Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Religija / tikėjimas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Snabas
2011 m. birželio 8 d. 18:58:02
Jeigu dievas egzistuotu, nereiketu juo tiketi. Vadovaujuosi sita logika

Atsakyti
montimer
2011 m. birželio 8 d. 14:17:35
krisbut rašė:
Nieks dar neįrodė, kad dievas yra, bet nieks taip pat neįrodė, kad dievo nėra.
Tą patį galima pasakyti ir apie Kalėdų senelį . Daugiausia ką galima padaryti, tai įrodyti - kad jų realumas yra mažai tikėtinas.

Atsakyti
Teras
2010 m. spalio 30 d. 02:53:44
kristis9 rašė:
chzarija rašė:
Gal truputeli ne į temą bus, bet negalėjau nepacituoti šito..

Teisybė apie naktinius klubus

(kalba netaisyta)

Klubai yra vienareiksmis blogis. Ten doram krikscioniui nevieta, ir reikia stengtis laikytis kuo toliau nuo sios pagundos.

Dar baisiau, klubai traukia dorus zmones kazkokiomis man nezinomomis setono pinklemis, todel kai kurie krikscionys susigundo ir nueina galvodami, kad ten nieko blogo (tuo metu ju samone buna paveikta setono keru).

Tenka pripazinti taip atsitiko ir man ir nuosirdziai sakau, kad niekam nelinkeciau to patirti. Dar iki dabar uz tai atgailauju (sis ivykis buvo mazdaug pries metus).

Ten susirenka vien narkomanai, kurie i venas leidziasi nuodus ir valgo kvaisalus. Negana to, jie tenai turi savo ritualus is soka kazkokius setono garbinimo sokius, kaip velniai is filmo Velnio Nuotaka (sis filmas man irgi labai nepatinka, nes tai yra akivaizdus pasisaipymas is krikscionisku vertybiu). Jie isivaizduoja, kad velnio muzika is gramofonu leidziantis (ir baisiai su jais besielgiantis, sukinejantis plokstele tai pirmyn, tai atgal, be jokios priezasties) zmogus yra pats setonas ir savo sokiu ji garbina. Sis sokis yra labai pavojingas, nes jame nera jokios dvasios, be to esu girdejes, kad ne viena mergina yra pastojusi tiesiog besokdama! Kai kurie sedi ar net guli prisispaude prie sienu. Visa sita chaosa uzgozia siaubinga, rodos is paties pragaro sklindanti muzika ir pragaro ugnis primenancios sviesos. Skambant siai muzikai narkomanai vaiksto, stumdo vienas kita ir kitus, nieko nematydami savo kvaisalu pripildytomis akimis.

Beveik is karto man atejus, prie manes pribego keletas narkomanu ir pradejo pusti dumus is kazkokios narkomanines cigaretes tiesiai man i burna. Bet as buvau taip apstulbes, todel negalejau net pajudeti. Siek tiek atsipeikejes, supratau, kad man reikia kuo greiciau begti is cia. Bet ir isejes i lauka nesijauciau saugus, nes aplink kluba pilna narkomanu stoviniuojanciu buriais, rukanciu savo narkomanines cigaretes(kurios, beje yra labai panasios i paprastas cigaretes, todel net sunku atskirti), ir atiminejanciu is doru zmoniu pinigus tam, kad galetu nusipirkti daugiau kvaisalu. Siaip ne taip istrukau is sios aplinkos, bet tai dar irgi nebuvo pabaiga.

Turbut nuo tu dumu, su manim pradejo darytis siaubingi dalykai. Viskas aplinkui atrode labai grazu, man norejosi juoktis, sokineti is laimes, negalvoti apie jokias negandas. Tik kita diena atsipeikejes supratau, kokioje baisioje nudvasejimo agonijoje as tuo metu buvau.

Todel niekas, jokioms aplinkybems susikloscius neikite i kluba, nes kaip jau minejau, tai yra pats blogis.

www.jezus.lt.

cia geras

2010 m. spalio 26 d. 15:02:08
tikiu kad kaskas gal ir yra bet ar jis kristus ar dzeusas ar dar koks kitoks jo vardas to nezinau

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. spalio 24 d. 19:42:01
kaip tam anektdote : "Jei Dievo nėra tai ko šaukt kaip išprotėjus, jei jis yra, kam gadintis su juo santykius"

Atsakyti
Huuug
2010 m. spalio 21 d. 00:13:21
Lion rašė:
Tikiu į šetoną!

O kodėl juo tiki? Juk jo irgi nematei (manau). Ar yra kažkokia priežastis juo tikėti?

