Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kelionė zuikiu

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
curious_girl
2005 m. birželio 9 d. 15:07:59
atsimenu viena kart ir mane pagavo...norejau sumoket tuos 10lt,bet neleido...sake ''teveliai suzinos-bus pamoka''tada surase ta ''protokola'' ir liepe eit i policijos komisarijata susimoket...nenuejau...nuo to laiko jau kokie matai prabego...ir vis nieko......tikekimes taip ir toliau....

2005 m. birželio 9 d. 15:07:22
niekada taip nedariau ir apskritai neatsimenu kada vaziavau autobusu

2005 m. birželio 9 d. 15:00:48
aaa atsimenu wiena kart waziavau su dwiem draugem jos turejo bilietus oas ne nu tai patikrino kontroliere surase protokola ir fsio
pinigu neime

2005 m. birželio 9 d. 14:02:59
as visada vazinedavau zuikiu, bet kai viena syki mano drauge pagavo, tai dazniausiai nusiperku. bet cia neseniai buvo bajaris, kai i viena vieno galo autobusa ilipom trys klases. visi susigrude ner kuo kvepuot, o dar zmones lipa. ten sedejo knotroliere su tokiu is kitos klases koliojosi, bet as kazkaip nesupratau. paskui palaisvejo zmoniu jinai sako, parodykit biletelius, mes:"a jus manot,kad imanoma iki vairuotojo prasigrust?"
ta sako"mobilius dalintu, per galvas perliptumet"
ten taip smagiai buvo kai mano klasiokas pora metru paejes sako pati tu liptum. nu jinai mumis nusiunte pikrtis bilieteliu ir vidury buvo ypatingai uzgrustas autikasir mes ten pastovejom ir islipom paskui. oi man dar dabar skamba ausyse:" jei nenusipirksit bileteliu, pasakysiu vairuotojui,kad duru neatidarytu" haha, kaip butu jinai iki vairuotojo nusigrudus

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
reaper
2005 m. birželio 9 d. 14:02:11
buwo pagawe tik wiena kart wasara...kai vaziavau su menesiniu bilietu bet be pazymejimo..jej kaip tada susinerwinau..nu bet prasedejau tam autobusiuke kokia valanda ir tada paleido mane, nes wiena tebuva as ten...ir istikro jos ganetinai draugiskos man pasitaike tada

2005 m. birželio 9 d. 13:43:08
Zuikiu per gyvenima vazhivau kokius 10 kartu, niekad nepagavo. O shiaip tai perku nuolatini, o jei jo neturiu, pvz.: vasara, tai perku taloneli. Bet dazhniausiai vazhiuoju mikroautobusu. Shiaip ta kontrole tikrai ne pachius geriausius jausmus sukelia. Kiek kartu machiau netgi shirdi suspaudzhianchiu dalyku, pvz.: viena karta kazhkoks senelis ilipo, krapshete centus ish kazhkokios nosines, kol skaichiavo ilipo kontrole, pradejo rekt ant jo, jis vos ne i asharas puole, zhmones gyne, bet vistiek ji ishsivezhe, nes neturejo uzh ka baudos susimoket. Tikrai shiurpulinga...

2005 m. birželio 9 d. 13:31:57
pj, kokiu bajeriu yra nutike.... prisiminus juokas ima bet ju nepasakosiu, nes ilgaj chia trux. shiaip pastaruoju metu turiu toki dalyka kaip menesinis bilietas

Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. birželio 9 d. 13:26:50
kartais taip. per kamščius ;]]] nė sykio dar nepagavo. kai nebūna kamščių, važiuoju su bilietu. dažniausiai nuolatiniu. kai pamirštu šitą, nusiperku paprastą ;]

2005 m. birželio 9 d. 11:58:29
esu vazinejes ne karta, bet poto kai viena syki vos neikliuvau tai beveik visalaik nusiperku

Atsakyti
Unrestraint
2005 m. birželio 9 d. 10:42:27
dar vis pavyksta issisukti,bet seip esu pasedejus busike,nors baudos ir nemokejau...

2005 m. birželio 9 d. 10:14:06
Nu as pries savaite ketinau 50ct sutaupyt ir nepirkau talonelio. O reikejo pavaziuot vos pora stoteliu. Po pirmos ilipo kontrole, sugavo mane ir dar kelis zmogelius. Surase protokola, paskuj ejau i banka baudos moket. Siaubas kazzkoks.

2005 m. birželio 9 d. 10:09:07
Man tai tevai visada nuoperka nuolatini (aisku ne vasara) taip kad problemu su kontrolieriais dazniausiai nebuna... vat mano sese(ji jau pilnamete) gal kokius 5 kartus buvo gavus bauda.. shaunuole

2005 m. birželio 9 d. 10:03:25
visada perku nuolatinį, tačiau kartais taip jau nutinka, kad tenka pasijausti zuikio kailyje. Kartą pavogė iš manęs iš manęs pažymėjimą ir kaip tik važiavau darytis naujo. Kišenėj turėjau viso labo 20 Lt ir nė cento daugiau - tiek kiek reikia sumokėt už naują pažymėjimą. Pasiskolint iš ko tuos 80 ct talonėliui nebuvo, taigi surizikavau važiuot su nuolatiniu bet be pažymėjimo. Ir, žinoma, nusišypsojo laimė sutikt kontrolę. Nepatikėjo mano liūdna istorija apie pavogtą pažymėjimą ir ėmė reikalaut 20 Lt, arba rašys protokolą. Surašė. Už poros mėn atėjo teismo nuosprendis apie tai, kad turiu sumokėt baudą iki numatytos datos kitaip bus šakės. Voliojasi tas lapelis stalčiui iki šiol. Jau pora metų praėjo, o aš vis dar laukiu...
O praeitą vasarą pamiršau prasitęst pažymėjimą, tiesiog buvau pavargus nuo darbo ir išgaravo iš galvos... tai teko duot 10 Lt į kišenę..

