nu as pvz tai tikrai gyvai noreciau grot, ypac tokiu daiktu nei tau vieluos kaip per midi nei ka, man atrodo tu jo ilgai dar neparduosi suprantu yamahos kokios, o JP8000 tai cia daiktu daiktas
blastzone, geri tie sintezatoriai, tik tokie dalykai gan greit sensta ir paskui jei noresi parduot , turesi labai dideliu nuostoliu po keliu metu.. o tu gal zadi jais grot gyvai ar kaip? nes jeigu tik irashams , tai gali rast nemazai dalyku ne ka blogesnes kokybes ir be tokiu dideliu pinigu..!
nieko apie tai neismanau.
tik zinau,akd klavisiniais pats tikrai gaLETUM ISMOKT. NESUNKU. tik darbo reikia
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
zavas, aparatu visokiu apie kuriuos gerai shneka ash tau galiu "n" rast visokiu.. chia dar zinai, nevisada ir zinai kas rasho..
geriau paklausk saves ko tau ishtiesu reikia, ir kaip tu ruoshies su visais tais prietaisais dirbt.. o paskui jau galvok ka pirkt.. beleko prisipirkt labai paprasta.. tik paskui jei pamatysi kad tau visgi tai nera labai reikalinga, tai gali but labai sunku parduot, o pinigai nemazi visgi..
shiaip manau gerai apie ta dalyka, bet tai tik sprendziu ish to a rasho.. nes pats bandes nesu.. klausymas tik ar tu ishnaudosi ta aparata.. na bent jau ash tai nepirkchiau..
o kodel tu nusiziurejai butent toki aparata.. ?
tai del to nieks tikrai nesiginchyja, uz integruota turbut praschiau ir nerastum nieko.. shiaip tai jei tik savo malonumui, tai koks skirtumas ishtikro.. svarbu kad muzikiniu minchiu butu.. jei tau uztenka tokios kortos, tai ir valio..
realybe tokia, kad tokios kortos kur gali nusipirkt kompiuteriu parduotuvej realiai nedirba net ir 16 bitu.. ten tos kortos tinka labiau gal buitiniam tik naudojimam..
aplamai yra kur kas labiau uz tuos bit'us girdisi HZ .. 44.1, 48, 96....khz.. shiaip pilna ten visokios velniavos... ten jau yra fizika, ir labai priklauso nuo to kaip viskas pagaminta.. tu gali nusistatyt su neprofesionalia korta dirbt tarkim 44.1KZ ir 16 bit'u, ir taip pat 44.1kz ir 16 bit su profesionalia.. ir skirtumas tikrai didziulis butu..
chia zinai, kaip buna ant pvz pigiu magnetofonu rasho kiek watt galingumas kolonkiu ir pan.. o realiai, tai daznai net ir puses tiesos nera visame tame..
Whaterver Ir kokia gi ten realybe ?
Sutinku, kad gal ir as neishgirsiu skyrtumo tarp 16 ir 24 naudojant parastas kalashas ir t.t., gal cia reikia kazko ypatingo ir PRO
Taigi, nesu as profas ir nesigynchiju su tavimi, tik konstatuoju fakta, kad zymiai geru ji veikia negu integruota
Ir as tikrai abejoju kad kazkas po puzmecio pirktu kokia Pro korta, pradziai uztek ir parastos
Beje kiek zinau pati pigeusia ko lkas Pro korta lygtais nuo 700lt ar pan, tep kad...
tik nereikia klaidint zmoniu, kad tokia creative korta yra 24 bit.. ten tik rasho taip, o ishtiesu ten realybe visai kitokia.. ir aplamai daug yra kitu svarbesniu kortoj dalyku uz tuos bitus..
o uz integruota sutinku kad geriau.. tik ar verta mest pinigus, jei yra rimtu planu pradet dirbt su muzika ir po kokio pusmechio ar metu vel pirkt kazka rimtesnio..
House_martin, visu pirma noriu tau patarti, kad isigytum DAR 256 ram
Nes pas man ir tai 512 , bet kai reasone pasileidi ishkart kokius 10-14 takeliu... ir tai stringa, nors kompas gan galingas ( P4 HT 2.6 ghz )
Del klavos.. as taip at naudoju evo 49 ir laibai esu patenkintas, man jos uztenka ( prfams gal ji ir per siplna )
Garso korta.. turiu creative Extigy 5.1, 24bit isorine, taip pat nesiskundziu.
Garsas tikrai geresnis negu integruotos, pzv, kai irasineju vocala nesigirdi jokiu triuksmu, kaip budavo seneu su integruota
na sunku pasakyt kokia klaviatura tau butu pirkt geriausia.. manau nera ypatingai didelio skirtumo, jei klavisai bus jautrus paspaudimo stiprumui ir bus patogu grot...
o del to velavimo... kitaip tariant "latency" , taip tai priklauso nuo kortos.. dar kartais ir nuo pc, programos ar instrumento kuri naudoji grodamas. na manau tu jei pirktum tokia pachia primityviausia klaviatura (beje US ji kainuoja apie 50$) , tai dar i ta suma ispraustum ir kokia korta kuri jau butu bent pritaikyta dirbt su muzika..
jei turi pazystamu US, kurie atsiust galetu tau kazka.. , tai ten aplamai gali gan pigiai ir neblogai prasisukt, nes smarkiai pigiau viskas! ziurek, gal dar ir kokios nors kolonkes isheitu..
