| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2011 m. birželio 8 d. 18:58:02
2011 m. birželio 8 d. 14:17:35
Nieks dar neįrodė, kad dievas yra, bet nieks taip pat neįrodė, kad dievo nėra.
2010 m. spalio 30 d. 02:53:44
Gal truputeli ne į temą bus, bet negalėjau nepacituoti šito..
Teisybė apie naktinius klubus
(kalba netaisyta)
Klubai yra vienareiksmis blogis. Ten doram krikscioniui nevieta, ir reikia stengtis laikytis kuo toliau nuo sios pagundos.
Dar baisiau, klubai traukia dorus zmones kazkokiomis man nezinomomis setono pinklemis, todel kai kurie krikscionys susigundo ir nueina galvodami, kad ten nieko blogo (tuo metu ju samone buna paveikta setono keru).
Tenka pripazinti taip atsitiko ir man ir nuosirdziai sakau, kad niekam nelinkeciau to patirti. Dar iki dabar uz tai atgailauju (sis ivykis buvo mazdaug pries metus).
Ten susirenka vien narkomanai, kurie i venas leidziasi nuodus ir valgo kvaisalus. Negana to, jie tenai turi savo ritualus is soka kazkokius setono garbinimo sokius, kaip velniai is filmo Velnio Nuotaka (sis filmas man irgi labai nepatinka, nes tai yra akivaizdus pasisaipymas is krikscionisku vertybiu). Jie isivaizduoja, kad velnio muzika is gramofonu leidziantis (ir baisiai su jais besielgiantis, sukinejantis plokstele tai pirmyn, tai atgal, be jokios priezasties) zmogus yra pats setonas ir savo sokiu ji garbina. Sis sokis yra labai pavojingas, nes jame nera jokios dvasios, be to esu girdejes, kad ne viena mergina yra pastojusi tiesiog besokdama! Kai kurie sedi ar net guli prisispaude prie sienu. Visa sita chaosa uzgozia siaubinga, rodos is paties pragaro sklindanti muzika ir pragaro ugnis primenancios sviesos. Skambant siai muzikai narkomanai vaiksto, stumdo vienas kita ir kitus, nieko nematydami savo kvaisalu pripildytomis akimis.
Beveik is karto man atejus, prie manes pribego keletas narkomanu ir pradejo pusti dumus is kazkokios narkomanines cigaretes tiesiai man i burna. Bet as buvau taip apstulbes, todel negalejau net pajudeti. Siek tiek atsipeikejes, supratau, kad man reikia kuo greiciau begti is cia. Bet ir isejes i lauka nesijauciau saugus, nes aplink kluba pilna narkomanu stoviniuojanciu buriais, rukanciu savo narkomanines cigaretes(kurios, beje yra labai panasios i paprastas cigaretes, todel net sunku atskirti), ir atiminejanciu is doru zmoniu pinigus tam, kad galetu nusipirkti daugiau kvaisalu. Siaip ne taip istrukau is sios aplinkos, bet tai dar irgi nebuvo pabaiga.
Turbut nuo tu dumu, su manim pradejo darytis siaubingi dalykai. Viskas aplinkui atrode labai grazu, man norejosi juoktis, sokineti is laimes, negalvoti apie jokias negandas. Tik kita diena atsipeikejes supratau, kokioje baisioje nudvasejimo agonijoje as tuo metu buvau.
Todel niekas, jokioms aplinkybems susikloscius neikite i kluba, nes kaip jau minejau, tai yra pats blogis.
Iš www.jezus.lt.
2010 m. spalio 26 d. 15:02:08
2010 m. spalio 24 d. 19:42:01
2010 m. spalio 21 d. 00:13:21
Tikiu į šetoną!
O kodėl juo tiki? Juk jo irgi nematei (manau). Ar yra kažkokia priežastis juo tikėti?
2010 m. rugpjūčio 3 d. 19:56:51
2010 m. rugpjūčio 3 d. 18:54:47
2010 m. rugpjūčio 3 d. 14:15:42
Ne i tema, bet kazkas yra pasakes: Prasyti Dievo dviracio yra blogai, bet pavogti dvirati ir prasyti Dievo atleidimo - gerai. :d
2010 m. liepos 6 d. 22:45:17
2010 m. liepos 6 d. 19:44:03
2010 m. liepos 6 d. 18:44:02
Aš nesu ateistė, aš agnostikė (Agnosticizmas – pažinimo teorijos kryptis, neigianti galimybę pažinti objektyvią tikrovę.) Aš Dievo neneigiu, bet ir neteigiu. Jei savo akimis jį pamatyčiau, tada tik teigčiau. Apklausiu klases mergaites ar jos tiki į dievą ir iš 9 į Dievą tiki tik 3. Mano broliai taip pat netiki, dar keleta draugų turiu. Manau, kad žmonės pradėjo į gyvenimą žiūrėti per daug realistiškai, pvz.: aš tikra realistė t.y. aš taip lengvai netikiu į prietarus ar tai kas mano manymų yra neįmanoma, bet jei aš tai pamatau savo akimis kas neįmano mano atžvilgiu aš tai įskaitau , kad tai įmanoma na ir kažkas panašaus.
aš ir lygiai tokia pati, kad ir kaip bebūtų gaila...
2010 m. liepos 6 d. 17:42:33
2010 m. liepos 6 d. 17:11:11
2010 m. liepos 6 d. 17:08:26
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 6 d. 17:02:58
2010 m. birželio 6 d. 15:40:43
Tiksliau pasakius tai tarp beždžionės ir žmogaus ,atskira rūšis.Iš maždaug 20 tokių būtybių....O iš kur ji atsirado tai dar niekam neaišku...
2010 m. birželio 5 d. 23:21:59
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 23:18:02
2010 m. birželio 5 d. 22:44:42