DrAcOoLyTe rašė: nu va mano mylimiausia grupe kuria as megstu aptarineti pati grupe tikras sudasAs perskaiciau visa foruma nuo pradzios iki galo ir suvokiau: kad zmones pamete galvas kad tik kazkokios NIEKO NEISSKIRTINEs mergos atkreiptu demesi! Nu ir kas ir as galiu uzlipus ant senos pabliauti kaip karve ir ka jau garbinsit? stop as vertinu zmones kitaip! kur jus matot cia dainavima sorry bet tikrai atsistoja pasitampo su fonograma "padainuoja" ir viskas jos dievaites! taip galiu ir as! galiu pasakyti gero tik tiek kad jos sauniai paverge zmones... atsipeikekit zmones! as suprasciau jei cia butu tokio lygio ZVAIGZDE kai Madona, Eminemas... Nu tada turbut ir as lb noreciau kad jie bent pasisveikintu! bet tos mokinukes tera tik zinomos lietuvoje kaip pop atlikejos ir tiek...nors ir cia as drystu paneigti jog jos ne dainuoja ant scenos o tik stypcioja! nes su fonograma dainuoti gali ...zmones atsipeikekit! kodel jos populiarios?VISI kas nori...ir labai vertinu tuos zmones kurie gyvai dainuoja! aisku tokiu nera dauk bet vistiek...
tu lygini su tokio ryskumo zwaigzdemis kaip madona ir panasiai bet palygink metus scenojo ir madonos metus su mokinukiu.jei nznai tai wyriausiai mokinukiai 17metu o kiek madonai gal zinai? galbut tokiu metu budamos kaip madona kaikurios taip pat spindes ryskiai kaip ir madona ar eminemas juk joms yra pranasaujama labai gera ateitis ta pranasauja net kaikurios pasaulio zwaigzdes
nu va mano mylimiausia grupe kuria as megstu aptarineti pati grupe tikras sudasAs perskaiciau visa foruma nuo pradzios iki galo ir suvokiau: kad zmones pamete galvas kad tik kazkokios NIEKO NEISSKIRTINEs mergos atkreiptu demesi! Nu ir kas ir as galiu uzlipus ant senos pabliauti kaip karve ir ka jau garbinsit? stop as vertinu zmones kitaip! kur jus matot cia dainavima sorry bet tikrai atsistoja pasitampo su fonograma "padainuoja" ir viskas jos dievaites! taip galiu ir as! galiu pasakyti gero tik tiek kad jos sauniai paverge zmones... atsipeikekit zmones! as suprasciau jei cia butu tokio lygio ZVAIGZDE kai Madona, Eminemas... Nu tada turbut ir as lb noreciau kad jie bent pasisveikintu! bet tos mokinukes tera tik zinomos lietuvoje kaip pop atlikejos ir tiek...nors ir cia as drystu paneigti jog jos ne dainuoja ant scenos o tik stypcioja! nes su fonograma dainuoti gali ...zmones atsipeikekit! kodel jos populiarios?VISI kas nori...ir labai vertinu tuos zmones kurie gyvai dainuoja! aisku tokiu nera dauk bet vistiek...
shejp ka ash zhinau, man neatrodo lb drawgishka wisiems ishpliurpt apie gawta mejles lajshka...... juk jejgu gawaj, taj jis tawo, ir niekam dawgiaw nerejk zhinot...... durnos tos bobos..... tik girtis mok, dawgiaw nieko ;/
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2005 m. spalio 16 d. 16:30:18
2005 m. liepos 19 d. 15:38:46
2005 m. liepos 18 d. 16:35:51
nu va mano mylimiausia grupe kuria as megstu aptarineti
tu lygini su tokio ryskumo zwaigzdemis kaip madona ir panasiai bet palygink metus scenojo ir madonos metus su mokinukiu.jei nznai tai wyriausiai mokinukiai 17metu o kiek madonai gal zinai? galbut tokiu metu budamos kaip madona kaikurios taip pat spindes ryskiai kaip ir madona ar eminemas juk joms yra pranasaujama labai gera ateitis ta pranasauja net kaikurios pasaulio zwaigzdes
2005 m. liepos 2 d. 07:00:25
2005 m. birželio 26 d. 15:22:42
2005 m. birželio 26 d. 15:20:20
2005 m. birželio 26 d. 10:27:35
2005 m. birželio 26 d. 09:17:10
2005 m. birželio 26 d. 05:17:54
2005 m. birželio 25 d. 20:44:25
2005 m. birželio 24 d. 18:04:35
2005 m. birželio 24 d. 17:55:04
2005 m. birželio 24 d. 16:53:48
2005 m. birželio 24 d. 11:12:44
2005 m. birželio 24 d. 08:05:59