ir tikriausiai, jei nemoki groti ir siaip tokiuose dalykuose nesigaudai, koks nors evolution eKeys 49 (uz 300) nebutu blogas pasirinkimas?
ir dar toki klausima turiu - kazkur nugirdau, kad nuo garso kortos priklauso velavimas tarp klaviso paspaudimo ir paties iseinanciojo garso. tai tiesa? ir ar toks velavimas is viso egzistuoja? jei taip, tai bent jau kaip man atrodo, pats grojimas truputi komplikuotas turetu buti. ar ne?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 17 d. 17:10:13
2005 m. birželio 17 d. 17:06:48
2005 m. birželio 17 d. 14:26:05
2005 m. birželio 17 d. 10:48:05
tik zinau,akd klavisiniais pats tikrai gaLETUM ISMOKT. NESUNKU. tik darbo reikia
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 17 d. 10:39:14
Bet as esu nusiziurejes Acces virus C ir Jp-8000
Tik reix daug daug bapkiu kol jie pas man bus
2005 m. birželio 15 d. 17:33:05
geriau paklausk saves ko tau ishtiesu reikia, ir kaip tu ruoshies su visais tais prietaisais dirbt.. o paskui jau galvok ka pirkt.. beleko prisipirkt labai paprasta.. tik paskui jei pamatysi kad tau visgi tai nera labai reikalinga, tai gali but labai sunku parduot, o pinigai nemazi visgi..
2005 m. birželio 14 d. 19:41:35
o kodel tu nusiziurejai butent toki aparata.. ?
2005 m. birželio 13 d. 22:28:38
kai bapkiu turesiu tai galvoju ji pirkt, arba Creamware Scope
2005 m. birželio 13 d. 16:46:01
2005 m. birželio 13 d. 11:22:22
2005 m. birželio 12 d. 19:16:48
2005 m. birželio 12 d. 10:30:01
2005 m. birželio 9 d. 17:00:57
aplamai yra kur kas labiau uz tuos bit'us girdisi HZ .. 44.1, 48, 96....khz.. shiaip pilna ten visokios velniavos... ten jau yra fizika, ir labai priklauso nuo to kaip viskas pagaminta.. tu gali nusistatyt su neprofesionalia korta dirbt tarkim 44.1KZ ir 16 bit'u, ir taip pat 44.1kz ir 16 bit su profesionalia.. ir skirtumas tikrai didziulis butu..
chia zinai, kaip buna ant pvz pigiu magnetofonu rasho kiek watt galingumas kolonkiu ir pan.. o realiai, tai daznai net ir puses tiesos nera visame tame..
2005 m. birželio 9 d. 13:26:44
Sutinku, kad gal ir as neishgirsiu skyrtumo tarp 16 ir 24 naudojant parastas kalashas ir t.t., gal cia reikia kazko ypatingo ir PRO
Taigi, nesu as profas ir nesigynchiju su tavimi, tik konstatuoju fakta, kad zymiai geru ji veikia negu integruota
Ir as tikrai abejoju kad kazkas po puzmecio pirktu kokia Pro korta, pradziai uztek ir parastos
Beje kiek zinau pati pigeusia ko lkas Pro korta lygtais nuo 700lt ar pan, tep kad...
2005 m. birželio 8 d. 12:06:20
o uz integruota sutinku kad geriau.. tik ar verta mest pinigus, jei yra rimtu planu pradet dirbt su muzika ir po kokio pusmechio ar metu vel pirkt kazka rimtesnio..
2005 m. birželio 8 d. 10:31:36
Nes pas man ir tai 512 , bet kai reasone pasileidi ishkart kokius 10-14 takeliu... ir tai stringa, nors kompas gan galingas ( P4 HT 2.6 ghz )
Del klavos.. as taip at naudoju evo 49 ir laibai esu patenkintas, man jos uztenka
Garso korta.. turiu creative Extigy 5.1, 24bit isorine, taip pat nesiskundziu.
Garsas tikrai geresnis negu integruotos, pzv, kai irasineju vocala nesigirdi jokiu triuksmu, kaip budavo seneu su integruota
2005 m. birželio 7 d. 20:14:22
o del to velavimo... kitaip tariant "latency" , taip tai priklauso nuo kortos.. dar kartais ir nuo pc, programos ar instrumento kuri naudoji grodamas. na manau tu jei pirktum tokia pachia primityviausia klaviatura (beje US ji kainuoja apie 50$) , tai dar i ta suma ispraustum ir kokia korta kuri jau butu bent pritaikyta dirbt su muzika..
jei turi pazystamu US, kurie atsiust galetu tau kazka.. , tai ten aplamai gali gan pigiai ir neblogai prasisukt, nes smarkiai pigiau viskas! ziurek, gal dar ir kokios nors kolonkes isheitu..
2005 m. birželio 7 d. 17:23:43
ir dar toki klausima turiu - kazkur nugirdau, kad nuo garso kortos priklauso velavimas tarp klaviso paspaudimo ir paties iseinanciojo garso. tai tiesa? ir ar toks velavimas is viso egzistuoja? jei taip, tai bent jau kaip man atrodo, pats grojimas truputi komplikuotas turetu buti. ar ne?
2005 m. birželio 7 d. 17:13:21
[;
2005 m. birželio 7 d. 14:16:43