tikslei pabandom parasyt klipus...
1. I jus wanna live (mano braskius!)
2. Girls and Boys (graziai Joel'is soka su tom bobutem)
3. We Believe (nzn seip jausmingas)
1)lifestyle of rich&famous
2)girls and boys...hehe...nu ne viskas ten tiesa,bet visvien..
3)the anthem..arba i just wanna live..hm..siaip sunku tik tris parasyt..Det..
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
"Predictable" labai jausminga, geri zodzia per kuriuos atskleidziami gilus jausmai, tiesiog
"Little Things" tiesiog tokia vercianti nusispjauti i viska, o be to ir pati istorija, atskleidziama dainoje yra idomi...
"The Anthem" uzvedanti, linksma, nu tokia rock on!
Zodziu dar labai norejau cia kur nors ipaishyt "Hold On" ie "Life Styles Of Rich And Famous" nes jos irgi unreal!
GC tikrai nebloga grupe, faini vyrukai!
2. ''Predictable'' jausminga, nuostabi daina
3. ,,Girls And Boys'' fun daina...
Hopeless rašė: 3. "The Day That I Die" - iskirtine gc daina,skambanti skirtingai nei dauguma kitu. .
manau zhinau kodel 'The Day That I Die' tau skamba kitajp... taj juk gryna benji kuryba [net dajnuoja pats] joel'as prie shitos dajnos ne pirshto neprikisho... wa del to ji skamba skirtingaj... man ji patinka
mano Top3:
gal...
1. 'Lifestyles Of The Rich & Famous'... pirma mano ishgirsta G.Ch. dajna... gal del to ji ir liko tokia swarbi man...
2. 'Hold On'... gal net ne tiek muzika kiek textas... nerealios mintys... lb artima ir pazhystama
3. 'S.O.S.' arba 'The Truth' lb mielos dajnytes... nors 'S.O.S.' textas turi truputi gilesne rejkshme...
shejp nelengwas klausimas... jej butu top 40 taj lajswaj parashychiau, o shitas... nieko, kazhka wis tiek ishmaschiau...
kurie mexta sia grupe parasykite 3 mekstamiausias dainas,ir kodel butent tos dainos o ne kitos. man idomi jusu nuomone.
mano sios:
1. "The Anthem" nes puiki uzvedanti melodija ir kas svarbiausia - zodziai. .gc visos dainos yra su protingais lyricais,bet dainoje the anthem tai jauciasi labiausiai.
2. "The Young and The Hopeless": praktiskai tas pats - gera melodija ir nuosirdus zodziai
3. "The Day That I Die" - iskirtine gc daina,skambanti skirtingai nei dauguma kitu. .
p.s. nerasykite i sia tema tokiu dalyku kaip "gc mano manymu yra sh" ir etc.. cia skirta tiems kas meksta GC
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 19 d. 09:18:08
i just wanna live
predictable
2005 m. birželio 13 d. 09:52:44
2.I jusy wanna live
3.The day that Idie
2005 m. birželio 12 d. 20:12:40
1. I jus wanna live (mano braskius
2. Girls and Boys (graziai Joel'is soka su tom bobutem)
3. We Believe (nzn seip jausmingas
2005 m. birželio 8 d. 22:20:22
2)girls and boys...hehe...nu ne viskas ten tiesa,bet visvien..
3)the anthem..arba i just wanna live..hm..siaip sunku tik tris parasyt..
2005 m. birželio 8 d. 18:52:08
Boys and girls
I just wanna live
2005 m. birželio 8 d. 18:38:52
"Little Things" tiesiog tokia vercianti nusispjauti i viska, o be to ir pati istorija, atskleidziama dainoje yra idomi...
"The Anthem" uzvedanti, linksma, nu tokia rock on!
Zodziu dar labai norejau cia kur nors ipaishyt "Hold On" ie "Life Styles Of Rich And Famous" nes jos irgi unreal!
GC tikrai nebloga grupe, faini vyrukai!
2005 m. birželio 8 d. 07:49:22
Moving on
The Anthem
2005 m. birželio 7 d. 18:42:28
2. ''Predictable'' jausminga, nuostabi daina
3. ,,Girls And Boys'' fun daina...
2005 m. birželio 6 d. 16:42:03
2.meet my maker
3.SOS
[kaip tychia wisos ish paskutinio CD, bet ir ish kitu patinka daug.... kaip my bloody valentine ir kt....
2005 m. birželio 6 d. 16:34:22
1. I Just Wanna Live
2. Girls And Boys
3. The Anthem
2005 m. birželio 6 d. 16:21:29
2.The Day That I Die
3.I Want Candy
2005 m. birželio 6 d. 16:03:05
3. "The Day That I Die" - iskirtine gc daina,skambanti skirtingai nei dauguma kitu. .
manau zhinau kodel 'The Day That I Die' tau skamba kitajp... taj juk gryna benji kuryba [net dajnuoja pats] joel'as prie shitos dajnos ne pirshto neprikisho... wa del to ji skamba skirtingaj...
mano Top3:
gal...
1. 'Lifestyles Of The Rich & Famous'... pirma mano ishgirsta G.Ch. dajna... gal del to ji ir liko tokia swarbi man...
2. 'Hold On'... gal net ne tiek muzika kiek textas... nerealios mintys... lb artima ir pazhystama
3. 'S.O.S.' arba 'The Truth' lb mielos dajnytes... nors 'S.O.S.' textas turi truputi gilesne rejkshme...
shejp nelengwas klausimas... jej butu top 40 taj lajswaj parashychiau, o shitas...
2005 m. birželio 6 d. 09:41:14
2. "Hold On"
3. "Predictible"
2005 m. birželio 5 d. 20:50:33
* I just wanna live
* The anthem
2005 m. birželio 5 d. 10:26:45
mano sios:
1. "The Anthem" nes puiki uzvedanti melodija ir kas svarbiausia - zodziai. .gc visos dainos yra su protingais lyricais,bet dainoje the anthem tai jauciasi labiausiai.
2. "The Young and The Hopeless": praktiskai tas pats - gera melodija ir nuosirdus zodziai
p.s. nerasykite i sia tema tokiu dalyku kaip "gc mano manymu yra sh" ir etc.. cia skirta tiems kas meksta GC