Dabar matyt jau galiu laikyti šią grupę visiškai viena mėgstamiausių, nes ilgai negalėjau susigyventi su jų albumu "Remagine", tačiau dabar jis kažkaip suaugo manyje. Puikiai klausosi.
After Forever pasirašė sutarti su nuclear blast records...tai didžiulis žingsnis pirmyn promoucijos atžvilgiu... Manau jie tikrai gali tapti tokie pat populiarūs kaip ir Within temptation... Naujo albumo įrašai taip pat vyksta puikiai ir jis bus išleistas jau ateinanti pavasari. Sprendžiant iš demo video turėtu skambėti nuostabiai...
tai vat chebra kur jusu nuomones??? as tai galiu pasakyt kad naujas ju albumas remagine mane ir suzavejo ir nuvyle...jau aisku kad jie pataps symphonic power metal grupe bet man labiau patiko jie gothic metal kategorijoje...
Apie After Forever galiu pasakyti tik tiek, kad jie, kaip ir daugybė kitų grupių, turėjo gerą startą, tačiau su laiku išsisėmė ir nesuvokia, kad laikas padėti tašką šiame projekte.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 08:00:19
Afetr Forever dabar reik stengtis keiksmazodziu neprivaryt nes man eufrija superine grupe dabar jau kelinta diena kaifuoju o snd tai isvis epogeju paseke...SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirtis > paieskok metalstorm.ee ten prie song by song yra albumas ir parasyta buy arba nueik i ju puslapi
nerandu tos Nemesea grupės.. kokiame saituke galima rasti? aš nepasitikiu tomis failų keitimosi programomis ;/
@depression suprantu tavo potraukį prie visų kabinėtis, man irgi taip būna Tik ne šiandien, todėl prie tavo kategoriškos nuomonės nesikabinėsiu. Tiesa, atsakysiu į tavo klausimą: Epicos esu nusipirkus vieną albumą ir vieną dabar planuoju pirkti. Gal kažkam atrodo pinigų kalimas, o man labai patinka.
Esu girdėjus nemažai, didelio įspūdžio nepaliko. Užkliuvo viena daina- Eccentric. Viskas, nieko ten išskirtinio daugiau nematau. Su Nightwish nėr ko lygint, nes panašumų tarp šių grupių nėra daug. Dėl viršelių originalumo taip pat drįsčiau teigti, kad jie visi yra vieno įkyraus stiliaus- nieko naujo, kas atsispindi ir muzikoje. Per daug nesveikai šaltos spalvos, na, gal išskyrus jų demo. Bet dėl skonio nesiginčyjama.
Dėl Epicos. Kiek, mirtie, tau jų kūrybos teko girdėti? Pati turiu The phantom agony. Dar jie turi išleidę naują, Consign to oblivion. Viskas kitkas- singlai, kažkoks betikslis pinigų kalimas. Antro albumo nė nepirkau, teko perklausyti, ir nusprendžiau, kad geriau už tuos pinigus nusipirksiu kad ir naujas kojines, nes skiriasi tik pavadinimai. Tos pačios muzikos klonavimas. Viskas per daug nušlifuota, kad net nebeįdomu.
lacunacoil> Ką reiškia "nemažas gotikos prieskonis"? Čia kaip Vegeta ar bazilikas? Prieš kažką rašant pasverk žodžius- nes ir supratus netiesiogiai, vis tiek jokios reikšmės.
Tai vat. Šiandien aš jaučiu didžiulį potraukį prie visų kabinėtis ir viską neigti Nieko asmeniško.
jep, reikės pabandyti ir tavo siūlomos grupės dainų parsisiųsti, tikėkimės, patiks.
O WT, kažkodėl maniau, kad yra vokiečiai. Anyway, nepatinka man jie. Balsas kažkoks.. erzinantis.
2009 m. vasario 5 d. 20:04:43
AŠ nežinau nesulaikau emociju...
After Forever išsiskyrė. Dabar negaliu net kalbėt...
2008 m. gruodžio 18 d. 15:08:47
2008 m. sausio 17 d. 14:11:23
2007 m. rugpjūčio 14 d. 20:22:02
2007 m. rugpjūčio 14 d. 20:19:55
2007 m. liepos 6 d. 22:47:37
2006 m. lapkričio 4 d. 14:41:12
After Forever pasirašė sutarti su nuclear blast records...tai didžiulis žingsnis pirmyn promoucijos atžvilgiu... Manau jie tikrai gali tapti tokie pat populiarūs kaip ir Within temptation... Naujo albumo įrašai taip pat vyksta puikiai ir jis bus išleistas jau ateinanti pavasari. Sprendžiant iš demo video turėtu skambėti nuostabiai...
2005 m. lapkričio 26 d. 16:00:16
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:38:32
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:36:04
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:34:34
2005 m. rugpjūčio 22 d. 08:18:50
2005 m. rugpjūčio 19 d. 20:46:13
Mano ausiai After Forever nieko patrauklaus.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 08:00:19
Mirtis > paieskok metalstorm.ee ten prie song by song yra albumas ir parasyta buy arba nueik i ju puslapi
2005 m. birželio 7 d. 19:27:26
nerandu tos Nemesea grupės.. kokiame saituke galima rasti? aš nepasitikiu tomis failų keitimosi programomis ;/
2005 m. birželio 7 d. 07:40:55
man pvz skirtingus stilius turi grot skirtingos grupes o jei tarkim viena grupe ishleis 10 albumu ir visose bus vis kitokia muzika tai neidomu bus
2005 m. birželio 6 d. 20:05:41
2005 m. birželio 6 d. 20:01:40
2005 m. birželio 6 d. 19:42:56
Dėl Epicos. Kiek, mirtie, tau jų kūrybos teko girdėti?
lacunacoil> Ką reiškia "nemažas gotikos prieskonis"? Čia kaip Vegeta ar bazilikas? Prieš kažką rašant pasverk žodžius- nes ir supratus netiesiogiai, vis tiek jokios reikšmės.
Tai vat. Šiandien aš jaučiu didžiulį potraukį prie visų kabinėtis ir viską neigti
2005 m. birželio 6 d. 19:22:51
dar gal reikės pabandyti saituką www.theendrecords.com , ten tikrai nėra brangu. siųsčiausi tik iš visiško skurdo, jeigu niekur nerasiu
jep, reikės pabandyti ir tavo siūlomos grupės dainų parsisiųsti, tikėkimės, patiks.
O WT, kažkodėl maniau, kad yra vokiečiai. Anyway, nepatinka man jie. Balsas kažkoks.. erzinantis.