Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
depression
2005 m. birželio 6 d. 19:17:40
"Ferrume renkasi deatheriai ir blackeriai"
Nuo kada? Muhahahahaha.. Vaike, žinai kiek daug yra metalo rūšių? Ir, galų gale- žinai, kad tame tinklalapyje galima diskutuoti ne vien apie metalą?

Ir nesakyk, kad muzika šiame saite niekam neįdomi- apie ją diskutuoti taip pat sėkmingai galima ir privatuose, tada TOKIE žmonės, kurie neturi ką pasakyt, nekiša savo trigrašio.

2005 m. birželio 6 d. 19:14:59
emptyspiral forume lankausi ir aš
o šiaip ačiū už paminėtą mano vardą, tiesiog mėgstu šiuos stilius, bet pripažįstu, kad mano akiratis nėra itin platus.
sutinku, kad industrial ir gotikinei muzikai Lietuvos interneto platybėse vietos skirta kiek per mažai..

2005 m. birželio 6 d. 18:56:25
bet as ju nemegstu. abieju. as suprantu,kad gotai protingesni ir t.t. bet su gotais as neturiu ka sneket. kaip ir su forsais.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
lacunacoil
2005 m. birželio 6 d. 18:50:58
gal nelygink gotu su forsais

2005 m. birželio 6 d. 18:49:45
vat siandien as pagalvojau kad man i sielia gotai ir forsai prispjaude ir as ju nemegstu. forsai manau visi zino,kodel jie daug kam prispajudo i siela, o del gotu ilgai pasakoti. o jei komentaro neistryne tai gerai.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
LadyPank
2005 m. birželio 6 d. 18:23:45
O as nemanau ,kad galima zmones skirstyti i grupes gotas ne gotas ir t.t....

2005 m. birželio 6 d. 18:22:46
ta prasme kai visi chia pradeda aiskint kas yra gotai
ash pats esu susidares goto supratima ir man gerai

o komentaru neistryne jie liko dienorasty ir yra rodomi pri zhmogaus anketos

2005 m. birželio 6 d. 18:19:32
Kaip suprasti biski kitoks?

2005 m. birželio 6 d. 18:18:25
ash ir esu gotas ish sirdies tik biski kitox

2005 m. birželio 6 d. 18:17:24
mani buvo labai ilgas komentaras bet ji istryne or sth like that u know. vienu zodziu gotikos as nesuprantu, gotika daug kam yra neidomi, o jei ne rockas nebutu nei gotikos nei metalo. ir visi gi zinokm,kad nuo rocko viska prasidejo. taigi lunacoil. sekmes tau.

Atsakyti
LadyPank
2005 m. birželio 6 d. 18:16:53
cia yra visokiu zmoniu ir norint galima susitarsti tuos su kuriais pagal interesus patinka bendrauti....

2005 m. birželio 6 d. 18:10:48
agha, bet cia yra zmoniu kurie klauso kitokia muzika ir su jais galima diskutuoti apie kitokia muzika o tas irgi yra gerai

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
LadyPank
2005 m. birželio 6 d. 18:02:24
Nebutinai tiesiog gotai siek tiek kitaip masto(na bent jau tie kurie yra gotai is sirdies...)

2005 m. birželio 6 d. 18:00:25
chi, tai taip iseina, kad gotai, kol nera atsipalaiave, elgiasi nezmoniskai? keista teorija.

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. birželio 6 d. 17:57:35
ir dar ash nesakau kad klausau vien tik goth metal ar seip metal... tiesiog man sis stilius labiausiai patinka del to ir norejau pasisakyt

2005 m. birželio 6 d. 17:56:19
visi zhmones ir visi kai atsipalaiduoja elgiasi zhmoniskai vat kaip yra

2005 m. birželio 6 d. 17:53:53
"O dar man pasakojo patikimas žmogelis, jog per Didžiąją Kunigunda (čia aš be sarkazmo. Juk renkasi ten bendrų kančių, džiaugsmų vedami) keli gražūs tamsuoliai (tamsuoliai dėl savos juodos aprangos) , kurių protą pakirto alkoholis, dainavo besivoliodami pažemiui : "Tos karštos merginos ir šaltas alus..." Ir nestauk tu man iš nevilties, kai tokios gražios savo juodumu sielos daro tokias kvailystes."

tai pala. jeigtu esi gotas, tai butinai pasigeres turi dainuoti bauhaus - stigmata martyr? arba lugosi's dead? na taip, zinoma. jeigu isigyji pavadinima tai turi laikytis taisykliu, grusti save i remelius. o jeigu ,negink kalakute, tau pageres nuotaika arba islenkes taurele draugu bury uztrauksi ka nors ne gotisko...taigi pasmerks.
nebukit juokingi...

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. birželio 6 d. 17:52:00
ash ir nesiskundziu ash sakau ieskau chia seip skirtingi dalykai

2005 m. birželio 6 d. 17:49:18
mataj, lacunacoil, muzika ner wien gothicrockas ar metalas. rockas, punk rockas, hauz, pop.... tolerancija geras dalykas.
nesiginchiju, man ji irgi prawerstu.
tik nerejkia skustis kad nera bendraminchiu.

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. birželio 6 d. 17:47:02
ne tai as nieko tau ir nesakau tik ziuriu nelabai chiamanekas suprato ka norejau pasakyt

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pergalė Pergalė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

03:41 - einaras13
ooooo, štai ir paviešintas naujasis redaktorius. Reikės išbandyt, atrodo įdomiai, kokybiškiau nei senasis.
21:45 - 4Blackberry
Na kol Alvydas įkėlinėja Scarlett Johansson į mūsų duombazę, aš gal įkelsiu dar nesukeltus Black Sabbath dainų video besiklausant.
20:03 - einaras13
Be to, pirmą kartą po 4 metų pertraukos įsijungiau My Dark Reflections of Life And Death. Beveik nepamiršau šio didelio šmoto, vis dar puikiai atsimenu tas įdomias muzikines temas.
20:02 - einaras13
Man patinka Alvydo awareness apie įdomias muzikinio pasaulio naujienas. Va nežinojau, kad Green Carnation turi parengę naują leidinį, labai įdomu, labai laukiu.
19:56 - einaras13
Aš tai gal jau kokį ketvirtadienį pastebėjau. Bet tada dar tebuvo kas kažkelintam embed'ui. Šiandien atrodo niekas neužsikrauna.
19:55 - 4Blackberry
Yup. Bet tik šiandien atsirado.
19:53 - einaras13
Nors ne tik music'e, pasirodo apskritai. Mano wordpress blog'e irgi Spotify neužkrauna.
19:49 - einaras13
Ar jūs irgi gaunat Spotify embed'ams music'e upstream request timeout / no healthy upstream error'us pastarosiomis dienomis? Nesuprantu, ar problema on my end, ar globali. Lygtais internetas stabilus ir su naršykle viskas tvarkoj, tai nežinau.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:25 - Silentist
ranka ištiesk
krentančiam paukščiui
veidą atsuk
gęstančiai saulei
mano daina
numirusiai meilei
nesuprantama
nemylinči ai sielai
Daugiau