Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar esi įsivėrus/ęs auskarų? Kur ir kiek?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LustaEtano
2010 m. kovo 25 d. 04:22:45
Xpo rašė:
Ne, man ir atrodo kad veriasi neatradę savęs ir intelekto skurdo ir taip toliau. O aš žinokit, daugel knygų skaitęs...

Beje, pačios fotkės gražios.

jeckau, na gal tik nereikia.. patikėk aš ir ne vieną ir ne dvi knygas skaičiusi, visokių nuomonių yra.

(mano ne tik nuotraukos gražios, aš pati graži )

2010 m. kovo 25 d. 00:26:34
LustaEtano rašė:
Stripped rašė:
Odai tos nublizgintos vinys sveikatos neprideda... Niekada taip neišsidirbinėsiu su savo kūnu.Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai...

Man atrodo pas pati intelektas per daug nuslopintas.
Jūsų žiniai auskarus veriasi ir jūsų matavimais sakant suaugę žmonės.
Tai skonio reikalas, kam gražu kam ne. Bet pasakymas "Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai..." tikrai čia ižeidė ne vieną žmogų...

Patikėk,tie žmonės kurie,mane čia pažysta nuo seno,įsižeisti nuo mano kategoriškų piktkomentarių jau nebemoka...

2010 m. kovo 25 d. 00:10:19
LustaEtano rašė:
Stripped rašė:
Odai tos nublizgintos vinys sveikatos neprideda... Niekada taip neišsidirbinėsiu su savo kūnu.Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai...

Tai skonio reikalas, kam gražu kam ne. Bet pasakymas "Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai..." tikrai čia ižeidė ne vieną žmogų...

Vienintelis tikrai gražus dalykas - nuogas kūnas.Ir jokie metalai subadyti į tą kūną,tikro jo grožio nepakeis.

2010 m. kovo 25 d. 00:05:00
dirge rašė:
Stripped rašė:
Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai...

Ar tu cia mane ironizuoji ar istiesu turi tokia kategoriska nuomone?

Tai mano nuomonė,gal būt šiek tiek perlenkta.

2010 m. kovo 25 d. 00:03:24
Stripped rašė:
Tai aplamai veriasi auskarus tik tie,kas nebežino ką veikti su pinigais,neatradę savęs,intelekto skurdo ir dvasinio bomžyno nuslopinti paaugliai...

Ar tu cia mane ironizuoji ar istiesu turi tokia kategoriska nuomone?

Atsakyti
GyvenimoTiesa
2010 m. kovo 24 d. 20:35:36
na, auskaras nosyje tikrai, mano akimis, nežavi. Ir šiaip nepraktiška, gi trukdo jis nosiai krapštyti, argi ne?

2010 m. kovo 24 d. 20:11:00
Xpo rašė:
Ne, man ir atrodo kad veriasi neatradę savęs ir intelekto skurdo ir taip toliau. O aš žinokit, daugel knygų skaitęs...

cia pagal tavo logika 90% moteriskiu tupos ane?

Atsakyti
Problematique
2010 m. kovo 24 d. 19:04:44
Man auskarai yra gražu, bet kas per daug, tas nesveika - visi žino. Manau, veide turėti daugiau nei 1 jau per daug. Žaviai atrodo auskaras nosy (pati turiu) ne tik paaugliams, kurie tikrai kartais prisiveria per daug, o ir suaugusioms moterims. Tai šiek tiek išskiria iš kitų. Vis dėlto, prisiminkim, kur gyvenam. Čia ne kokia Danija ar dar kas, kad visiem būtų nusispjaut, kaip atrodai. Gali kam nors nepatikti tavo metalai veide ar dar kur, sugalvos, ir vietoj papuošalo bus tik tuščia žaizda.

Atsakyti
Xpo
2010 m. kovo 24 d. 18:59:21

Atsakyti
LustaEtano
2010 m. kovo 24 d. 18:32:41
Stripped rašė:

2010 m. kovo 24 d. 16:13:47
chzarija rašė:
Turėjau įsivėrusi 9 į ausis (8 vienoje ausy ir 1 kitoje), nosyje, lūpoje net 3 kartus, visus pati vėriausi, bet visus kartus per žemai ir pjovė labai, o dar kai išplėšė trys forsiukai tai nebevėriau jau 4 kartą Dabar turiu tik ausyse 3, bamboje ir liežuvyje (irgi pati vėriausi), bet lūpoje tai žiauriai gražu auskariukas

į liežuvvį pati vėreisi?D

2010 m. kovo 24 d. 15:11:24

2010 m. kovo 24 d. 11:08:35
Turėjau įsivėrusi 9 į ausis (8 vienoje ausy ir 1 kitoje), nosyje, lūpoje net 3 kartus, visus pati vėriausi, bet visus kartus per žemai ir pjovė labai, o dar kai išplėšė trys forsiukai tai nebevėriau jau 4 kartą Dabar turiu tik ausyse 3, bamboje ir liežuvyje (irgi pati vėriausi), bet lūpoje tai žiauriai gražu auskariukas

2010 m. kovo 24 d. 02:32:04
čia kur panelė vėrėsi auskarą po lūpa, šaunuolė
Man pačiai po lūpa vėrė "Metro" tūlike xD be užšaldymo, o ta kosmetologė, matyt Drakono ženkle išsilaikė sertifikatą ir pusės dalykų praktiškų nežino...

