cross Purposes man visai patiko
sorry ne iki 78, o nuo 78
2009 m. balandžio 26 d. 11:09:10
Man labai patiko Paranoid (albumas). Dėkui, Raptor. Pati daina tai superinė, man patinka senas metalas, nes būtent jo vokalai yra normalūs ir nešlykštūs. Rifai ir melodija aiškūs, ir nelabai sunki muzika.
Yay.
Man dabar ypač "A National Acrobat" patinka, iš "Sabbath Bloody Sabbath"