Stingas rašė: alu, brendi, tekila, sidra... jau nebesu degtines megejas, nebent finlandijos uzragauju...ryte nors galva padoriam stovi buna.. dar kartkarciais zole, atminti pagerina
turbūt pirmasis čia kuris taip pat brendį geria : )
cia turetu but parasyta kazkas idomaus...
neruse rašė: Norėčiau kada nors pabandyti pavartoti ko nors ITIN stipraus. You know what I mean. Tiesiog vieną kartą. Bet bijau, kad tik nepriprasčiau.
Aš tik noriu gyvenime būti visko pabandžius. Prašyčiau nesmerkti.
na ne prie visko nuo pirmo karto gali priprasti. bandyti bandyk(jei labai nori), bet tik NE ITIN ITIN stiprius. zinoma jei nestiprus tas noras, tai geriau isvis nevartoti
Akupunkturadusk rašė: O nemėginai 3 kiaušinių, pusės pakelio varškės, pjaustyto svogūno, druskos pagal skonį - viską išplakt ir kaitint keptuvėje ant silpnos ugnies? ITIN stipru. Nepripratimas garantuotas.
neruse rašė: Norėčiau kada nors pabandyti pavartoti ko nors ITIN stipraus. You know what I mean. Tiesiog vieną kartą. Bet bijau, kad tik nepriprasčiau.
O nemėginai 3 kiaušinių, pusės pakelio varškės, pjaustyto svogūno, druskos pagal skonį - viską išplakt ir kaitint keptuvėje ant silpnos ugnies? ITIN stipru. Nepripratimas garantuotas.
Norėčiau kada nors pabandyti pavartoti ko nors ITIN stipraus. You know what I mean. Tiesiog vieną kartą. Bet bijau, kad tik nepriprasčiau.
viska is eiles.. chi.. baltos negeriu, alaus nevartoju, visokiu mix fix fui.. brangus gerimaj studentijai per brangus.. taigi telieka vanduo is po krano pakaitintas
2007 m. birželio 13 d. 01:42:56
Niekada nerūkau,bet vartoju Alų [daugiausiai žiemą ir pavasarį ,nes jis šiaip yra kaloringesnis],o labiausiai mėgstu Vyną....Va čia tai gardumynas...Ir atgaivina ir skanu...O po tūsų,geriu šaltą sidriuką,kad išsiblaivyčiau greičiau.Šiaip per toosus mėgstu pamaišyt Vyną su Degtinį.Atrodo baisus burzgalas,bet veža ir taip skaniau gert,negu vieną Degtinį.O vynas šiaip buvo Dievo kraujas.Vat taip vat...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. sausio 14 d. 14:50:21
alu, brendi, tekila, sidra... jau nebesu degtines megejas, nebent finlandijos uzragauju...ryte nors galva padoriam stovi buna.. dar kartkarciais zole, atminti pagerina
turbūt pirmasis čia kuris taip pat brendį geria : )
2008 m. sausio 14 d. 14:40:40
2008 m. sausio 14 d. 14:18:47
Norėčiau kada nors pabandyti pavartoti ko nors ITIN stipraus. You know what I mean. Tiesiog vieną kartą. Bet bijau, kad tik nepriprasčiau.
na ne prie visko nuo pirmo karto gali priprasti. bandyti bandyk(jei labai nori), bet tik NE ITIN ITIN stiprius. zinoma jei nestiprus tas noras, tai geriau isvis nevartoti
2008 m. sausio 14 d. 14:16:25
2008 m. sausio 14 d. 13:53:32
2008 m. sausio 14 d. 13:50:03
2008 m. sausio 14 d. 09:40:39
2007 m. rugpjūčio 29 d. 10:10:34
2007 m. liepos 8 d. 02:20:40
O nemėginai 3 kiaušinių, pusės pakelio varškės, pjaustyto svogūno, druskos pagal skonį - viską išplakt ir kaitint keptuvėje ant silpnos ugnies? ITIN stipru. Nepripratimas garantuotas.
sveikas receptas
2007 m. liepos 5 d. 11:37:55
2007 m. birželio 30 d. 19:37:58
2007 m. birželio 30 d. 18:48:28
2007 m. birželio 30 d. 18:40:26
sultis.
he he, aš irgi sultis.
pastaruoju metu dažniausiai raudonųjų aplelsinų, arba šiai papelsinų.
Jei įmanoma ir pasiseka - juodųjų serbentų.
Ir po gurkšnį iš visų aplinkinių draugelių ar pažįstamų to, ką jie geria. bet ne daugiau...
2007 m. birželio 27 d. 23:53:41
2007 m. birželio 27 d. 22:29:10
2007 m. birželio 27 d. 22:13:38
2007 m. birželio 27 d. 21:50:54
2007 m. birželio 13 d. 02:21:08
2007 m. birželio 13 d. 01:42:56
2007 m. birželio 13 d. 00:11:25