be_inis rašė: killer'iai zada isleisti nauja albuma uz kokiu 3-ieju menesiu.
dabar, pasak grupes lyderio, jie apibaigineja 2-aji albuma ir bando isrinkti
pristatomaji singla, kas jiem sekasi nelabai. Flower'is sako, kad turi net sesias dainas
tam tinkancias. siaip daugiau ir naujo singlo iskarpa : https://www.mtv.com/news/articles...?head lines=true
woooh! dziugu girdet lb lb gera naujiena.
o The Killers super grupe. jie yra faktiskai pirma indie (nepriklausoma nuo didziuju irasu kompaniju) grupe, kuria taip ziauriai pamegau. apskritai, atvere jie man akis apie toki dalyka kaip indie...
visas albumas Hot Fuss yra nerealus. kazkas originalaus, savotisko ir ADDICTIVE. "Mr Brightside" - viena mano megstamiausiu 2005 m. dainu. Is nealbuminiu dainu, baisiai patiko Morrissey koveris "Why Don't You Find Out For Yourself" (originalo nzn) ir smagi paprasta "Who Let You Go". naujojo albumo laukiu zhverishkai.
killer'iai zada isleisti nauja albuma uz kokiu 3-ieju menesiu.
pristatomaji singla, kas jiem sekasi nelabai. Flower'is sako, kad turi net sesias dainas
tam tinkancias. siaip daugiau ir naujo singlo iskarpa : https://www.mtv.com/news/articles...?head lines=true
Aš ir nenoriu. Bet Flowers'ui nepatiko, kad visi jo grupės muziką vadino tipiškai angliška. Tai dabar klausėsi senų amerikiečių roko grupių ir bandys išgauti amerikietišką skambesį. Kad tik nepersistengtų.
Kiek skaičiau, jie dabar naują albumą įrašinėja, kuris turėtų pasirodyti 2006 metų pabaigoje arba 2007 pradžioje. Šiek tiek išsigandau, kad Flowers'as nori ir stengsis, jog grupės skambesys būtų labiau amerikietiškas.
tarp nauju grupiu su savo besikartojanciais stiliais nuobodziom dainom ir kvailais dainu textais tai si grupe tikrai isiskiria, kiek girdejau dainu tai man jos patinko, gal ateity jie dar labiau nustebins ;]
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. liepos 20 d. 17:16:24
2006 m. liepos 12 d. 11:34:40
2006 m. liepos 12 d. 02:39:37
labai patinka: Somebody Told Me
__
2006 m. liepos 11 d. 18:35:50
killer'iai zada isleisti nauja albuma uz kokiu 3-ieju menesiu.
tam tinkancias. siaip daugiau ir naujo singlo iskarpa :
https://www.mtv.com/news/articles...?head lines=true
woooh! dziugu girdet
o The Killers super grupe. jie yra faktiskai pirma indie (nepriklausoma nuo didziuju irasu kompaniju) grupe, kuria taip ziauriai pamegau. apskritai, atvere jie man akis apie toki dalyka kaip indie...
visas albumas Hot Fuss yra nerealus. kazkas originalaus, savotisko ir ADDICTIVE. "Mr Brightside" - viena mano megstamiausiu 2005 m. dainu. Is nealbuminiu dainu, baisiai patiko Morrissey koveris "Why Don't You Find Out For Yourself" (originalo nzn) ir smagi paprasta "Who Let You Go". naujojo albumo laukiu zhverishkai.
2006 m. liepos 11 d. 13:31:53
tam tinkancias. siaip daugiau ir naujo singlo iskarpa :
https://www.mtv.com/news/articles...?head lines=true
2006 m. gegužės 22 d. 21:54:11
2006 m. gegužės 22 d. 21:49:43
2006 m. gegužės 22 d. 21:45:46
2006 m. gegužės 22 d. 21:28:12
Nea, man tai The Kills labiau patinka
2006 m. gegužės 22 d. 21:24:14
"All these things that I've done" man patiko labai labai.
Savotiškas skmabesys jų.
Šaunūs.
2006 m. gegužės 19 d. 23:16:22
2006 m. gegužės 8 d. 00:49:26
2006 m. kovo 18 d. 21:34:37
2006 m. vasario 17 d. 17:48:10
2006 m. vasario 17 d. 17:26:39
2006 m. vasario 17 d. 16:30:42
2006 m. vasario 15 d. 15:35:14
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. vasario 15 d. 13:59:09
2006 m. vasario 15 d. 11:48:22
2005 m. spalio 7 d. 11:02:22