as turiu lupoj.per viduri ir ausyse po viena. o del plauku slinkumo tai nzn. man visada slinko plaukai o dabar tai irgi slenka.gal truputi daugiau. bet nematau cia jokiu sasaju. kai duriausi tai nieko nesake apie tai
nu blemba...ash taip neteigiu, kad yra sasajos, bet man sutapo jie...nes prasiveriau auskara ir po keliu savaichiu pradejo plaukai slinkt, kai pardejau ytarinet, kad chia skyle kalta tuomet ishsiveriau, ir nustojo slinkt...mano klasiokei tas pats dabar yra,,,nu tai va dabar klausiu, ar kas nors , ka nors panashaus pastebejo...
2006 m. lapkričio 21 d. 16:52:31
Tik_Ieva rašė: ash gal ir ne y tema cia, bet norechiau paklaust...ar niekas nepastebejot, kad prasiverus auskara pradetu plaukai slinkt? zhodziu, chia gal tik mano tokia durna ishmone, bet man plaukai slinko tol, kol neishsiveriau paskutinio prasiverto auskaro...ir dar mano klasioke prasivere nauja taij irgi dar iki dabar slenka...tai va gal dar kam nors taip buvo?
gad ash durnas, bet niekajp nesuprantu kokias tu matai sasajas tarp auskaru ir plauku slinkimo?/
ash gal ir ne y tema cia, bet norechiau paklaust...ar niekas nepastebejot, kad prasiverus auskara pradetu plaukai slinkt? zhodziu, chia gal tik mano tokia durna ishmone, bet man plaukai slinko tol, kol neishsiveriau paskutinio prasiverto auskaro...ir dar mano klasioke prasivere nauja taij irgi dar iki dabar slenka...tai va gal dar kam nors taip buvo?
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. lapkričio 22 d. 00:01:58
as turiu per abi ausis 5 auskarus,viena liezuvyje,antakyje ir viena uzslepta...
o kur tas,kur uzsleptas?
2006 m. lapkričio 21 d. 20:59:30
2006 m. lapkričio 21 d. 19:13:56
2006 m. lapkričio 21 d. 18:25:00
2006 m. lapkričio 21 d. 16:52:31
ash gal ir ne y tema cia, bet norechiau paklaust...ar niekas nepastebejot, kad prasiverus auskara pradetu plaukai slinkt? zhodziu, chia gal tik mano tokia durna ishmone, bet man plaukai slinko tol, kol neishsiveriau paskutinio prasiverto auskaro...ir dar mano klasioke prasivere nauja taij irgi dar iki dabar slenka...tai va gal dar kam nors taip buvo?
gad ash durnas, bet niekajp nesuprantu kokias tu matai sasajas tarp auskaru ir plauku slinkimo?/
2006 m. lapkričio 20 d. 22:11:28
ir dešinėj trys.
;>
2006 m. lapkričio 20 d. 21:05:55
2006 m. lapkričio 20 d. 20:38:56
2006 m. lapkričio 20 d. 20:13:49
2006 m. lapkričio 20 d. 19:52:18
vienoj ausy 1, kitoj 2. turejau lupoj. noriu i liezuvi ir i visa viena ausi privert daug auskaru.
aciu uz pasiulyma.
2006 m. lapkričio 20 d. 17:22:52
2006 m. lapkričio 20 d. 16:35:44
2006 m. lapkričio 20 d. 16:34:57
2006 m. lapkričio 20 d. 15:51:14
2006 m. rugpjūčio 29 d. 22:57:28
2006 m. rugpjūčio 28 d. 20:54:32
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:48:03
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:42:36
Ir ausyse. Berods...
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:35:20
2006 m. rugpjūčio 27 d. 20:21:56
Dar labai norejau lupoj, bet namiskiai nekaip reagavo i mano toki nora..