2010 m. rugpjūčio 3 d. 19:56:51
Nieks dar neįrodė, kad dievas yra, bet nieks taip pat neįrodė, kad dievo nėra. Tiesiog žmonės tapo pernelyg materialistiški, bet to, kai mokslas taip pažnegęs darosi tiesiog neįmanoma kažkuo tikėti be įrodymų. Bet slapčia vis tiek žaviuosi giliai tikinčiais žmonėmis

Atsakyti
Vaiduoklyte98
2010 m. rugpjūčio 3 d. 18:54:47
Netikiu ir niekada gyvenime netikėsiu,tai ko neperpranta protas,tai nepaliečia ir širdies.Vadovaujuosi logika ir protu.

2010 m. rugpjūčio 3 d. 14:15:42
As netikiu Dievu, bet nesmerkiu tu kurie tiki. As tik nesuprantu ir nepateisinu visos baznytines tvarkos. Ir nekenciu visu kunigu ar baznyciu.

Ne i tema, bet kazkas yra pasakes: Prasyti Dievo dviracio yra blogai, bet pavogti dvirati ir prasyti Dievo atleidimo - gerai. :d

2010 m. liepos 6 d. 22:45:17
Tikiu į savo akis – jos Dievo nematė.

Atsakyti
Inetutea
2010 m. liepos 6 d. 19:44:03
Tikiu Dievu.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 6 d. 18:44:02
__Nirvana1994-1987__ rašė:
Aš nesu ateistė, aš agnostikė (Agnosticizmas – pažinimo teorijos kryptis, neigianti galimybę pažinti objektyvią tikrovę.) Aš Dievo neneigiu, bet ir neteigiu. Jei savo akimis jį pamatyčiau, tada tik teigčiau. Apklausiu klases mergaites ar jos tiki į dievą ir iš 9 į Dievą tiki tik 3. Mano broliai taip pat netiki, dar keleta draugų turiu. Manau, kad žmonės pradėjo į gyvenimą žiūrėti per daug realistiškai, pvz.: aš tikra realistė t.y. aš taip lengvai netikiu į prietarus ar tai kas mano manymų yra neįmanoma, bet jei aš tai pamatau savo akimis kas neįmano mano atžvilgiu aš tai įskaitau , kad tai įmanoma na ir kažkas panašaus.

aš ir lygiai tokia pati, kad ir kaip bebūtų gaila...

Atsakyti
Lion
2010 m. liepos 6 d. 17:42:33
Tikiu į šetoną!

Atsakyti
choked
2010 m. liepos 6 d. 17:11:11
Neverta i kazka stipriai tiketi

Atsakyti
Sahja
2010 m. liepos 6 d. 17:08:26
Tai jei pamatytum,tai kam tada yra tikėjimas,tikėjimas ir yra tikėjimas .Reiškia netiki,o tai jau netikėjimas...Bus po laiko tikėti,kai pamatysi...

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti

2010 m. liepos 6 d. 17:02:58
Aš nesu ateistė, aš agnostikė (Agnosticizmas – pažinimo teorijos kryptis, neigianti galimybę pažinti objektyvią tikrovę.) Aš Dievo neneigiu, bet ir neteigiu. Jei savo akimis jį pamatyčiau, tada tik teigčiau. Apklausiu klases mergaites ar jos tiki į dievą ir iš 9 į Dievą tiki tik 3. Mano broliai taip pat netiki, dar keleta draugų turiu. Manau, kad žmonės pradėjo į gyvenimą žiūrėti per daug realistiškai, pvz.: aš tikra realistė t.y. aš taip lengvai netikiu į prietarus ar tai kas mano manymų yra neįmanoma, bet jei aš tai pamatau savo akimis kas neįmano mano atžvilgiu aš tai įskaitau , kad tai įmanoma na ir kažkas panašaus.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 6 d. 15:40:43
Sahja rašė:
Tiksliau pasakius tai tarp beždžionės ir žmogaus ,atskira rūšis.Iš maždaug 20 tokių būtybių....O iš kur ji atsirado tai dar niekam neaišku...
kad krc... niekas cia nieko nezino tik SPEJA>...

Atsakyti
Sahja
2010 m. birželio 5 d. 23:21:59
Tiksliau pasakius tai tarp beždžionės ir žmogaus ,atskira rūšis.Iš maždaug 20 tokių būtybių....O iš kur ji atsirado tai dar niekam neaišku...

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Teras
2010 m. birželio 5 d. 23:18:02
Zmones ir bezdziones yra kile is to pacio protevio

2010 m. birželio 5 d. 22:44:42
Tai atskira rūšis nuo beždžionių ,nieko bendra neturinti...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 14
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Saulės Laikrodis Saulės Laikrodis
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 4613
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 214936