Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Cry_Die (Užblokuotas)
2006 m. vasario 6 d. 16:36:54
Visu pirma ji nebuvo apkaltinta Kurt`o nuzudymu..(Iron_Meal)-vel mali .....?)
Kas liecia Unplugged kokybe - sutinku su ta nuomone ,kad tai vienas prasciausiu Unplugged ..Nepaisant to - Pennyroyal Tea sumaste pagrot - jai ta daina sushikt.. neisheina sudainuoti gerai..Na va..Kas liecia mano nuomone apie Hole - ji yra mano trejetuke Geriausiu grupiu.
Noriu paklaust - ar kas buvot praeita 6tadieni bix?-atsimenu kai iejau ,ishgirdau ,kad kazkas ant scenos Hole grojo - bet pakankamai girtas buvau ir nuejau ,ir neatsimenu net koki gabala grojo..Na toks tas klausimas
Neskaitant, kad ji buvo Kurto zmona, ir apkaltinta jo nuzudimu kaip dainininke nera bloga... O apie visa grupe nadaug ka galiu pasakyt, nes turejau tik kelias hole dainas... Todel nieko ir nesakysiu...
Man žiauriai patinka vokalistės balsas., toks tikrai išskirtinis. Ypač tai girdisi dainoje "Doll Parts". .ši gal mano mėkstamiausia yra. Dabar siunčiuosi daugiau Hole dainų, nes kolkas tik kelias girdėjęs. .bet apskritai visos patiko.
Man labai patinka tas Hole isteriskumas dainose. Isteriskas vokalas, dar ju gitaros tokios "ausi reziancios", sintetinio skambesio siek tiek... uch, man patinka. pykciui isliet labai tinka!!! aghhrhhmt!!!
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
labai gerai,kad vieno zmogaus kaip ir netiesiogiai ikalbeta parsisiunciau jos muzikos (respect'as Dirty_thing )....
visuomet maniau, kad Courtney tikra idiote ir tiesiog nieko cia nebepridesi, taciau ka kita butu galima pasakyti apie muzika ir vokala.jis tikrai
kelios dainos visai nieko....
o hole ziuriu vel nerimsta
nu mergyt tu duodi
i wish that you would just leave
because your presence still lingers here
and it won't leave me alone
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 6 d. 16:36:54
Kas liecia Unplugged kokybe - sutinku su ta nuomone ,kad tai vienas prasciausiu Unplugged
Noriu paklaust - ar kas buvot praeita 6tadieni bix?-atsimenu kai iejau ,ishgirdau ,kad kazkas ant scenos Hole grojo - bet pakankamai girtas buvau ir nuejau ,ir neatsimenu net koki gabala grojo..Na toks tas klausimas
2006 m. vasario 6 d. 07:39:12
2006 m. vasario 5 d. 17:31:15
2006 m. vasario 5 d. 17:18:57
2005 m. lapkričio 2 d. 08:13:28
ir visada bus :}
2005 m. rugsėjo 1 d. 14:48:18
2005 m. rugsėjo 1 d. 14:34:19
2005 m. rugpjūčio 31 d. 20:28:40
2005 m. liepos 25 d. 14:41:26
2005 m. liepos 25 d. 10:45:09
2005 m. liepos 18 d. 08:54:58
2005 m. liepos 17 d. 20:12:07
2005 m. liepos 9 d. 19:07:13
pamaciau musice, kad siandien jos gimsas=]
2005 m. liepos 4 d. 12:06:16
2005 m. birželio 30 d. 06:01:06
visuomet maniau, kad Courtney tikra idiote ir tiesiog nieko cia nebepridesi, taciau ka kita butu galima pasakyti apie muzika ir vokala.jis tikrai
2005 m. birželio 25 d. 20:02:58
2005 m. birželio 25 d. 20:01:35
2005 m. birželio 25 d. 16:34:25
2005 m. birželio 25 d. 15:39:12
o hole ziuriu vel nerimsta
nu mergyt tu duodi
2005 m. birželio 24 d. 11:26:02