Bet su amzhium keiciasi ir muzikinis supratimas,nes dabar tie gabalai kaip ''kiemas'',''ciulpk tu''ir pan.kelia juoka.Jei jis dabar taip varytu abejoju ar kuris nors normalus repo gerbejas ju klausytu.O kai buvo kokiu 10-11m.tai atrode labai kruta...Beje kas ish musu budamas kokiu5-8m.neklause pvz kokiu nors ten"Telebimbam''ir abejoju ar kas juos klauso suauges(ishimtis:jei turi savo vaiku arba mazhu broliu ar seseru).
kaktooz rašė: kazhkada kai dar buvau pyplys klausiau ju albumus,tada atrode kad jie labai kietai varo,dfabar ish to ima juokas,o paskutiniu metu ju ishvis neklausau,nes shirdis linksta labiau(zhymiai labiau)prie repo arba reggae nei prie house arba techno,ka ir groja sel.Nors mano nuomone ju radijiniai gabalai yra tiesiog geros kokybes popmuzika
bet vis tiek patiko tau jie
kazhkada kai dar buvau pyplys klausiau ju albumus,tada atrode kad jie labai kietai varo,dfabar ish to ima juokas,o paskutiniu metu ju ishvis neklausau,nes shirdis linksta labiau(zhymiai labiau)prie repo arba reggae nei prie house arba techno,ka ir groja sel.Nors mano nuomone ju radijiniai gabalai yra tiesiog geros kokybes popmuzika
hehe...gal tu ir teisi...bet visvien neapsimoka skleist sita tiesa...visvien nieko irodyt neiseis...
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
hm...net nzn...atsimenu anksciau kelios dainos man visai patiko...
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
DefLeppard----> mano sesuo turejo 'garbes' pabendraut su SEL'u tai ispudis buvo ne per geriausias....
o atsakant i tema, taip, manau kad pritilo, bet man tas pats nes ju neklausau ir nesvarbu man
Nieko apie juos gero negaliu pasakyt. Gal tik tiek gerai, kad kai Lietuva budo, jie pradejo kurti kazhka naujo. Dar pati budama mazhyte mazhyte prisimenu kaip jaunimui jie patiko. Nemirtinga klasika man liko "Leisk" ir "Saules miestas". O db... Db Egis pasidare visishkai nepakenchiama persona. Gerbejus gatvej nx siuntineja, vaikshto apsiputes, o ir muzika virto kazhkuo kitu. Niekad neklausychiau tokios muzikos ir net nzn ar ne geriau butu, kad SEL nebebutu. Kad ir kiek jie RC apdovanojimu laimi.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2005 m. liepos 13 d. 05:20:58
2005 m. liepos 12 d. 12:39:40
kazhkada kai dar buvau pyplys klausiau ju albumus,tada atrode kad jie labai kietai varo,dfabar ish to ima juokas,o paskutiniu metu ju ishvis neklausau,nes shirdis linksta labiau(zhymiai labiau)prie repo arba reggae nei prie house arba techno,ka ir groja sel.Nors mano nuomone ju radijiniai gabalai yra tiesiog geros kokybes popmuzika
bet vis tiek patiko tau jie
2005 m. liepos 12 d. 07:15:44
2005 m. liepos 11 d. 12:02:49
2005 m. liepos 8 d. 15:21:00
"Saulės Miestas" - kažkas nerealaus...
jo.. geriausia sel daina
2005 m. liepos 8 d. 15:11:01
2005 m. birželio 20 d. 12:25:54
2005 m. birželio 16 d. 09:50:39
2005 m. birželio 10 d. 12:26:26
2005 m. birželio 10 d. 03:18:32
2005 m. birželio 9 d. 22:36:42
hehe...gal tu ir teisi...bet visvien neapsimoka skleist sita tiesa.
nes wiskaz jau n kartu irodyta.. bet as lankyciausi toj discusijoj
2005 m. birželio 9 d. 22:30:24
2005 m. birželio 9 d. 22:06:28
bavarija 100 kartu geriau
ne ne ir dar karta ne.. dabar turesiu paskuj tawe i kiekwiena tema begioti ir nejgti ta pacia fraze?
ok, as netingiu
ej, sukuriam tema "Bavarija simta kartu blogiau uz bet kokia grupe"???
2005 m. birželio 9 d. 22:02:54
2005 m. birželio 9 d. 21:55:34
2005 m. birželio 9 d. 21:53:08
bavarija 100 kartu geriau
ne ne ir dar karta ne.. dabar turesiu paskuj tawe i kiekwiena tema begioti ir nejgti ta pacia fraze?
ok, as netingiu
2005 m. birželio 9 d. 21:00:17
2005 m. birželio 9 d. 20:55:49
2005 m. birželio 9 d. 17:58:30
o atsakant i tema, taip, manau kad pritilo, bet man tas pats nes ju neklausau ir nesvarbu man
2005 m. birželio 9 d. 12:51:55