manau nusipirk midi klaviatura ir ishmok bent kazkiek ja grot.. tavo padetis dabar tokia, kad tu vistiek kokybes negali turet, todel susitelkt patarchiau i muzikine puse, t.y. kuryba..
tai va, mano visa muzikinė kuryba vyksta tokioj istemoj:
reason 2.5
PC: P4 1,6; 256 ram, integruota garso korta, ir paprastutės kolenėlės.
ir tarkim turiu 1000 litų, kurios galiu skirti šiam reikalui (nedaug, bet... pradžiai). taigi kaip man geriau tuos pinigus išsvaistyt: midi klava (nors groti klavišiniais nemoku, bet labai norečiau išmokti - išvis įmanoma tai savarankiškai padaryti?), garso korta, paprastesnės kolonėlės ar ausinės?
veikiausiai garso kortą geresnę įsigijęs nepajusiu didelio skirtumo dėl trūkumo kur tą garsą išvest... tas pats su ausinėm, jei liks integruota garso korta...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 7 d. 14:10:57
2005 m. birželio 6 d. 20:54:29
reason 2.5
PC: P4 1,6; 256 ram, integruota garso korta, ir paprastutės kolenėlės.
ir tarkim turiu 1000 litų, kurios galiu skirti šiam reikalui (nedaug, bet... pradžiai). taigi kaip man geriau tuos pinigus išsvaistyt: midi klava (nors groti klavišiniais nemoku, bet labai norečiau išmokti - išvis įmanoma tai savarankiškai padaryti?), garso korta, paprastesnės kolonėlės ar ausinės?
veikiausiai garso kortą geresnę įsigijęs nepajusiu didelio skirtumo dėl trūkumo kur tą garsą išvest... tas pats su ausinėm, jei liks integruota garso korta...