Pas mane auskariukų daug (buvo daugiau, damn) 4 ausyse, liežuvį, bamboj, po lūpa per vidurį, turėjau antakį, bet mama liepė išsivert... Bjauri boba...
Dar planuoju ateičiai atgal į antakį prasiverti, šiaip septum labai norėčiau, per nosies pertvara taip sakant.

2010 m. sausio 15 d. 14:35:10
LoseControl rašė:
Kaip svaigsti, tai jei rašei apie marozus, tai rašyk, kad apie juos rašai. Nes nieks neaišku. Ir ką, tu tipo esi ne tam pačiam lygį kaip 16mečiai (na, aš nemoku skaityti, tu skaičiuoti - man 15 metų)? Vėl, manai, kad nors jaunas, bet negali nieko protingai sakyti/daryti. Žodžiu, matau, kad reik baigti diskusiją, sėkmės psichologijoj, linkiu tau vieno - draugų, nes tokiems dideliems profesoriams turbūt sunku.
Blemba, kaip lėkštai pasakiau . Bet matosi, kad esi aukščiau kitų.

Aciu uz palinkejima. geru draugu niekada nebus per daugO tau linkiu nebuti tusciu.

Atsakyti
Problematique
2010 m. sausio 14 d. 22:48:33
miculka rašė:
miculka rašė:
Problematique rašė:
miculka rašė:
miculka rašė:
ausyse po viena skylute bet lupoj begalo noreciau

isipilde mano noras!!! vakar isiveriau auskara i lupa, tiesiai po ja per viduri. tik va viena beda, kosmetologe klisa ir isere 3mm desiniau nei turi but;/// tj vat, ryt eisu reikalaut kad isnaujo ivertu kaip turi but

Va todėl ir negalima vertis kosmetologinuose kabinetuose. Kiekvienas milimetras yra svarbu, o čia net 3 pro šalį. Patariu kuo greičiau išsitraukt auskarą (jei vistiek versies iš naujo), kad nepaliktų randelis.

netrauksiu, nes lupa skauda ir neina atsissukt auskaro. o rando nepaliks nes auskaras labai mazytis. o jei ir paliks man px.

vat, buvau pas ta kosmetologe. stai ka man ji pasake :
- tavo lupa per stora ir net ne toj vietoj reikia vertis, as tau jug sakiau kaip turi but. as galiu perverti, man nesunku, bet as negarantuota kad tiesiai iversiu.
susinervinus isejau, nuvariau auskara kita nusipirkau ir nuvariau i motinos darba. tj vat gerai kad mano motike vaistinej dirba. , pasiemaiu kateteri, visokiu dezinferziniu priemoniu ir to kur uzmarina. isiveriau pati ta auskara, tiesiai, visiskai taip kaip norejau ir patenkinta db esu. tj vat negalima pasitiket kazkokiom supi**** kosmetologem.

Lūpa per stora? wtf? Jau 'ant tiek' kvaila ir neišprususi kosmetologė, kad nežino, jog yra ir ilgesnių auskarų. Vertis pačiai nėra labai blogai, jei visos priemonės dezinfekuotos ir tiksliai žinai, kaip viską daryti, tačiau vistiek yra rizika įsiverti kreivai (jeigu veri be žnyplių). Dabar svarbiausia priežiūra - kuo dažniau dezinfekuoti ir valyti žaizdelę.

Atsakyti
LoseControl
2010 m. sausio 14 d. 17:28:32
Kaip svaigsti, tai jei rašei apie marozus, tai rašyk, kad apie juos rašai. Nes nieks neaišku. Ir ką, tu tipo esi ne tam pačiam lygį kaip 16mečiai (na, aš nemoku skaityti, tu skaičiuoti - man 15 metų)? Vėl, manai, kad nors jaunas, bet negali nieko protingai sakyti/daryti. Žodžiu, matau, kad reik baigti diskusiją, sėkmės psichologijoj, linkiu tau vieno - draugų, nes tokiems dideliems profesoriams turbūt sunku.
Blemba, kaip lėkštai pasakiau . Bet matosi, kad esi aukščiau kitų.

Atsakyti
dirge
2010 m. sausio 14 d. 14:42:30
thatsme rašė:
dirge rašė:
Apie isvaizda kalbant man paciai patinka graziai atrodyti ,bet tai neturi nieko bendro su auskarais ant veido, raudonais plaukais ar pan.

Kitaip tariant, jei kitam zmogui grazu ne tas kas tau, tai tas zmogus grozio auka arba turi psichologiniu problemu.
bet siap teiingai mane supratai

Atsakyti
dirge
2010 m. sausio 14 d. 14:41:16
ne, jie tiesiog pries kazka maistauja..bet kaip taisykle viskas su paauglyste praeina.As cia ir likau nesuprasta ,nes visi labai jauni susirinke.

Atsakyti
thatsme
2010 m. sausio 14 d. 14:36:18
dirge rašė:
Apie isvaizda kalbant man paciai patinka graziai atrodyti ,bet tai neturi nieko bendro su auskarais ant veido, raudonais plaukais ar pan.

Kitaip tariant, jei kitam zmogui grazu ne tas kas tau, tai tas zmogus grozio auka arba turi psichologiniu problemu.

Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ... 16
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rolandas77 Sex Pistols My Way
 Sex Pistols
 gruodžio pabaigoj į koncą :D
Sahja ATB Gold (su JanSoon)
 ATB

Very_crazy_enough Tangerine Dream The Courage To Lose
 Tangerine Dream

Konditerijus Tame Impala Posthumous Forgiveness
 Tame Impala

Šiuo metu vertiname

Jethro Tull Jethro Tull
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1611
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 104574