2005 m. birželio 9 d. 07:57:22
Aš seniau visada važinėjau "zuikiu", ir manęs vis nepagaudavo... Dažniausiai tai būdavo 37-tas autobusas... Kuriame dabar pakankamai dažnai būna kontrolė... Kartą gavau gerą pamoką... Važiavau su draugu iš miesto namo, ir mes kažkaip, lyg žinodami nusipirkom bilietėlius... Įlipam, pažymim juos... Iki namų lieka 2 sustojimai, įlipa kontrolė... Aš ramia sąžine paduodu bilietėlį, o ji man sako: "Jis nepažymėtas!" Aš tokia sumišus, nesuprantu nieko... Nes aš jį tikrai pažymėjau... Na, matyt kažkaip kreivai įkišau į tą kvailą aparatą... Išlaipino mane iš autobuso, draugas išlipo kartu, nors ji bilietas buvo geras. Įsėdam į tą mašiniuką... Ir ji man aiškina, kad aš bilieto neišmušiau, arba jis senas... Aš susiparinus, galvoju kokia neteisybė!!! Juk bilietą pirkau.. sumokėjau litą.. važiavau sąžiningai... Et, vis dėl to pavyko išsisukti... Taigi nuo šiol visada perku bilietėlius... ;>

2005 m. birželio 9 d. 07:49:24
Buvo man kartą su tais nuolatiniais bajeris Važiuoju kuo ramiausiai Šiauliuose 21-mu maršrutu, įlipa kontrolierė. Kuo ramiausiai automatiškai iš kišenės ištraukiu, paduodu. Ji man sako "praeinam į priekį, mokėsi baudą". Aš (gana piktai) "Ką?!" Paskui mintyse UPS... Šiandien pirma mėnesio diena, o naujo nenusipirkau... Niekur nebeišsisuksi, Mareli, tai ir sumokėjau

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. birželio 9 d. 07:10:10
Važinėju su nuolatiniu visą gyvenimą ir vargo nematau žinoma būna kad ir pamirštu, bet kažkaip pasiseka ir kontrolė neužklumpa

Atsakyti
MoHax
2005 m. birželio 9 d. 06:25:06
kai reike vaziot 1-2 sustojimus, arba kai pamirstu pazimet taloneli. Taip viena karta, sakyciau nepelnitai, bet apie tai nepasakosiu, nors kita vertus butu gera pamoka kitiems ai nesvarbu. Issisukt paviko kai pagavo bobutes, bet jeigu tai butu buve vyrukai tai vargu ar paviktu, plius dar buvau molokososu.
O dabar jeigu pagautu tai uzmokeciau ir viskas. Bet seip turiu nuolatini ir pamirstu apie visus vargus

2005 m. birželio 9 d. 05:46:35
na, ar daznai taip vazinejat? Esat bauda gave ar vis dar pavyksta issisukt?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Jethro Tull Elegy
 Jethro Tull
 Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer
4Blackberry Riverside Artificial Smile
 Riverside

einaras13 Ulver One Last Dance
 Ulver
 Vienas mano go-to atmosferinių gabalų.
DjVaids 16 Hz Būsiu tau (su Helada)
 16 Hz

Very_crazy_enough Marijonas Mikutavičius Nebetyli sirgaliai
 Marijonas Mikutavičius

Sahja Nu Virgos (VIA Gra) Produser
 Nu Virgos (VIA Gra)

Šiuo metu vertiname

John Coltrane John Coltrane
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

06:08 - Very_crazy_enough
https://www.delfi.lt/veidai/zm ones/ieva-voveris-pranese-apie -skyrybas-su-vyru-120264595
06:03 - Very_crazy_enough
Girdejau, kad Voveris paliko Voveris,
19:43 - Very_crazy_enough
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
19:39 - Very_crazy_enough
Jei man taip kirstu kamuolys kaip belgui Lukakui ir as jam, tai iskart analphabetas patapciau, ir grafofobas dar : D
19:27 - Very_crazy_enough
uolys lekia į vartus, Nors kartais kojos, smūgiai – trankūs,
Įvartį, kai muša žvaigždė, Kamuolys galvą paliečia! Lookakoo
19:26 - Very_crazy_enough
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
17:07 - Very_crazy_enough
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
16:41 - Very_crazy_enough
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
03:13 - Very_crazy_enough
R,I,P Dee Palmer// David Palmer. July 2, 1937 (vargoneliai Jethro Tull 1968-79)
23:20 - Very_crazy_enough
Keisti futb komentatoriai. Tai jie abu palaiko belgus, paskui abu iskart - egiptiecius! Hipokritikai!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3526
  Iš viso užsiregistravę: 73772
  Naujausias narys: zuokula
  Šiandien apsilankė: 96052